Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HELLAFLUSH
őstag
Pár év eltelt már a PS5 megjelenése óta, sajnos a később megjelenő játékok már nem fognak szebbek lenni, ez a konzol ma már sajnos csak ennyit tud...be kell érnünk a PS4-es grafikával meg az 1080P-s performance móddal ha 60fps a cél.
De nem baj, majd ha egyszer megjelenik a Playstation 8 akkor majd újra kiadják a játékot és akkor már szebb lesz mert az már hozni fogja egy 10éves gamer PC szintjét,
Ja meg hát muszáj volt lebutítani, mert különben ki venné majd meg a PS5 PRO-t? -
Tuhajohn
tag
Én nem vagyok grafika huszár és ez a játék egyáltalán nem érdekel, mert "combat-focused, open-world action RPG", de most csak azért is belenéztem a videóba (a kommentek olvasása után) és konkrétan úgy néz ki, mint ha egyenesen 2012-ből jött volna.
-
Raysen623
addikt
Követem a videóit a játéknak és nálam is szemet szúrt a grafika. Nem értem miért néz ki így, mikor sokkal többet is tudnhatna, főleg egy GoT után. Nem egy open-world játék jött már ki PS5-re és azok is sokkal szebbek tudtak lenni. Textúrákkal még nincs is gondom, no de az effektekkel már igen.
-
Bad Pritt
félisten
Nem vagyok egy nagy grafika fetisiszta, de hihetetlen számomra, hogy 2024-ben ilyen részletességgel jelenik meg egy PS5 exkluzív játék. Néhány hivatalos videónál komolyan azt hittem, hogy vagy a feltöltéssel csesztek el valamit, vagy a Youtube nem rakja át legalább 1080p-re a felbontást, de ez a valóság, minden kikerült anyag egyszerűen ocsmány ebből a játékból. Hihetetlen tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Kevesebb mint egy hónapot kell már csak várnunk és megkapjuk a végső kiadást.
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 256GB ADATA SSD // Windows 11 Pro ////
- Samsung Galaxy S9+ kék független
- 7. Gen Lenovo PC // i5-7400 // 16GB DDR4 // 250GB SAMSUNG EVO SSD // Windows 11 Pro ///
- Acer Predator Helios 500 PH517-61
- Samsung Galaxy A36 / A56 128GB / 256GB új BONTATLAN 2év garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest