Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
Sziasztok. Roborock s5-höz szeretnék venni főkefét, ha lehet, akkor eredetit. Ugye jól emlékszem, hogy az s5 max főkefe is jó bele? Valaki tud tuti Ali linket esetleg?
-
Leon77
őstag
válasz
altegeorgy #21737 üzenetére
Azia. Nekem s5 nem töltött, a töltő áramkörhöz kapcsolva van egy biztosíték és annak megnőtt az ohmos értéke. 75 forint volt az alkatrész, a cserével picit megküzdöttem, de jó lett. Ez már vagy 3 éve volt. Érdemes megnézni neked is, hátha csak ennyi a gebasz. esetleg elviszed valahová, ha nem értesz hozzá és szerintem pár ezerért kicserélik.
-
Leon77
őstag
válasz
mrlujoak #21152 üzenetére
Mint említettem a családban többen is használjuk az mi home-ot sok-sok eszközzel. Teljesen jól működik mind wifiről, mind pedig mobilnetről. A kamerák képében például olyan 1,5 másodperces késés van, ami szerintem teljesen elfogadható, a porszívót pedig teljesen valós időben mutatja, hogy merre jár. Lehet, hogy nálad van valami helyi gubanc, telefon, rooter, bármi. Esetleg régió beállítás, mert szerintem az sem mindegy, milyen szerverrel beszélget az MI home és, hogy az hol van.
-
Leon77
őstag
válasz
mrlujoak #21142 üzenetére
Az mi home app szerintem teljesen rendben van, nekem ott van sok xiaomi cuccom, kamerák, porszívók stb.... roborock s5-öm van, semmi baja, hibátlanul megy, családban van még 3 s5 max, azok is hibátlanul mennek. Én a szerviz kapcsán a helyedben a fogyasztóvédelemhez fordulnék, mert nonszensz, hogy adott hibával ne foglalkozzanak.
-
Leon77
őstag
válasz
pecsenye88 #21012 üzenetére
Én azt javaslom, hogy ne kapcsold ki, minek. Kiveszed a dokkolóról, kitakarítod, majd megnyomod a kis konnektor gombot a dokkoló közelében és hazamegy. Én soha nem kapcsolom ki és még soha nem is felejtette el a térképeket.
-
Leon77
őstag
válasz
inferno88 #20682 üzenetére
Akcióban az s5 max. sokszor 100k körül van, megéri azt a plusz 5-6 ezer forintot és egy megbízható cuccot kapsz a pénzedért. Van minden, no go zóna, virtuális fal, térkép szerkesztés, több térkép tárolása, van felmosás is. És persze a fogyó eszközöket is könnyen be lehet szerezni, akár itthonról, akár külföldről.
-
Leon77
őstag
válasz
garfield-r #20474 üzenetére
Roborock s5 max. bőven elég lenne neked szerintem és árban is sokkal jobb. Családomban van belőle több is, remekül működnek. No go zóna, zóna takarítás, szobánkénti takarítás, térkép szerkeszthetőség, felmosási lehetőség. De az általad megadott árban már van olyan is, aminek a dokkolója kiporszívózza a robot tartályát is.
-
Leon77
őstag
válasz
Qtya123 #20290 üzenetére
Próbáld meg másik telefonról is, ha azon is ez a helyzet, akkor a belső hálózaton van valami bibi, port, tűzfal, bármi, ha azzal jó, akkor vagy app, vagy a telefonodon hasonló. Lehet, hogy jött egy frissítés, amiben nálad jelentkezett ez bug-ként. Illetve próbáld meg másik wifi hálózatról, szomszédé, munkahely, gyorsétterem, mindegy. Ha ott jó, akkor otthoni háló, ha ott sem, akkor a telefonon kell keresni a megoldást.
-
Leon77
őstag
válasz
queens #19887 üzenetére
Én szoktam bele tenni padlóápolót. Plusz deszt víz és meglepő módon nem tömíti el a kis szivacsokat. Az enyém s5, abban nincsen szivattyú. És nekem nincsen padlófűtésem, egy helyen 15 alkalommal megy át a a robot és a nedvesség fellazítja a koszt a földön és tényleg majdnem olyan lesz, mintha rendesen felmostam volna. Ha valakinek padlófűtése van, ez nyilván nem működik, mert szinte azonnal megszárad.
-
Leon77
őstag
válasz
BlackJack21 #19882 üzenetére
Én a porszívózási feladatokra gondoltam, nem a feltörlésre, azt leírtam, hogy én hogyan szoktam, de nyilván felmosásnak nem lehet nevezni.
-
Leon77
őstag
válasz
kirkri #19879 üzenetére
persze, mert így van, nekem s5 van. Különben mi értelme lenne? Én amúgy nem használok hagyományos porszívót. Az a kis por a sarokban eltűnik, amikor felmosok. De a feltörlő funkciót a konyhában úgy használom, hogy 5 darab zóna 3*, így 15* megy körbe és addig pont elfogy a víz és majdnem tökéletes felmosást produkál.
-
Leon77
őstag
válasz
BlackJack21 #19876 üzenetére
Hagyományossal max. ott a széleken, sarkokon kell menni, a többit kifogástalanul elintézi a robot.
-
Leon77
őstag
Sziasztok, egy barátom most találta ki, hogy a feleségének venne egy robotporszívót. S5 max jelenleg van valahol jó áron (Én édesanyámnak 115 körül vettem Silent77 fórumtárs jóvoltából)?
Itthon néztem de elég húzósak az árak.
-
Leon77
őstag
Ennél a terméknél a töltést a gyártó direkt úgy tervezte meg, hogy a készülék állandóan a dokkolón legyen, külön felhívják rá a figyelmet a használati utasításban. Nekem évek óta van roborock s5. Nem azért vettem, hogy bohóckodjak vele, kikapcsoljam, vissza, hurcibáljam. Nézegessem mikor van az akku 80%-on.
Tökéletesen működik és én semmit sem vettem észre abból, hogy vesztett volna az aksi az élettartamából, ellentétben a 3 éves mobilommal.
-
Leon77
őstag
Az s5 max-on is le lehet venni a végén a 2 gyűrűt, sőt ez a főkefe kompatibilis a sima s5-el is, amin viszont nem távolítható el a gyűrű. Így valóban egy mozdulat az oda tekeredett haj eltávolítása.
A feltekert hajhoz a kefe testén ott a kis penge, amit adnak és egy perc alatt le is tudod venni róla. S7-el nekem nincsen tapasztalatom, ha valakinek fontos a felmosás magasabb minősége, akkor szvsz megéri a felárat, amúgy szerintem nem, de ez ugye egyéni preferencia.
-
Leon77
őstag
válasz
gyulazsolti #18147 üzenetére
Anyám s5 maxxa is ezt csinálta, az alsó leesés elleni érzékelőket sima fehér szigetelő szalaggal leragasztottam és kész. Persze ne ne legyen útban lépcső, mert így le tud esni.
-
Leon77
őstag
válasz
gyemipapa #18128 üzenetére
Ha ennyire zavar, van rá megoldás, írtak már rá spec. appot meg firmware-t és akkor otthonról tudod működtetni a saját hálózatodon belül, értelemszerűen emiatt kívülről internetről pedig nem.
Ha tényleg ennyire zavar, akkor nézz utána. S50-hez tuti volt itt a fórumon is részletes leírás, stb...
Amúgy az autó kamera nehezen mehetne szerverről, mert a kamerának nincsen internet hozzáférése. De az ip kamerák jó része viszont szintén szerverről megy.
Én mondjuk nem aggódom amiatt, hogy látják a lakásom alaprajzát, illetve egy részét, meg ismerik a takarítási szokásaimat.
Nem mellesleg a tévék miatt jobban aggódnék a helyedben, mert azokban van mikrofon, sokszor kamera és bizony vannak erre már direkt alkalmazások is, de sunyiban küldenek azok is mindenféle használati adatot. Sőt, a win10 is, hiába tiltod ezt le. Ez van...
Amúgy szvsz nem lassú semmi sem. nekem van s50 meg s5 max gépem is és gyorsan betölti a térképet, amit a porszívó tárol.
-
Leon77
őstag
Nekem s50-nél (azaz most s5) szintén előjött a lidar hiba. Rendeltem is egy motort, de eddig nem kellett még betenni, mert működött a felélesztés. Kiveszed a lidar motort és megforgatod egy 9 voltos elemmel. Youtube-on részletes szerelési videók vannak és teljes videó a probléma megoldásáról.
Nekem még az is előjött, hogy nem töltött, lemászott a töltőről és kérte tisztítsam meg az érintkezőket. A töltő áramkörben kellett kicserélni egy biztosítékot, erre is van videó. Azzal megszenvedtem. Az alkatrész 70 forint volt a lomex-ben. Szerviz 30k-javítást mondott.
Ennek ellenére nagyon jó cucc, a családban van több s50 meg s5 max, mind kiválóan működik.
-
Leon77
őstag
válasz
jilian #17371 üzenetére
Én Ilyet tervezek venni. Ha nézegetsz róla videókat, ez már majdnem úgy mozog, mint a lidaros robotporszívó.
-
Leon77
őstag
válasz
bandigno #16956 üzenetére
Nem tudom, esetleg túlzásba vitted.
Amikor kimosod a szűrőt, a kis vízszemcsék ott maradnak a pórusok között, majd megszáradnak és a víz szárazanyag tartalma, oldott ásványi anyag tartalma, többek között a vízkő szépen egyre kisebbé teszi a pórusokat.
Minél többet mosod, annál inkább rosszabb lesz. Szerintem ha mosod is, akkor azt mindenképpen desztillált vízzel. Nekem roborock s5 van. A felmosó vízáteresztő szivacskái egy hetet sem bírtak, amikor csapvizet használtam. Deszt vízzel meg nagyon ritkán kell csak cserélni őket.
-
Leon77
őstag
Mosni egyáltalán nem érdemes, kiveszed, kitisztítod mondjuk nagynyomású levegővel. Én szemre nézem, kireseteled és mehet vissza. Akkor cserélem, amikor szemre már nem jó, ami azt jelenti, hogy akkor is barnás színe van, amikor 10 bárral kifújom. Akkor cserélem, ez kb 2, vagy 3 ciklus nálam.
Kimosni azért nem érdemes, mert a vízben lévő szárazanyagtartalom és a vízkő eltömíti az apró kis pórusokat, hiába bírja az anyag (mosható). Volt itt erről szó már régebben is.
-
Leon77
őstag
Google, sok youtube videó van róla, hogyan kell javítani. Szerintem ezekkel kéne kezdeni. Nem nagy dolog szétszedni, sok a szájbarágós videó, én az s50-emet már kétszer megjavítottam saját magam. Két ritka típus hiba, nálam mind a kettő előjött. Kellett alkatrész is nekem, az 75 forint volt.
Na mindegy, szerintem ezzel érdemes kezdeni, mert a Hegedűs Gyula utcai szervizben nekem 30k-t mondtak a javításra és 75 forint lett a vége.
-
Leon77
őstag
válasz
Tikakukac #16867 üzenetére
Ez szerintem jó vétel lehet. Megnéztem az enyémet, ami két éves és 6* ennyit ment és kiváló egészségnek örvend.
-
Leon77
őstag
válasz
Paadoxon #16848 üzenetére
Én tippre azt mondanám, hogy valamelyik oldal szenzor romlott el és folyton akadályt lát, az egyik oldalon és azért körözget. Hasonló a mozgása az én s5-ömnek is, ha pókhálós lesz az oldalsó infra szenzora.
Mivel írtad takarítottad, arra gondoltam, hátha "csak" az romlott el.
Most nézem, nem olcsó, lehet érdemes lenne szét szedni őket és megnézni.
Persze lehet, hogy teljesen más baja van.
-
Leon77
őstag
Szia, nekem most van egy s5 max és egy (illetve most 2) roborock s 5, ez utóbbit már csak használtan lehet kapni, ha lehet. S5 max tapasztalatom szerint halkabb, jóval kisebb a portartálya a szivattyús felmosás miatt, de alapvetően mind a kettő nagyon hasonló. S 5 maxhoz csak egy mop rongyot adnak, az s5-höz volt kettő is, de aliról fillérekért lehet rendelni.
Én az s5 maxot javaslom, Silent77 fórumtárs el szokott minket árasztani kuponokkal, így vettem 2 hete az s5 maxot 115k-ért. Alis rendelés, eu- raktár. Egy hét alatt ide is ért. MI home applikációval használom.
-
Leon77
őstag
Sziasztok, roborock s50. Megváltozott a wifi ssid és a jelszó.
Tudom, hogy kell a wifit resetelni, a kérdésem az, hogy el kell távolítanom az eszközt az mi-home-ból, vagy meg lehet vele ott kerestetni valahogyan és új jelszót adni neki?
-
Leon77
őstag
Szia, nekem az s 5 ment tönkre, a töltő biztosíték hibájából.
Itt egy videó a cseréjéről, hátha neked is csak ez a baja. Nem ismerem az s5 max. paneljét, de gondolom hasonló, mert ránézésre a töltő színre, szagra ugyanolyan.
A videóban látott biztosítékot, amit cserélnek (ha ugyanolyan a panel, vagy majdnem) nyugodtan patkoljad meg ( a két csatlakozót zárd rövidre, forrassz rá egy vezetéket) és próbáld ki úgy, hogy tölt-e.
Persze s5 max szétszerelő videót nézz, de ahogyan nézem nincsen óriási különbség. Egy próbát megér.
A biztosíték nekem 75 forintomba került, a xiii. kerületi robotporszívó javítók 30 ezret mondtak javításra. Szerintem nem mindegy, persze kell hozzá pici műszaki ismeret és pici kézügyesség.
-
Leon77
őstag
válasz
radi8tor #16744 üzenetére
Egészségére. win-win
Anyukám boldog lesz, az övé.
Apropó, előbb előjött a lidar error laser 1 (s50). Megpörgettem a motort egy 9 voltos elemmel és tényleg működik. Na mind1 rendelek egyet. Úgy látszik nálam minden előjön (2 éves a robi) , a múltkor a töltő biztosíték ment tönkre, azt nagyon nehéz volt kicserélni (a kiforrasztás volt nehéz) .
-
Leon77
őstag
válasz
Galahed #16638 üzenetére
Nekem sima s5 van, az ugye nem is szivattyús, de, ha mondjuk a konyhát fel akarom mosatni vele, akkor room helyett (mert ott csak 3x takarítás a max) zóna takarítással rá küldöm 9* úgy, hogy három külön zónát rakok a konyhára 3*-os takarítással így egy szusszra végigmegy 9-szer.
Az eredmény közel tökéletes felmosás. Ha egyszer, vagy kétszer megy, az valóban csak feltörlés kategória. Nekem ez bevált, ki kell tapasztalni, mikor fogy ki a víz és ennek függvényében küldeni. Ráadásul sima ion cserélt vizet használok (a kis szivacsok miatt) .
-
Leon77
őstag
válasz
Silent77 #16520 üzenetére
Szia, tegnap anyukám kitalálta, hogy már nem megy neki a hajlongás és kéne neki egy robi.
Nekem s5 van, így gondoltam az s5 max jó lesz, ha bármilyen akciót tudsz, légyszíves ne tartsad magadban köszi szépen. Ja és persze eu raktrárról kéne. Múltkor volt 110 körül, az már úgy oké lenne
-
Leon77
őstag
válasz
drpele #16299 üzenetére
Nekem S5-nél volt ilyen, pontosabban így kezdődött, aztán egy idő után lemászott a dokkolóról, hogy nem tud tölteni, tisztítsam meg az érintkezőket.
A hiba oka a túláram védelemre beletett biztosíték volt, az akksi töltése során. Ki lehet mérni, illetve ki is lehet próbálni, ha megpatkolod. Már, ha úgy működik, mint az s5 esetében. Azt hiszem ilyen 300 ohm felett már bajos a dolog. Az új biztosíték nem volt 100 forint sem, kicserélni nem volt könnyű, de sikerült. Yt-on van róla több videó is.
Ez volt nálam, egy próbát megérhet.
-
Leon77
őstag
Sziasztok,
egy ismerősöm szeretne venni egy rodimi eve plust a portartály automatikus tisztítása miatt.
Valakinek van vele tapasztalata?
Nekem s5 van és a lényegi különbség, amit én látok az a nagyobb szívóerő, a dokkoló és az, hogy 2 oldal keféje van.
Vajon működik mi home appal? Esetleg olcsó eu raktáras beszerzés kuponnal?
Más: Az s5 max főkeféje, amiről elvileg le lehet szedni a két görgőt, hogy a hajat könnyebb legyen eltávolítani kompatibilis az s5-el? Ha igen esetleg lenne valakinek link eredeti alkatrészhez?
Előre is köszi.
-
Leon77
őstag
Sziasztok, roborock s5-öm van és főkefe ügyben azt olvastam, hogy esetleg jó hozzá az s5 max főkeféje, amiről levehetők a kis görgők és így nem kell vért izzadni a feltekeredett hosszú hajszálak eltávolításánál. Ez igaz, kompatibilisek?
Ha igen van eredeti valahol? Esetleg ali link?
-
Leon77
őstag
válasz
porker #12239 üzenetére
Ha minden nap megy a robi, akkor tudod csak meg igazán, hogy mennyi port felszed. Marha kényelmes. Persze bohóckodhatnék a hagyományos porszívóval, de mivel volt rá pénzem megvettem és nekem rengeteg időt spórol, ami közben meg én pénzt keresek, szóval akár duplán meg is éri.
Ez tipikusan olyan hsz volt (no offense), mint anno a mobil telefon. Nem kell, mire jó, stb. Apukám bunkófonnak hívta. Szerinted azóta van neki?
-
Leon77
őstag
Szia, délután csinálok képeket. A szegélylécet a DIEGO-ban vettem. Itt parketta volt, így az alsó rögzítő elemet (ami a falon ugye oldalsó lenne) oda szögeltem a parkettához, de szilárd burkolatra szerintem jó minőségű kétoldalas ragasztó is jó lehet.
[ilyet] vettem, azt a szögletes részt kell rögzíteni (az maga a kábelcsatorna) és a többi pedig bele pattan.
-
Leon77
őstag
válasz
PeterPH #11974 üzenetére
Megjavítottam a robikát. Vért izzadtam, mire azt a nyomorék biztosítékot leforrasztottam.
Plusz bónusz, hogy én ilyen nagy fejűt kaptam csak és nyomta a műanyag ház. Megjelöltem ketchuppal (nem vicc) és láttam hol fekszik fel a kerek feje a műanyagon és ott kifúrtam. (nem látszik, mert ezen van még egy záró burkolat, az a káva amit követlenül a panel fölé kell helyezni) Összeraktam, működik, öröm és boldogság. Köszi a segítséget és a tanácsot.
-
Leon77
őstag
válasz
PeterPH #11974 üzenetére
Remélem nekem is csak ennyi baja van és nem kell mosfetet, pláne nem töltésvezérlő csipet cserélni, azt nem ilyen könnyű. Köszi a képeket, megoldom és nagyon remélem, hogy ez lesz a baja. Remélem a lomexben árulnak ilyesmit. Vagy szerinted a conradban van készleten? Mert nekem az is útba esik.
-
Leon77
őstag
válasz
Leon77 #11970 üzenetére
Na közben megvan, 3 filléres alkatrész, amelyek közül nem mindig megy tönkre az összes. Az össz költség kb. 3000 forint, már csak egy helyet kell nézni, ahol profin kicserélik őket. 1 Biztosíték, egy mosfet és egy töltő áramkör és ez utóbbinak sok lába van, itthoni pákával én nem állnék neki. Szerintem így talán kijön egy tízesből az egész.
Érdekelne, hogy járt-e már így más is.
-
Leon77
őstag
Sziasztok.
Kb. 2 éve vagyok s5 tulaj, eddig minden príma volt, de néhány hete elkezdte, hogy éjjel lement a dokkolóról, hogy tisztítsam meg a töltő felületet. Megtisztítottam, töltött, nem foglalkoztam vele, de újabban ezt mindig eljátsza és észre vettem, hogy olyan 50% körül megáll a töltés, órák alatt sem megy feljebb.
Az az érzésem, hogy az aksi kezdi megadni magát. Vagy nektek mi a véleményetek? Ki-be dugtam a töltőt, megtisztítottam mindent, app szerint tölt, a lámpa villog ahogy kell, de nem megy feljebb a töltés. Hmmm rendeljek új aksit? Ha az kell van valakinek linkje eredetihez?
Előre is köszi.
-
Leon77
őstag
Küszöbrámpát hol lehetne venni? Találtam párat guglival, de jobbára értelmezhetetlen áron (11 ezer forint?
)
-
Leon77
őstag
-
Leon77
őstag
Én aliról nem rendelnék most semmit. 5 dolgot rendeltem másfél hete, egyik sincs még szállítás alatt. Gondolom az új koronavirus miatt.
-
-
Leon77
őstag
válasz
zsamiatt #8737 üzenetére
Nekem s50 van. A mosógép és a mosogatógép után a legszuperebb háztartási eszközöm. Meg nem mondom mennyi időt spóroltam már vele. A sarokban valóban marad egy kis kosz, de ezzel nem nagy dolog együtt élni, havonta, kéthavonta 10 perc a hagyományos porszívóval.
Én egy éve vettem az s50-et, akkor még 120-volt. Eddig 187 órát ment és 9194 négyzetmétert takarított fel. Imádom, nekem ő KisRobi névre hallgat.
-
Leon77
őstag
Pedig semmi baj nincsen az elnevezésével. A fogalom az okos-telefonnal jött be, mivel valahogyan meg kellett különböztetni a hagyományos mobiloktól (eleinte ugye mind a kettőből volt sok).
Most meg itt vannak a hagyományos (random) porszívók és az okos(általad programozható, saját térképet készítő, tervezett útvonalon járó) termékek.
Így került be a köztudatba és szerintem az emberek többsége pontosan tudja miről is van szó. Sokkal jobban igazad lenne, ha mondjuk az ai kérdését feszegetnéd (intelligens mosógép pl), de ott is ugyanolyan szőrszálhasogatás lenne, itt pedig szvsz nagyon az.
-
Leon77
őstag
válasz
dudikpal #8105 üzenetére
Szia. Nekem is csinált hasonlókat, aminek az oka az volt, hogy be colt állítva a térkép mentés funkció, és volt benne egy állíndó nogo zóna is. eleinte jól ment, de egyszer csak olyasmit csinált, mint a tiéd. Kikapcsoltam a térképmentést, rajzolt egy új térképet és öröm és boldogság, működik normálisan. (nálam csak ennyi volt).
-
Leon77
őstag
-
Leon77
őstag
válasz
Williamgrant #7583 üzenetére
A mop feltöröl, de lehet belőle majdnem rendes felmosást is csinálni. Mop módot kell beállítani a szívóerőnél (talán akkor nem is szív, vagy minimálisan) és én egy helyiséget bezónázok mondjuk 5*3 menjen át. Ki kell tapasztalni, mikor fogy el a víz (ja én deszt vizet használok, mert a sima víz, ami nálunk rettenetesen kemény hamar eltömítette a kis nedvesség áteresztő szivacsokat, plusz bevizezem használat előtt a mop rongyot).
A víz így nem párolog el teljesen, mire újra odaér a mop és így közben oldja a lerakódott szennyeződést. Nem helyettesít egy felmosást, de majdnem. Szvsz csak így van értelme, de így viszont tényleg látványos.
Ja s50-em van persze.
-
Leon77
őstag
válasz
hunlipi88 #7435 üzenetére
Én aliról vettem EU verziót egy éve kb. 4 nap alatt hozta a futár spanyol raktárról (így a vám miatt sem kell parázni).
Volt a csomagban a porszívó mellett 2 hepa szűrő, tartalék kis szivacsok a mop-hoz és két felmosó a mop-hoz.
Eu dugós, én csak azt használom, nekem eu régióban megy. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
Leon77
őstag
válasz
tomazin #7304 üzenetére
A töltőn minek menjen sleep módba? Ha dnd-be van állítva, akkor halványabb a led.
Nekem csak akkor ment el aludni, amikor takker közben valahol elakadt. Haza értem, felkeltettem, miután megszüntettem a problémát és, ha voltam olyan ügyes, hogy vissza tudjam tenni úgy, ahogyan elakadta, akkor még a takkert is folytatta.
De a múltkor valamiért nem sikerült és elvesztette a térképet és visszaküldtem a dokkolóra.
Szemmel láthatóan fogalma sem volt, hol van, de kíváncsiságból végignéztem és nagyon okos... monden helyiséget bejárt egy picit és szét nézegetett a dokkoló után (körbe forgott amikor kereste az infra jelet).
Az utcsó szobában végül megtalálta és dokkolt hibátlanul. De nem kóválygott így sem össze vissza.
Igaz nálam gyári fw van fent mi home-al, de gondolom az ilyesmi a custom fw-nél is ugyanaz marad.
-
Leon77
őstag
válasz
Williamgrant #7164 üzenetére
Most pl nem találok, tegnap 2 szer is ment
-
Leon77
őstag
válasz
Williamgrant #7162 üzenetére
Ááááá, tényleg félre értettelek
Hogy mivel jobb, nem tudom, lehet nem is jobb, de kíváncsi vagyok és kipróbálom. Ami fura, hogy eredetiként hirdetik azt is alin.
Amit megfigyeltem, hogy a fal mellett közvetlenül marad egy vékony, kb 8 centis porréteg, mivel ott ugye csak az oldalkefe sepreget, a főkefe nem és szívóhatás sincsen. Sajnos így jó sok idő után újra elő kell vegyem a nagy gépet és át kell menjek egyszer a lakáson a nagy porszívóval is.
Sebaj, néha belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest