Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Mi van akkor, ha valaki diák és a szülei adnak neki pénzt, hogy boldoguljon, ergo nincs semmilyen igazolásom sehonnan?
-
senior tag
Kevesebb, mint egy hét alatt megjött az első fizikai kártyám, nice job.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Williamgrant #5151 üzenetére
Nekem pár napja jött meg a kártyám. Kérte, hogy aktiváljam. Egy OTP automatánál csináltam egy egyenleg lekérdezést és már nem mutatja az app, hogy aktiválnom kellene.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Csináltam édesanyámnak is Revolutot és amikor a küldésnél próbálom magamnak opció alatt hozzáadni a saját bankszámláját azt írja, sajnáljuk, de valamilyen probléma történt. Próbálja újra később. Tegnap is ez volt, ma is. Ötlet? Most írtam nekik hátha megoldják.
-
senior tag
-
senior tag
Eskü rákerestem és olvasgattam. A fizetési hivatkozás kérése úgy működik mintha valaki bankkártyás fizetést hajtana végre a Revolutomra és neki nem is kell ehhez Revolut account? Azt láttam, hogy forintban (még?) nem lehetséges. Ha euroban fizet be akkor banki középárfolyamon fizet be, vagy egyáltalán nem erre való ez a feature? Az átutalás miatti várakozást váltanám ki vele.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Van aki aktívan használja a: kérés -> fizetési hivatkozást? Működik rendesen?
-
senior tag
-
senior tag
válasz XboxGamePass #8762 üzenetére
Hozzá adtam 12,000 forintot, de még mindig nem engedi a fizetési hivatkozást.
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Lex Icon #8770 üzenetére
Sorry, for security reasons you need to top up more and use a card first before using this feature.
A kártyával ma vettem le otp automatából pénzt és töltöttem fel rá 42000 forintot. 2 fizikai kártyám van, a második még nincs aktiválva, de azt mondta Kelly, hogy elég ha az egyik már aktiválva van. Mondta töltsek fel nagyobb összeget egybe, ez megtörtént ezért nem tudom hogyan tovább.
-
senior tag
-
senior tag
A teljes utalt megérkezik.
Más: Hétvégén ha fizetek mondjuk GBP-ben, vagy euróban, akkor a többletíjjal együtt is jobban megéri, mint ha a sima itthon kártyámmal fizetnék? Nem nagy összegek, 20-30 GBP.. érdemes szórakozni ezzel, mert minimális lehet a rászámolt díj is, nem?
-
senior tag
Kicsit kacifántos az írásod. Ha arra vagy kíváncsi, hogy a vissza utalás revolutról azonnali-e a bankszámládra, akkor nem. Az is rendes utalás, majd 08.21-én kapod meg valszeg és ha te vagy a REGISZTRÁLT, nem az aki meghív revoluton, akkor vehetsz pl aliexpressről is 1 dolcsiért valamit és a rendes fizikai adataival vegyél inkább, ne a virtuálissal, de a bónusz 3000 Ft nem azonnal lesz rajta, hanem 1-2 nap.
jveres: Miért jár a taps? Már hozzá adtam 42 ezret, vásároltam is vele több ezerért és még mindig nem engedi, de aztán lehet tényleg fizikai kártyás pines chipes kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz gzbotii #8839 üzenetére
Ha fizetési hivatkozásra fizet kártyával az plusz pénzbe kerül neki? Tuomas: Arra gondoltam, ha bankkártyával fizet be a Revolutomra úgy, hogy küldve van neki fizetési hivatkozás. Az utalást értem persze, mert brit számla.
anadroid: Kártyásra gondoltam igen, hogy az ingyenes, köszi a megerősítést.Amúgy nekem nagyon szimpatikus a Revolut. Most szüntetem meg az őskori béna dél takarékos számlámat, igaz nyitok backupnak egyet az OTP-nél, de főleg csak Revolut lesz használva a rengeteg előnye miatt, meglátjuk hogy muzsikál, de eddig príma.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A könyvelés biztosan szükséges bizonyos feltételek teljesüléséhez, főleg a fizetési hivatkozás aktiválásához, mert feltöltöttem sok tízezerrel és már anyukámat is az én kártyámmal küldöm a boltba, hogy legyen rajta pénzmozgás, de ugye még mindegyik csak függő tétel.
-
senior tag
A 75,000 Ft kp felvétel nem havonta nullázódik? Tegnap vettem ki pénzt, de mára nullát ír. Lehet pont 19-én hoztam létre a számlám. 🤔
-
senior tag
Szeretném leírni a fizetési hivatkozással a tapasztalatom, ha már eddig írtam hogyhogy nem aktív. Volt egy aliexpress vásárlásom ami kész állapotra váltott, az még nem aktiválta, de egy készpénz felvétel is készre váltott azután már tudtam is tesztelni és tökéletesen működik. (Persze nem vártam a csodára fizettem vele számos helyen chippel + pinnel, csak azok még függőben vannak.)
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Aliexpress visszatérítésekkel kinek mi a tapasztalata? Nem sztornózva áthúzva lesz, hanem majd egyszer megjelenik pluszban? Pár napja már folyamatban van, ali késznek jelzi, de Revon még semmi
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Átutaláshoz ti elkéritek mindig az IBAN + SWIFT-et, vagy simán berakjátok egy kalkulátorba? Most váltottam bankot és látom, hogy 227 Ft egy utalás így inkább a Revoluttal intézném ezt IS. Illetve volt-e már olyan, hogy pénzt vontak le a fogadó félnél a nemzetközi utalás miatt? Eddig amit magamnak utaltam azt hiszem belföldinek vette.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz aujjobba #9308 üzenetére
OTP Junior.. szinte minden ingyen van és SOSE utalok, ez kivételes eset volt, mert így olcsóbban lehetett rendelni egy webshopból. Aki ismerősömnek van ilyen csomagja azt mondta szinte minden ingyen van és a kevésbé részletes tájékoztatóban valóban így volt, de a legrészletesebbet csak most találtam meg.
-
senior tag
-
senior tag
válasz XboxGamePass #9314 üzenetére
Utaltam Revolutról az új OTP (Junior) számlámra. Bank keresőbe beraktam, hogy honnan jött a pénz:
10201006 számhoz tartozó bank:
K&H Bank Zrt. Vállalat
1133 Budapest, Pozsonyi út 77-79. Ezért csak nem vonhatnak le. Egyre jobban imádom ezt a cuccot, innen fogok utalni. Teljesen mindegy, hogy megérkezik a fogadónak 1 óra alatt, vagy 1 nap alatt..[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Megjött a Monese kártya is, mindjárt teljes a gyűjtemény. Kártya megerősítve, top up is megvolt. A top up természetesen Revolut kártyával történt, jól váltotta az eurót.
Fizethetek vele dollárban is, mindegy hogy euró van rajta?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Tesztelem a Monese-t, fizetési hivatkozással fizettem Revolutomra 10 eurót, de nem látom sehol +-al. Még sose hoztam létre euro zsebet benne, vagy hozzáadta a forint egyenlegemhez? Bocsi ezzel a részével még nem vagyok tisztában.
Hmm. Pending a fizetés Monese-n a Revo felé, pedig Premium vagyok, szóval nem kerülhet pénzbe a kártyás fizetés semmiképp.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Mi tévő legyek. PayPal alá van berakva Revolut kártyám. Vásároltam digitális terméket online külföldről euróban fizetve. Be volt fagyasztva a kártyám ezért elsőre sikertelen lett, majd feloldottam, fizettem újra minden probléma nélkül. A PayPalnál látszik a levonás, azonban Revolut egyenlegemről nem emelte le az összeget. Át van húzva elutasítva üzenettel, hogy a tranzakció végrehajtásához oldjam fel a kártyámat, de ugye már feloldottam és fizettem. Jelezzem az eladónak, vagy magától le fogja vonni így, hogy nincs fagyasztva?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz XboxGamePass #10029 üzenetére
Mint az esetek legnagyobb részében itt is user error.. A második fizetési kísérletnél nem állítottam át Revolutra, hanem levonta az itthoni kártyámról.. Bocsi az offért..
-
senior tag
Sziasztok,
Nem enged be az alkalmazás. Azt írja 2 exceptions occured. Mit akar ezzel mondani?
Hűűű ez elég ijesztő volt.. Telefon újraindítás, ujjlenyomat helyett pin kód, wifi helyett LTE és semmi, de most végre beengedett.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz st3v3np3t3r #10288 üzenetére
We're having a technical issue which is causing some card payments and top-ups to fail. We're working on a fix and should have this sorted soon. Sorry for the trouble ☹️
-
senior tag
válasz XboxGamePass #10290 üzenetére
Monese top up sem megy vele sajnos.
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Videó stream letöltése
- Hegesztés topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- Eladó Ryzen 7 5700X3D, 5700XT, 750W 80+ Platinum, 4x8Gb 3200Mhz DDR4 Gamer gép!
- HP EliteBook 850 G5 Quad Core i5-8350u Full HD laptop 8 GB DDR4 RAM 256 GB SSD új akkumulátor
- Mcdodo OT-6550 USB-A - USB-C OTG átalakító adapter.
- Iphone,Ipad,ipod prémium minőségű MCDODO szövet bevonatos töltő-adatkábel.
- ÚJ BONTATLAN ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti SUPER O16G GAMING
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest