Új hozzászólás Aktív témák
-
taky1984
tag
válasz
Beretvás #1052 üzenetére
Szia!
1. Ezek az extra projectilek akkor vannak, ha az adrenalin szinted maxon van, az az 5-s. Az adrenalin szinted középen lent láthatod. Az adrenalint érdemes maximúmon tartani mert így a Proficiency Rate 150%, az az 50%-al gyorsabban fejlődsz.
2. A Tower of Sisyphus-nak van egy ponttáblázata, itt annyi a lényeg, hogy minél tovább juss el és minél több pontot szerezz, így jobb helyezést érsz el. Amikor átmész Sisyphus-ra és bemész a nagyterembe van egy számítógép, ott tudud megnézni a globális ponttáblázatot. Én jelenleg a 3. vagyok, bár az 1. tuti valami csaló, szóval így 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Okos Playstation 3 HEN - Telepített PS3 játékokkal
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest