- PlayStation 5
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Path of Exile 2
- Starfield
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Már magyar szinkronnal is játszható a Half-Life Alyx
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
A Niva alapból a hapsi nélkül csorog be (a semmi vezeti), majd FPS-ben a csávó dumál, utána visszakapom az irányítást, az ipse megint eltűnik, a kihalt bázisra berohannak a dögök, amiket aztán levadászok.
Közben Contact-man az egyik épületben fekszik kinyúlva. A map szerint ő a zöld célkereszt, de ha egyszer hulla...
Mindeközben a Task üres. A Failed kategóriában is csak a kötelező Find Strelok van, úgyh még csak el se rontottam.Szal ebből gyanítom restart lesz. Patch után.
A save-et kösz, de én magamtól szeretek elérni mindent, meg gondolom te másh haladsz, másmiket veszel fel és tárolsz.Szerk.: Am én úgy emlékszem, h párral korábbi feladat volt megszerezni vmit innen, amihez likvidálni kellett a bagázst. Még az utánuk érkező erősítést is kivégeztem.
[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrotik routerek
- Apple asztali gépek
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Horgász topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest