Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Igazán nincs mit, mondanám hogy szerencséd volt amiért pont volt az ominózus missön előtti mentésem csak ez nem lenne igaz..
A sztory dióhéjban annyi, hogy az első Stalkereket, SoC, CS.., egy gyári beállításokon (bios) üzemelő Phenommal játszottam, ami a funfactort/hozzánemértést fokozandó gyári hűtővel ment majd két évig egy elég rosszul szellőző házban, három vinyóból kettő badsectoros volt..
Más játékokkal nem volt annyi gond sem mint azt a fenti leírásból gondolná az ember de bizony ha mellé veszed az akkori állapotokat és az Xray engine gyönyöreit, Margitkát a virágboltból, nos.., szóval úgy tudtam végigtolni a stalkereket komolyabb hajhullás nélkül (és nem a Geiger-Müller számláló ritmusérzéke okán..) hogy rászoktam a küldetésenkénti mentésre, közben pedig gyakran QS..
Szóval bumm így lett a chocapic, mentek ha kell ha nem, nálam ez akkor összeforrt a Stalkerrel, zsigerből jön.
Btw, mivel látom hogy bűnbe vittelek ezzel a súlylimit kitolással, előzetes passzív hozzállásomat félretéve küldtem egy privit..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Netflix
- Ukrajnai háború
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest