Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Közben megjött a Dreame L10s Pro Euronics-től. Közben már látom 200 ezer lett, még 160-ért sikerült rendelni.
Épp töltőn a drágaság. Melyik appot érdemesebb használni? Dremehome vagy Xiaomi? Xiamitól más okosotthon dolgot nem használunk, más ökoszisztémát használunk.
Köszi! -
-
Tudja valaki, hogy mi a lehet valójában ez a silvercrest robotporszívó ami holnaptól van a lidlben?
-
válasz
gyenesmartin #24196 üzenetére
Max annyiban más a kialakítás, hogy a dokkolóba történő szívás miatt lehet változtattak.
-
ribarszki
őstag
Valamilyen módon mindegyik dokkolós feltörlős is. De ha nem kell, leveszed a mop tartót, és akkor csak porszívó módban megy. Erre a bb ajánlat most a Roborock Q8 Max. Ami gyakorlatilag egy S8, leszámítva, hogy feltörlésben picit butább. De ha az amúgysem fontos, egy csúcskategóriás, önürítős gépet kapsz 200k alatt.
-
Még nem jártam utánam hátha vki tudja:
- Van olyan robotporszívó, ami "nem mos fel", de van hozzá "önürítő" dokkoló?
- Ill. mely típusokhoz - akár felmosóshoz is - lehet utólag önürítő dokkolót vásárolni? Ezt azért kérdem, hogy ne egyszerre kelljen kiadni ~500 kHUF-ot! -
-
nemén
csendes tag
Sziasztok,
Létezik olyan kis mértetű robotporszívó, ami zsúfoltabb lakásban is hatényonyan használható, takarít a sarkok mellett is, alacsonyabb bútorok alatt is, és kisebb akadályok (pl. tápkábel, szőnyeg) nem állítják meg?
-
rmmm
tag
válasz
AlyrArkhon #24183 üzenetére
köszi!
ekkor ez max a 3 év gari miatt érheti meg a Lidltől, ha jól értem, mert ennyiért mástól is kapható ez a szint -
AlyrArkhon
senior tag
a márkának sokféle verziója van, köztük több olyan is, ami tud feltörölni és van appja is, nem lidaros és árban is ilyen környéken mozoghatnak lévén kifutó termékek. Mivel elég sokan márkázták át saját névre annó, erősen valószínünek tartom, hogy ez a darab is ilyen lesz. Persze ha kiderülne véletlen, hogy egy Proscenic V10, lehet, hogy még én is elgondolkoznék
De erre kb nulla az esély
-
rmmm
tag
válasz
AlyrArkhon #24180 üzenetére
Köszi! Rakerestem, de ha jol latom az nem tud feltörölni, vagy rosszul láttam?
A lild-meg igen. -
amdboy
senior tag
Sziasztok. Hagy kábítsalak egy kicsit még benneteket
Dreame 10 plus nem lehet valahogyan beállítani, hogy jelezze mikor a vítartály kiürült? Applikációban nem találom
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Jövő hétfőn a Lidl fog 60eFt-ért porszívó+törlő robotot árulni. Nyilvan ennyiert nincs csoda, de van ötlete valakinek, hogy ez melyik gyártó melyik terméke, és ár/értékben milyen? 50nm laminált padlós szinte üres, irodának használt helyre venném.
Köszi -
TheMartin03
aktív tag
válasz
Eclips21 #24175 üzenetére
Hirtelen a net szerint a "Repeat" címszó alatt gondolnám, hogy kéne, hogy működjön... de akkor sajnos innen fogalmam sincs.
Az még mindig fenn áll, hogy nem értem, hogy ezt S7-hez miért nem rakták bele.
El kell adni új feature-ként, pedig biztos vagyok benne, hogy tudná. -
Eclips21
őstag
válasz
TheMartin03 #24172 üzenetére
S8-nál Schedules-t használom is, de nem látok benne olyan hogy 2x vagy 3x menjen át egy szobán.
De ha egyből indítom manuálisan akkor van ilyen opció.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
TheMartin03 #24172 üzenetére
"Szerk": Látom közben, hogy S8-ad van, asszem annak is tudnia kéne. Vagy ott is csak a Pro-tól kapta meg? Nem tudom pontosan.
-
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
Eclips21 #24170 üzenetére
Úgy tudom, hogy ezt a "Schedules" funkció kapta meg, de pl. nálam S7-ben ez nincs. Csak S8-ban, vagy S7 Pro-ban talán... Vagy attól...
Amikor ezt megtudtam, elég idegesítőnek találtam én is. Semmiféle hardveres igénye nincs ennek a funkciónak, amit ne tudna a sima S7. -
amdboy
senior tag
Sziasztok! Rá lehet valahogyan varázsolni Magyaritást mi home appra illetve deame s10 plusra? Olvasgattam az összefoglalót de jelenleg nagy a sótétség nálam a témában kértem a linken hozzáférést is de nem tudom, hogy valaki nézi e egyáltalán mert nem jött visszaigazolás. Ha esetleg valaki tudna segíteni hálás lennék.
-
Eclips21
őstag
Roborock app-ban van arra valami trukk hogy a 2x, 3x taparítást egy területen lehessen előre ütemezni? Heti 1x szeretnék 2 irányból takaríteni szóval 2x beállítani de csak manuális kézzel indítós módszerben találom ezt a funkciót.
#24162 BossBoss
Nálam megjelenés óta megy, igaz macska nincs de asszony hullatja a haját rendesenés szépen összeszedi.
-
BossBoss
őstag
válasz
ribarszki #24168 üzenetére
A sima amúgy ennyire katasztrófa vagy tényleg ennyivel jobb a Vibra Rise?
Csak, hogy ér-e akkor felárat csak ez a funkció. Amúgy szó se róla, tényleg pöpec gép az S8. Csak jót olvastam róla én is.
Még ez a spinning mop cseszi a fantáziám. Nekem az valamiért hatékonyabbnak tűnik. Mit gondoltok? Pl. egy Dreame L10s Pro?
Vagy ez sincs egy ligában S8-al? -
ribarszki
őstag
válasz
BossBoss #24167 üzenetére
Ráadásul részletes és jó tesztjeik vannak. Az S8 feltörlése Vibra Rise rendszerű. Sokkal hatékonyabb mint a q8 mop része, ugyanis súrolja is a padlót, szennyeződést Ha nincs szőnyeg, és használnátok a feltörlést (miért ne használnátok, erősen javallott) akkor egyértelműen s8.
-
BossBoss
őstag
válasz
ribarszki #24165 üzenetére
Feleségem kutat.
Amúgy nem is tudtam rtings-en porszívó teszt is van.
TV-re szoktam használni.
Egyébként jól látom, hogy Q8+ csak ebben a mop vibra+emelés, illetve némi szívóerőben más?
Manuális mop-oknál mi tudjuk állítani a magasságát? Vagy, hogy működik ez a része? Nálunk küszöb, szőnyeg nincs.
Csak mert Q8 Max+ dokkolóval olcsóbb mint S8 simán. -
amdboy
senior tag
válasz
gyenesmartin #24163 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam is. Ha ezen vacilálsz nyugodtan vedd meg. Én is ma vettem, laminált padló mindenhol, annyi kutyaszőrt és hajszálat vettem ki porszívozás után, hogy nem hittem a szememnek
-
ribarszki
őstag
válasz
BossBoss #24162 üzenetére
Kérlek ne egy ilyen kamu, Pistike által írt vacaknak higgy, hanem valódi teszteknek.
Csúnya lenne, ha az alommal és a szőrrel nem bírna el. Ráadásul ezek extrém tesztek, amelyekkel otthon nem igazán találkozol. -
válasz
gyenesmartin #24163 üzenetére
Igen, ki lehet.
No mop zone.
-
gyenesmartin
őstag
Kutyaszőrre, hajszálra laminált padlón jó egy dreame d10 plus?
Ki lehet rajta választani zónákat, hogy hol ne mosson fel? -
BossBoss
őstag
válasz
BossBoss #24160 üzenetére
Na, mire írtam, hogy győztest avatunk, épp mutatja feleségem ezt a tesztet:
Roborock S8 teszt.Azt írja verdiktnél kontrának:
A kiszóródott macskaalom és a hajszálak nem a barátai
Nos, nálunk pont ez lenne a lényeg!
Van valakinek ezzel tapasztalata S8-al?
Az a gyanúm, hogy ez akkor elmondható kb. minden robotporszívóra is.
-
BossBoss
őstag
Úgy néz ki náluk is meglesz a győztes. Roborock S8 tetszik a feleségemnek leginkább. Van esetleg még alternatívája ennyiért kb?
Illetve utólag rendelhető station a S8-hoz? -
válasz
amdboy #24157 üzenetére
Az csak simán Dreame D10 Plus, és igen, jó cucc.
( Ha feltűnne a radaron egy nem ismert márka, nos ők is valaki hátszelével próbálkoznának)
Kicsit leegyszerűsítve, Van a Xiaomi ( ők nem gyártanak), a Roborock , a Dreame, a Viomi (erős Xiaomi érdekeltség tudtommal utóbbi)
És vannak a többiek, akik közül esetleg a Proscenic kiemelendő.
A többiek nagyjából veszik valakitől, gyártatnak valakivel.
-
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
55m2-re gyerek mellé, végig laminált padlóhoz, kevés kőhöz melyik porszívót érdemesebb megvenni?:
Xiaomi S10
Dreame D10s. -
amdboy
senior tag
Nem rég jöttem meg Euronicsból. Ezen nagyon elgondolkodtam. Ha tényleg tudja amit igér akkor ez egy nagyon jó ár érte. Legalább is szerintem. Az eladó szerint ez egy új termék. Gyanítom ez alapján nem sok vélemény lehet itt sem, de hátha: [link]
-
macii97
senior tag
válasz
ribarszki #24145 üzenetére
Nekem egy roborock s7 van, ürítős dokkal (csak a port üríti).
Amíg nem volt, addig küzdöttem azzal amit írtál. A filterbe beleült a por, tehát hiába ürítettem ki a tartályt a kukába a filterben ott maradt és eltömítette. Én is heti szinten szedtem szét porszívózni.
A dokkoló olyan erővel szív, hogy szinte 100ra kitakarítja a szűrőt is. Nem tökéletes, de mondjuk elég havonta amikor a dokkolót ürítem ránézni de azóta nemigazán porszívóztam ki a filtert. -
-
csudri
őstag
Sziasztok!
120nm-re (nagy része vinyl, kis része járólap, ahol van szőnyeg ott is csak rövidszálú) mi most a bets buy? Nem volt még robotporszívónk, ha rákeresek a témára árukeresőn, akkor a legnépszerűbb ez a Roidme Eve Plus, árban oké, egy-két Youtube videó alapján oké, értékelések alapján oké.
Kutyánk, macskánk nincs, helyette van három kölyök.
Valóban használható egy ilyen <150k-ért kapható gép? Szimpatikus ez az önürítés funkció is.
Bocs, ha nagyon triviális a kérdés, láttam van pár embernek itt a topikban, hátha használja valaki hasonló körülmények között.
-
ribarszki
őstag
Nézd, dokkolós/önürítős robotom nem volt, így nem tudok róla nyilatkozni. Az biztos, hogy a tartályból kiszedi a koszt. Nekem a gondom azzal van, hogy az S8 szűrője is, a szűrő hajtogatása közötti mélyedések teljesen beülnek porral. Muszáj kiszednem, s porszívóval kiszívni belőle. (Ha a mélyedésekben bent marad a por, eleve lefogja a szívóerőt.) Azt pedig kizártnak tartom, hogy egy dokkoló akkora erővel ürít, hogy a szűrőfilter rései közül kiszívja a koszt. (De ha nem így van, cáfoljatok meg, nincs gyakorlati tapasztalatom)
Amúgy ez a szűrő takarítás heti 2 perc.. Arról nem beszélve, hogy a tengelyről amúgy is le kell tekerni a hajszálakat, szóval a gépközei sem gondozásmentes. Ha nekem kéne dönteni, én a VibraRise feltörlést sokkal többre értékelném mint az önürítő dokkolót. De ez csak egy vélemény. -
Hyena
senior tag
válasz
ribarszki #24143 üzenetére
Sok kemeny felulet van, nem vagyok nagy hive a szonyegeknek. (porfogo)
Viszont erdekes lehet ez az automata urites is, de nem tudom mennyire jo az, nem kell e amugy is beavatkozni mert nem urit rendesen.
Illetve egy ket szintes csaladi hazban lakom ahol szeretnem mindket szinten hasznalni a robotot ahova amugy is manualisan kell atvinni. (amugy ha atviszem 1 masik szintre azt magatol felismeri majd vagy valamit nekem kell manualisan atvaltani?)
Tovabb szinezi a dolgot , hogy egyebkent bejarono is van a kepben aki szerdankent jar ide takaritani, de a robot altal megsporolt idoben csinalhatna mast...(pl ablak mosas, vagy nem kell porszivozni mindenhol csak felmosni , vagy nem tudom mennyire mukodik ez jol ... ) -
Hyena
senior tag
Kezdo a temaban jaratlan erdeklodokent kerdeznem a rutinosabbakat, hogy szerintetek melyik keszuleket erdemes megvenni a
Roborock Q8 Max+
vagy
Roborock S8
?
A ket keszulek kb ugyanannyiba kerul viszont ebben az arban a q8 max+nal bennevan az automata urito dock, az s8 viszont valamivel tobbet tud.
Mivel nem ertek a dologhoz nem tudom , hogy az automata urites vagy az S8 altal nyujtott tobblet tudas az ami hasznavehetobb, avagy eszrevennem e egyaltalan a q8nal valami feature hianyat amivel az S8 tobbet tud , avagy mennyire must have dolog ez az automata urites. (netan amugysem uritenek ezek maguktol rendesen...? ?
Elore is koszonom ha segitettek.
-
bcsarli
tag
Ilyet használ valaki? Tapasztalatok?: [link]
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Lakásba szeretnék egy robotporszívót, eddig heti 1-2 alkalommal porszívóztunk, de most már kutya mellé (bulldog) szükség lenne rásegítésre. Hiába porszívózunk 3-szor egy héten mindig van szőr, ehhez keresnék egy robotporszívót.
40 nm a lakás, de idővel nagyobba költözünk, ami max 55 nm lenne.
Mely modelleket tudnátok javasolni?
Naponta hányszor szoktátok végigküldeni?
Elég lehet rendszeres használat mellett a heti 1 porszívózás?Előre is köszi!
-
frenk74
tag
válasz
Graphics #24124 üzenetére
Mi az a Z alak? Nálam elejétől úgy megy, hogy dokkról leáll, megfordul, elindul egyenesen falig. Ott balra fordul 90⁰-ban arrébb megy a szélességénen megfelelő távot, újra 90⁰ balra, megindul visszafelé párhuzamosan az elözö mozgáshoz képest. Ilyen módon bejárja az összes helyiséget, majd a végén az éleknél a teljes lakást, majd megy tölteni. Közben, ha valahol, valamihez nem fért hozzá, pl ott álltam, oda még később visszamegy és megcsinálja. Csak oda megy vissza, amit kihagyott, nincs bolyongás.
-
h1mpi
félisten
válasz
TheMartin03 #24137 üzenetére
Járnak hozzá, csak azokat Kínából küldik
-
-
Holnap reggel 9 óráig él az akció Geekbuyingon.
Roborock S8: $529.24
Proscenic P11 rúdporszívó: $95.99Aki érdekel dobjon üzit.
-
-
csabi0805
senior tag
Srácok egy kérdés.
Ti kiöntitek a maradék desztillált vizet a tartályból vagy benne lehet hagyni nyugodtan.
Elvileg kárt nem csinál szerintem.
Roborock S8. -
Bitkorgi
csendes újonc
A roidmi eve plus mennyire ajánlott? Ár/érték arányban jónak tűnik, plusz árukeresőn az a top1 ahogy nézem.
Vagy még a Dreame Bot D10 plus-t néztem alza-n egész jó akcióban van. -
-
frenk74
tag
válasz
cserri18 #24099 üzenetére
F9 van otthon, lassan 2 éve. Nem lidaros, de nem megy össze-vissza. Szisztematikusan bejárja a lakást, majd a végén a szélek mentén megy egy kört, azzal fejezi be. Semmi gond nincs vele. Kopóalkatrészek fillérekért aliról, 2 cm küszöb nem akadály, 8cm magas, így befér a bútorok alá, nagy akku... Minimális fény kell a működéséhez.
-
-
-
Nikaré
őstag
-
ribarszki
őstag
Ha megengeditek, néhány szösszenet a Roborock S8-ról, különös tekintettel egy 5 éves Roborock S5-tel összehasonlítva.
(Az S5 eddig 5 év alatt 45.000nm2-t takarított, s 800 üzemóra van benne. 1/2 éve volt akksicsere, most pedig egy alaplapi biztosítékot fogok cserélni, mert folyton lemászik a töltőről 13-as hibakóddal. Apróságok, ezt leszámítva igásló)1, A gép felépítése, illetve annak minősége, anyaghasználat, anyagminőség, összeszerelés ugyan olyan kiváló mint az S5 esetében. Mínusz pont, hogy nincs extra oldalkefe, szűrő és mop a dobozban.
2, Takarítás, szívóerő. A gép egyik legfontosabb újítása a dupla egymás felé forgó gumihenger (iRobot használta ez a megoldást). Nagy előnye, hogy nem tekeredik rá a hajszál, viszont a tengely nagy sokat összeszed. Szóval itt is ki kell venni 4-5 takarítás után a hengereket, s kihúzni a tengelyt, eltávolítani a hajszálakat. Ezt jobban átgondolhatták volna, mert így csak fél siker. Ezt leszámítva a takarítási minőség rendben van, pont mint az S5 esetében. Nem jobb és nem rosszabb. Ez meglepő lehet, hiszen nagyobb szívóerőre számítunk. (Bár megjegyzem, hogy érzésre semmivel sem lép ki több levegő a gépből mint az S5 esetében.) Tesztkörülmények között, új szőnyeg esetében lehet különbség az S8 javára, de valós otthoni körülmények között aligha. Egyrészt a szívóerő így is nagyon-nagyon alacsony ahhoz, hogy bármilyen mélységi tisztítást végezzen a gép. Ehhez egy komolyabb kézi porszívó kell. Másrészt otthon a szőnyegek szálai letaposottak, igénybevéltnek vannak kitéve. Így leginkább a szőnyeg felszínéről szedi össze a koszt, viszont azt nagy alapossággal teszi, ahogyan az S5 is. Ha csak a takarítási minőség miatt szeretnénk feljebb lépni egy régebbi modellről, akkor nagy előrelépésre ne számítsunk. Inkább a szőnyegekhez vegyünk egy kézi akksis gépet, motoros kefefejjel. Az tényleg végez mélytisztítást. A kemény padlót viszont tökéletesen feltakarítja.
De akkor miért éri meg váltani? A következő 2 pont miatt.
3, Feltörlés. A Roborock az S5 modellnél kezdte el alkalmazni a feltörlés funkciót 2018 elején. Ez még egy viszonylag kezdetleges megoldás volt, gravitáció alapon nedvesített be egy mopot a tartály, amit takarításkor maga után húzott. Később érkezett a vízszivattyúzás, a vízmennyiség szabályzása, majd a vibrációs feltörlés és a mop szőnyegen való megemelése. Tulajdonképpen a Roborock a legtöbb munkát, legnagyobb fejlődést ezen a területen érte el. Az S8 feltörlése össze sem hasonlítható az S5 modellel. Jól jellemzi ezt, hogy a régebbi gépen kb 3 alkalommal próbáltam a feltörlést, azóta a szekrényben pihen a tartálya.
Az S8 esetében nagyon más a helyzet. Ha sok kemény felülettel rendelkezünk, nagyon fogunk örülni ennek a funkciónak. A VibraRise feltörlés meglepően hatékony. Apró rezgésekkel ugyanis súrolja is a felületet. Így kisebb foltokat, pacákat nagyon hatékonyan tüntet el, illetve azt a nagyon vékony filmszerű porréteget is felszedi, ami esetleg a gumihengere után maradt. Szemmel láthatóan jobb a végeredmény, mintha csak a porszívó rész ment volna. Ami fontos, hogy sötét parkettán sem csíkoz, s a felület 1-2 perc alatt megszárad.
Ugyanakkor ez feltörlő és nem felmosó funkció. Konyhában, gyerekek után, zsíros foltok esetében nem várjunk csodát. Oda inkább vödör, melegvíz és tisztítószer kell. Szóval kezeljük a helyén ezt a funkciót. Nagyon hasznos, de sokkal pontosabb a feltörlés szó használata a felmosás helyett. Az utóbbi nem helyettesíti.4, Applikáció. A másik pont ahol rengeteget fejlődött a gép. Sokkal okosabb és testbeszabhatóbb a készülék. Lehetőség van több térképet is elmenteni, a térképeket kedvünkre szerkeszteni. (no go zóna, virtuális fal, szőnyeg kijelölés, parketta száliránya, stb.. döwbeteetesen részletes) Beállíthatunk extra takarítást. a szőnyegre, extra szívóerőt a szőnyegen, mop felemelést. Nem is részletezem, mert egy külön bejegyzést megérdemelne. Az app része csillagos ötös.
5, Érzékelők. Több érzékelővel rendelkezik a porszívó mint az S5, de a gyakorlatban az volt a tapasztalat, hogy inkább a szőnyeg érzékelése lett sokkal pontosabb. A navigációban nagy különbséget nem látok, ebben az S5 is kiváló volt. Az első 3d kamera hasznosságáról nem vagyok meggyőződve. Nem érzem, hogy bármi pluszt adna az S5-höz képest.
Összeségében csak a takírtási/porszívózási részben nagy különbségre ne számítsunk az elődmodellekhez képest. Mindenesetre a dupla gumihenger nagyon hasznos újítás volt. Ha a kemény felületek dominálnak, akkor lesz igazán kiugró a különbség. A vibrációs feltörlés haszos megoldás.
Örülök az új gépnek, bizonyos területeken óriási a fejlődés az 5 évvel ezelőtti modellhez képest. A S5 is megmarad a lenti szinten. Aprópénzből javíthatók az ismert hibái.Ennél részletesebb tesztet inkább cikkben írnék le, ezt a fórumnak hagyom itt.
Kiegészítés: A wikipédián is tévesen van feltüntetve, hogy a Roborock S5 2019-ben lett bemutatva. A bemutatás dátuma 2017 vége volt, 2018 elejétől már megvásárolható volt a készülék.
-
h1mpi
félisten
válasz
TheMartin03 #24111 üzenetére
Oké köszi a választ
-
TheMartin03
aktív tag
Szia, a különböző szobákat így osztotta fel az algoritmus magának. Mindegyik színt külön szobának rakott az ő elgondolása szerint. Ezeket lehet módosítani a beállításoknál a Manage Maps-nál. Azon belül meg asszem vmi rooms...
Egybe tudsz nyitni, külön tudsz választani vonalakkal szobákat. -
h1mpi
félisten
Megérkezett a Geekbuyingról a Roborock S8. Elképesztően egyszerű beüzemelni, csak vizet kell tölteni bele. Teljesen össze van szerelve és 55%-on volt az akku. Egy gyors párosítás az appal, wifi-vel, lefrissítette magát és már meg is indult első felfedező útjára. Centire pontosan megy el minden mellett és kb. 10 perc alatt végzett is a szobák felderítésével. Sok helyre még nem tudott bemenni, mert a költözés miatt még nincs rend sajnos
De első blikkre úgy hogy még sose volt robotom nagyon tetszik, ügyes, okos és az app is mindent tudó!
-
válasz
maxximeggy #24107 üzenetére
Őszintén, nagyon semmi, én úgy látom hogy a sima D9 szívóereje 3000Pa , míg a Max és a Pro pedig 4000Pa-t tud.
Lehet más piacon más néven futott, de ugyanazt tudja a termék.
A D10s sem tud sokkal többet, ha jól néztem Google Assistant támogatás, illetve annak még magasabb szívóereje van.
Én lehet utóbbit venném, újabb típus, de nagyjából azonos a 3 modell.
-
-
Hoc-nál van egy Roborock q8 és q8+ is fog kapni ha minden igaz. Megvárom annak a tesztjét, de valószínűleg S8 lesz nekem is majd.
-
amdboy
senior tag
Köszi a válaszokat. Esetleg alternativa olyan 100k környékén?
-
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! tesla robostar t60 a kiszemelt kütyü. Van valakinek tapasztalata vele? Leginkább a felmosás és porszívózás része érdekelne. A lakásban szőnyeg nincs csak járólap és laminált parketta. De ha esetleg van valakinek alternatívája kiváncsi lennék rá. Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Deame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest