Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie97
újonc
válasz
quailstorm #4 üzenetére
Csatlakoztam, köszi ^^
-
quailstorm
félisten
Ez ebben a topicban biztosan nem fog működni.
Gyere erre a discordra, 7 napig él a meghívó, itt pont olyan közösség van jelen, aki ezzel foglalkozik.
-
Laslie97
újonc
Family Játék Pakk is volt köztük
-
Laslie97
újonc
Még annyit hogy volt küztök sok "silver games" és "cool games premiere" feliratozott tokú is.
-
Laslie97
újonc
Sziasztok!
Körülbelül 2007-8-ban kezdtem el PC-n játszani, még 8-9 évesen. Fater sok játékot vett, volt egy teli szoba lemezekkel de sajnos már csak 1-2 van meg valahol karcosan.
Úgy emlékszem legtöbbször Pc újságokba rakott; TESCO-ban kapható játékokat vett és szeretnék kicsit nosztalgiázni, ezért kérem a segítségeteket.
Ha vásároltatok, emlékeztek-e hogy miket, nevük mi volt? Esetleg egy listátok van-e?
Neten nem találtam semmit, remélem így meglesz egy pár.
Pár darabra emlékszem mint pl.: Resident evil (nem tudom melyik), Postal 2, Rainbow six, Mesterlövész, Mortyr, S.W.I.N.E, Messiás, Space taxi 2, Rally Trophy ilyesmik. Volt sok játékgyűjtemény is, amikor egy cd-n több kisebb játék volt.ui: Volt egy játék amiből annyira emlékszem hogy egy mars rover szerű dologgal kellett menni, vagy talán egy olyasmi robot volt, és szerintem egy másik bolygón játszódott, de ennyit tudok róla. Ha ezt esetleg megfejtené valaki, nagyon hálás lennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest