Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
"rohadt sok baromi jó indie játék van"
Meg sajnos nagyon sok a szemét is köztük. Általában ott is azok a valamit érők, amiknek a csapatában olyan dolgozik, aki már dolgozott komoly studiónál, ami bezárt. Hatalmas különbség van indie és indie között.
Az Acclaim mögött azért voltak játékok (és ezek csak kis szeltei a teljes portfóliónak) -
GAbre
veterán
Ha már megvettem gondoltam rápróbálok erre a csodára így idővel mit javítottak,milyen most a game:
Hát nincs teljes ablakos mód,ha van,akkor sima ablakban mutatja magát,fix felbontáson.
Utána szépen be is halt program,és nem volt hajlandó alt-tabolni,vagy bármire reagálni,így 1etlen megoldásként windows off.
Utána relatíve szépen futott első bázisig:170-200fps.Minden maxon,dlss be minőség.
De hiába van v-sync bekapcsolna,nem limitál 140-re.
Szóval az sincs.
Az elején fények miatt még egész pofásan néz ki,de utána irdatlan ratyi fallout(és az utolsó se túl szép,de sajnos még azt a szintet se hozza talán,bar abban is volt fél órám talán) érzésem van,helyenként fos részletességgel.
A lot fázisok,távolságokat helyrehoztál talán,nem tűnik fel,hogy butítana rendszer.
De a tűzoltóságon a szögletes kerék IS,még mindíg gáz :S
Olcsó hatása van az a videóknak is.
Nem tudom erőt veszek-e még,hogy rápróbálok.De ez így valahol még kevesebb,mint amit vártam.
De legalább tanultam,hiába mond róla 1 neves stúdió jó véleményt...
Nem tudom így ingyenessé teszik-e idővel,vagy 80% leárazás.
Vagy marad gamepassban.
De single-ben biztos nem éri meg vele menni a legtöbb embernek.Coopban még ingyen talán.
Nem tudja valaki,a dying light 2-ben is csak hostnál mentett státuszt,az maradt úgy később is?Avatar
-
arty
veterán
( és @Brad Pitt) - abszolut!
mondjuk én még a Dishonored2-t nem játszottam, csak az elsőt (amit imádtam).
sajna a pécém nem volt elég hozzá, xboxon pedig vártam a 60fps pecset... (ami sose jött végül )(a prey nem tetszett, pedig 2x is adtam neki esélyt, a 60fps peccsel álomszép/jól futó lett - mindhiába )
#71 VoltanIgor
iiiiigen (én magam nem ismerem, csak pont a kult státusz miatt csomo ismerős isteníti)[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Bad Pritt
félisten
Asszem erre lehet mondani, hogy a suszter maradjon a kaptafánál. Szerintem soha senki nem várta volna el az Arkane-től, hogy egy rendes open world-öt rakjanak össze, mert nem ezért szeretik a játékaikat. Cserébe most sikerült két szék közt a pad alá zuhanni, mert ebben a játékban az open world is ergya és az sincs meg, amihez amúgy értenének: egy rendesen kidolgozott, kreativitást díjazó sandbox.
Adott fejlesztő ilyen szintű visszafejlődését játékmenetben az előző játékukhoz képest én szerintem még nem igazán láttam. Minden téren kevesebb és rosszabb, mint a Prey, ráadásul nem is kicsit.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ok ez jogos, Void erre nem biztos, hogy alkalmas, CryEngine-nek meg vannak egyéb gondjai ez tény. (Mondjuk tegyük hozzá, hogy amúgy a Redfall open world két pályarésze szerintem annyira nem is nagy)
Talán valahol itt kellett volna akkor elgondolkozniuk azon, hogy nem kötelező open world játékot csinálniuk akkor főleg az előző játékaikat látva. A lényeg, hogy nagyon nem ezt a végeredményt kellett volna kapnunk.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
arty
veterán
void valszeg nem alkalmas ekkora egybefüggő területek használatára
talán a cryengine se...plusz lehet supportot egyikhez sem tudtak volna szerezni, adja magát az UE... amivel meg mások bajok vannak
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
rohadt sok baromi jó indie játék van, szóval nem értelek mivel is van konkrétan bajod
nagyon örülök ezeknek, számtalan játék mamár AAA címként életképtelen - ezért is ment csődbe sok, általad méltatott fejlsztő/kiadó.a klisék fogynak jól nem lehet AAA játékokkal mindenfélét lefedni, ezt kell belátnod...
és az óriási beker ár persze, hogy egykaptafa AAA-t hozott, te sem kockáztatnád a pénzed.....szerintem olyan sok a jó játék, hogy valószínűleg a tizedére sincs időm
friss AAA játékból, amire ez szintén igaz, már nehezebb lenne válogatni, ez tény......"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Bad Pritt
félisten
Az Unreal nem ingyenes, a Void viszont az Arkane saját grafikus motorja, kifejezetten ilyen játékmenethez fejlesztve. Ami előnyt Harvey Smith (Arkane Austin vezetője) mondott egyszer az annyi volt, hogy az Unreal 4-ben könnyebb nyílt világú játékot fejleszteni.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Ez a kérdés is csak visszamutat oda, hogy vajon miért Unrealt használtak, ha tele voltak assetekkel a Prey-ből (CryEngine) és a Dishonored 2-ből és Deathloop-ból (Void). Hiába hasonlít a korábbi Arkane játékokra, full nulláról építették fel a Redfallt és ezért maradt ki belőle rengeteg minden, meg lett ilyen szarul optimalizálva.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz [Prolixus] #58 üzenetére
Én próbáltam kérdezni a fejlesztőket, hogy miért nem hozták át Dishonoerdekből a kivégzést, de még csak válaszra sem méltattak.
Live-Die-Respawn
-
Szabi®
addikt
válasz [Prolixus] #58 üzenetére
Sztem ez már szándékosan "asylum" lett. Sose tudjuk meg, de ez még akár egy pénzmosodának is jó volt . . . Ugye készültek filmek is alibi célzattal . .. De hogy nem a játékosok volt a prior, az hótziher, mert erre semmi nem utal elnézve a "produktumot".
-
[Prolixus]
addikt
Jaja, érthetetlen hogy a legalább már megcsinált és ezer éve létezől, saját assetjeiket, mint egy egyszerű kivégzős animáció, miért nem bírták átemelni.
Gyalázatos és végtelenül szomorú, hogy az Arkane idáig jutott (és most lényegtelen, hogy melyik stúdió). Pedig a Dishonored 1,2 és annak kiegészítői mai napig top5-ös játékok nálam, sokszor újrajátszottam már őket, de még a Prey is rohadt jó volt.
Emlékeztek még arra az IGN first look videóra, amiben mindneki agyonszapulta a csávót hogy hogyan tud ilyen bénán játszani? Hát kiderül nem ő volt annyira béna, hanem a játék ennyire sz@r. Ilyen sem nagyon volt még. PL senki sem értette miért vált sniper puskára 1 méterre a boss-tól, hát azért mert nem lehet quick select-tel fegyvert kiválasztani és hasonlók. Tartozunk neki egy bocsánatkéréssel. Az Arkane meg a rajongóknak tartozik egy bocsánatkéréssel.
Bő 1 év múlva majd erről a játékról is jön az insider oknyomozó cikk, hogy mekkora egy épp ésszel nehezen felfogható clusterfuck of epic proportions volt a fejlesztése.
Az egész csak egy nagyon szomorú történet, mindenkinek, kivéve Sony részvényesek.
[ Szerkesztve ]
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Szabi®
addikt
Igen csak azokban az időkben nem vallotta minden második ember szoftverfejlesztőnek magát, és nem jelent meg minden guánó mindenre. Jól mutatja hogy nívós csapatok is tönkre mentek (Acclaim,Neversoft, Vivendi Universal Games,Virgin Interactive) jobb játékaik ellenére is. Az indy műfaj akkroiban nem létezett*, mindenki babérokra akart törni, mára meg nyíltan vállalják studiok, hogy csak szerény játékokat raknak le, kis árazással. és ezekből lett több.
Akkoriban minden műfajt lefedtek, mára meg erőltetnek pár klisét. Cserébe a játékok egykaptafán készülnék, üresek, lelkük sincs, nem szívvel-lélekkel készültek, hanem csak 1-5 ember megélhetése miatt. Ezért tudunk mára 2023-ban 3-4 jó játékot kiemelni, amik tényleg adnak valamit is. -
arty
veterán
azért nem érdemes ennyire sötéten se látni a dolgot (egy kicsit azért lehet )
- öregebb lettél, nőttek az elvárásaid is talán
- hiszen borzalom játékok születtek a ps1-2 érában is, hogy egy nagyon idevágót mondjak: Vampire: The Masquerade (2004, ps2 éra)
- azzal nekem is nagy bajom van, hogy sok játékot a szezonokra, live service-re akarnak felhúzni, ami szvsz a játékok halála (és ezek valók a passokba, pontosan! játszd ugyanazt, örökké és költs, költs, költs, miközben fejlesztésbe nem kell pénzt tolni - helló, GTA5!)
- sajnos a sony is keményen rámegy most a game as service-re, meglátjuk mi lesz belőle (de ha egy tehetség ilyeneket fejleszt, akkor nem fejleszt mást!)
- micro szerintem kinyírta a bevételeit az első napos gamepass címekkel, de óriásit kellett gurítaniuk... nem tudom meddig lesz ez így fenntartható
- nintendo tulajok más kategória... ott pont ugyanúgy nincsenek elvárások, ahogyan nem voltak 20 éve (nem tagadom, kapnak nagyon jó címeket is és van szempontrendszer, ami szerint a switch egy jó gép!)"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Szabi®
addikt
Elég szomorú mi lett a gamer érából mára. A konzolok közti adok kapok szült egy zabi gyereket "sz@r játék" néven.
A ps1-ps2 idejében még a legrosszabb játékok is nívósabbak voltak, mint a mai jónak hazudott játékok. A gaming silány netflix-je lett a felhozatal. Sony még tud6akar alkotni. Micro kakkant bele, Nintendo meg tarol egy 40 éves címmel .. . . Ez ma a gaming. -
arty
veterán
b*szogatom eleget miatta szép haja van, erre TÖNKREVÁGJA?
szumma: valszeg a hajszíneknek az égvilágon semmi köze semmihez... (a sony titokról meg fogalmam sincs... talán nem jönnek ki redfallokkal, hogy amortizálják a brandjüket? nem próbálkoztak be kötelező kinektel? tvtvtv, alwayonline és társaival? nincs a csomagban windózvista/8/11? japóknak, ha szemétkednek/bénáznak is, jobban elnézi a rajongótábor aztán egy pókembernél meg mindent IS megbocsájtanak nekik )
így, hogy MS-nek kevés az új/saját IP, legalább ezeket nem szabadna így elcseszni.... de az tuti, hogy most a Starfieldet a fejesek ezerszeresen fogják vizslatni... azzal nem hibázhatnak (ekkorát)
-
arty
veterán
a lányomnak kék haja van - parancsolsz?
téged joysefke-nek hivnak, van az elmeállapotodnak köze josef stalin viselkedéséhez?
(ennél erőltetebb baromságot nem tudnék írni, amivel egy random youtubertől belinkelt randomfsságot überelni tudnék )inkább próbálj meg a kérdésre válaszolni! vezesd le kérlek, miért nem okoz a kék haj elrontott játékokat a sony oldalon, random youtubehülyék linkeltegése helyett!
-
joysefke
veterán
és mivel magyarázod, hogy a sony kékhajuak jót csinálnak, az ms kékhajuak meg rosszat?
(és egyébként a "kékhajuak" általában kreativok, müvészek, nem megmondóemberek )ezt jó tudni, mert eddig a mentális instabilitás első jelének tünt a természetellenes színre festett harsány rikító haj.
[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
Magyarán az elfogultságod nem engedi, hogy objektíven elítéld a megjelenéskori változatot... Ezért is nem változik semmi, ígyis elkel pár millió, akkor meg minek minőséget szállítani, a QA drága egyébként is...
-
nubreed
veterán
Az Elden Ring indulásokor voltak némi bugok, igen, de koránt sem akkorák mint a Redfallnál, idegesítő totál hülye AI meg pláne nem volt. És a From Software hamar javította is a bugokat és a kezdeti performance issuekat. 200 órát tettem bele elsőre abba a játékba és már alig várom a DLC -jét, akkor azzal együtt újra végig játszás, pontosabban NG+ lesz.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
arty
veterán
és mivel magyarázod, hogy a sony kékhajuak jót csinálnak, az ms kékhajuak meg rosszat?
(és egyébként a "kékhajuak" általában kreativok, müvészek, nem megmondóemberek )#35 joysefke
a sony kékhajuaknál miért nincs gond?#44 nubreed
hát igen, az Elden Ring aztán a technika csúcsa volt megjelenéskor és maradt is az - minden platformon! biztos a kékhajúak....[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
-
nubreed
veterán
Így már értem. Amúgy én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy elég régóta elég nagy mélyrepülésben van az AAA játékipar. Erre tökéletes bizonyíték a Redfall is. Már megint hülyének és bétateszternek nézték a végfelhasználókat. És ezért a sz*rért már nem is 60 hanem 70 eurót/dollárt akarnak legombolni rólunk (game pass-t most hagyjuk). Persze vannak kellemes kivételek, a baj az, hogy már az elhibázott rajt/selejtes termék (ha játék szoftvert hívhatunk így) lett sokkal inkább a trend mint egy jól megírt naggyából hiba mentes program amit maximum kissebb, nem játékélményt teljesen megölő hibákkal végig lehet játszani elejétől a végéig.
-
GAbre
veterán
-
nubreed
veterán
Az nvidiát vegyük ki a képletből, így helyesbítek: 2020 óta nem jött ki jó játék és ezzel kb egyet is értek. Nekem egy kivétel volt, az Elden Ring, de az mondjuk nagyon. Most AAA játékokról beszéle, indie címek az más tészta, ott volt néhány kellemes alkotás. (A V Risinggal vagy a Solasta Crown of The Magisterrel teljesen jól elvoltam és le is kötöttek pl.)
-
A Molyember
tag
GAbre
Igen, a Jedi legalabb egy osszerakott jatek, amit sajnos a technikai problemak bearnyekolnak. Amit idovel remelhetoleg javitani lehet, hogy teljes pompajaban tudjon tundokolni. Bar ennel nyilvanvaloan jobbat erdemelt volna az is. Dehat manapsag ez a tendencia. A Redfall viszont semmit nem tud felmutatni, ami indokolna az arat. Szerintem meg egy early access indie developer is szegyellne a pofajat miatta.
Fitzgerald
Igazad van.
k-adi
Ez meg szimpla megtevesztes lenne a jo hirveres remenyeben. Nem tul korrekt. Most mondanam, hogy a CD Projekt is rafazott, de okosan kivagtak magukat.
markknight
Fanboy alert. Orulok, hogy neked ilyen magas az ingerkuszobod.
[ Szerkesztve ]
-
GAbre
veterán
Sok mindenen és mindenkinek múlik a játék.
De főleg a főnökség az,aki "hibázik".
Néha indokolatlanul bántják a másikat,aki csak a munkáját csinálta(még ha esetleg rosszúl is).De én nem bántanám azért főleg ismerőst a munkájáért,ahogy itt is írják:
[link]
Számomra kicsit szomorú a "bétatesztes" megjelenések mellett,hogy ismét 1 nem túl jó nvidiás játék jött ki.
A warhammer se lett túl nagy eresztés.Se a marvel midnight sun.
Nekem a pókember se esett át a jó kategóriába.
Battlefield 2042 is 1 fos lett.
A galaxis örzői meg méltatlanul alul értékelt game lett szerintem.
Szóval kb 1 kivétellel 2020 óta nem jött ki nividia bundle-ben jó játék.
De talán most a diablo 4-el megtörik az ördögi kör[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Pedig kvótázás folyik kábé már mindenhol - 2024-től már minden amcsi filmben ez fog dőlni rád (eddig csak minden ~2. vagy 3.-ból...) -, mert a "jó" munkahely cím feltétele a "sokszínűség"... az, hogy adott munkahelyen a tehetség is szükséges, lassan kikopik a köztudatból.
Amikor ilyen "színes" hajúak diktálnak főnöknek, mert "kisebbségbe" vannak szorítva... képzelheted, milyen a hangulat, és a játékokat meg látod...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
joysefke
veterán
Rendet kéne rakni. Első körben kirugni mindenkit akinek kékre, zöldre vagy rózsaszínre van festve a haja...
-
nubreed
veterán
Egyetértek. Már akkor gondolkoztam azon, hogy ebből (ha ez így marad és komolyan gondolják) nem lesz egy értékelhető produktum.
Őszintén, mi a francot csinál a Microsoft? Minek vásárolt fel egy csomó mindenkit nagy dérrel-dúrral, hogy ők aztán most mekkora fasza ökoszisztémát fognak építeni??? Ezért? Az XBOX jelen pillanatban egy kalap sz*r kis túlzással. Gyerekek, a Sonynak és a Playstation -nek jelen helyzetben nulla félnivalója van ha csak ennyit sikerült kikaparni az évek alatt. Mondom ezt úgy ,hogy soha nem volt konzolom, de nagyon úgy fest, hogy nem az MS féle univerzumnak áll a zászló. Talán majd a Starfield. Ha annak a rajtját is elrontják (ezek után már bármit el tudok képzelni) akkor egy értékelhetetlen vicc az egész. Ez most tipikusan annak az esete, hogy rendelkezésre áll a világ összes pénze aztán még sem tudnak vele mit kezdeni.
-
markknight
veterán
válasz A Molyember #29 üzenetére
Senki nem szopott be semmit, nagyobb volt a füstje annak mint a lángja. Félelmetes, hogy emberek milyen ostobák tudnak lenni a neten. Nem is játszanak vele, megnéznek pár videót, pár cikket és hergelik magukat a saját hülyeségükön.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
"technikai problémákról"
Amikor ilyen előzetesre hívják őket, még "nem a kész terméket" látják, így ilyen szempont szerint kell véleményezniük és technikai problémákról írni unfair lenne, ugyanis ilyenkor az alapkoncepciót kell nézni, mert az kevésbé változik, mint egy bug ami day1 patch megold (jobb esetben)
Valószínűleg egy előre kipróbált "jobb pályaszakaszt" kaptak a játék közepéből, amivel nem volt gond és volt már elég képességük a karaktereknek is, stb. -
Fitzgerald
veterán
Varsói all inclusive kiruccanás nem vagyok benne biztos, hogy érdekli a nagyobb tyúbereket...mármint azokat, akik vannak elég nagyok ahhoz, hogy vevőket legyenek képesek behúzni. Reklámbevételekből, sponsored spotokból megélnek, mint a királyok...
Az éhezők viadala meg a kiadókat nem érdekli, ergo a kisebb streamereket (ahol lenne létjogosultsága a dolognak) nem fogják meghívni ezekre az eventekre, nincs marketing értéke a dolognak, nem hoznak be pénzt, mert túl kicsik...Ez a játék amúgy nem kapott 9-10-et nagyjából sehol, kb. mindenhol szétszedték már első körben.
A Jedi viszont legalább jó játék, a mindenféle technikai problémái ellenére.
Ez a Redfall igénytelen, ócska blődség csupán. -
GAbre
veterán
Star wars-hoz annyit mondanék,hogy ők azért leraktak valamit az asztalra.
Jó persze,valahol nehéz volt elszúrni,ebben az esetben meg nehéz 1 új koncepcióból brandet építeni.
De sokan mondták,hogy jó anyag volt,csinálni belőle valamit.
Nekem pl sokáig kb szépen futott,bár nagyon változó volt az fps.
A nagy crashek patch után és napokkal jöttek elő 1eltalán,de akkor gyakran.
Mondjuk,én nem értem miért gondolták,hogy ez bejön a népnek.
Maga a koncepció,se 1 nagy durranás,hogy Brandet építsenek belőle.
És a hibák ellenére ez inkább sztem 0.5 még star wars min. 0.8-as kiadásként adták ki.Avatar
-
A Molyember
tag
válasz Fitzgerald #22 üzenetére
“Annyit nem kaphattak érte, hogy megérje ekkorákat kamuzni.”
Gondolod te. Mar eleve egy ingyenes varsoi kiruccanas teljes ellatassal, kulon vacsoraval, luxus szallassal kepes “nemileg” pozitiv iranyba donteni a merleget. Hat meg ha a Zenimax (vagy Microsoft) mindemellett egy “kis” extrat is ad egy vastagabb boritek formajaban.
Hasonlo a helyzet itt is, mint a Jedi-nal. Az osszes (ertsd: osszes) mainstream oldal 9/10 meg 10/10 ertekelesekkel jutalmazta a jatekot a tesztjeikben. Egy budos szo nem esett bennuk a technikai problemakrol. Csak azutan kezdtek el feltolteni a videoikat meg elemzeseiket a technikai problemakrol, hogy mar megjelent a jatek, es mar beszopta mindenki az egeszet, aki megvette aznap.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Engem valamennyire érdekelt a játék mert 'részben' looter shooter-nek is nevezték még megjelenés előtt nekem meg az az egyik kedvenc genre-m.
Egyik külföldi content creator akit nézek Borderlands 3 meg egyéb looter shooter-ek végett kapott is meghívót 1+ hónapja, hogy próbálja ki.Arról neki is pozitív tapasztalata volt, sőt beszéltek ott neki mindenféle end-game tartalomról meg hogy mik lesznek majd a játékban.
Na most a végleges verzióból valahogy ez kimaradt, befejezed a sztorit és semmi sincs csak nesze 1 NG+ fokozat ami semmi újdonságot sem tartalmaz.Ő sem igazán érti, hogy mi történt közben a játékkal és kérdezte is a nézőit hogy foglalkozzon ezzel a játékkal a továbbiakban vagy menthetetlen és kuka. 'hát le is szavazták, hogy hagyja a fenébe '
Én játszottam vele 1+ napot kb Game pass-on, eleje egész tetszett aztán jöttek a gondok sorban és nekem elég is volt ebben a formájában.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Annyit nem kaphattak érte, hogy megérje ekkorákat kamuzni.
Az már csak mellékes, hogy a kiadók nyilván telibe leszarják, hogy a sajátjukon kívül a streamerek (játékot promotáló influenszerek, egyéb csiribirik) reputációjával is játszanak, amikor kiadnak egy ilyen fost.
Pl. a Cyberpunk-blama nem egy gaming megmondóembert, influenszert húzott a mélybe. -
GAbre
veterán
De akkor az a jobb se volt annyira meglepő a mostanihoz képest?
A játék menet meg annyira erős volt a 2 óra alatt,hogy nem tűnt fel a difi?
Nem játszottam,de ránézésre nem 1 eldobom az agyam gunplay.Csak jó,ha nem is nézem bugok,és FPS számlálót,de még a béna sztori videókat is látni kellett.
Részben értem,de csak kis részben,hogy lehetett ilyen .
De könnyebben el tudom képzelni,a financiális részt,hogy kaptak érte valamit,vagy 1 teljesen másik játékot adtak le ott,és adtak 1 rosszabb alfát ki a "hírverés"miatt.Avatar
-
nuke7
veterán
Nekem már a trailer-ből is az jött le, hogy ez egy kb. 10 évvel ezelőtti játéknak a grafikája, a 2016-os (17-es?) witcher 3 kimondottan szebb, pedig az is 6 éves…
https://youtube.com/user/nuke7
-
Fitzgerald
veterán
válasz Felesbandi #8 üzenetére
Hát igen, a streamerek azért elég sokan vannak, és egy feltörekvő streamer számára ez egyfajta befektetés, ami behozza a nézőket.
Megveszi ezt a fost 70 dollárért, streameli néhány napig, ennyi idő alatt még egy kisebb, 100-200 nézővel rendelkező streamer is beszedi ennek az összegnek akár a többszörösét is.
Ez tipikusan az a halmaz, amelyik számottevően nagyobb, mint a többtíz-százezer, millió subscriberrel rendelkező sztár streamerek halmaza.
Viszont a subscriber countjuk nem elég magas ahhoz, hogy kulcsot kapjanak a kiadóktól. -
Felesbandi
senior tag
válasz markknight #11 üzenetére
Lehet azert, mert nekik meg nincs viszonyitasi alapjuk, igy kelloen alacsonyan van a lec.
-
GodGamer5
addikt
Szégyenletes, hogy 2023-ban ez a fos megjelenhetett....
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megmondom őszintén, nem tudom, hogy mi áll az egész hátterében, én ugye nem láttam azt a két órás bemutatót, de simán el tudom képzelni amit Bad Pritt ír, hogy egy tényleg szénné polírozott demót láthattak. Szerintem ugyanis, ahogy egyre közeledtünk a megjelenéshez, úgy látszódott a kiadott videókon, hogy ezzel nincs minden rendben...
___
Egyébként utólag kapcsolva egy nagy negatívumot még hozzátennék a játékhoz. Konkrétan nincs kivégzés animáció amikor hátulról végzünk valakivel, ami egy Dishonored után oltári nagy blama...
Live-Die-Respawn
-
markknight
veterán
Játékhoz szorosan nem kapcsolódva, de gyerekkel Bogyó és Babócát nézve, random bevillan egy creepy ad a játékról youtube-on.. A Microsoft már a bölcsődéseket is behúzná erre a játékra
-
Szabi®
addikt
Elképesztően gyenge produktum, olyannyira hogy ingyen sem ülnék neki, nem vinne rá a lélek.
-
Felesbandi
senior tag
Felfogni nem tudom, hogy az elmult evek katasztrofalis megjelenesei utan hogy volt kepes valaki ranezni pont erre a jatekra es azt mondani, hogy o nem kepes varni par napot az elso tesztekig, neki ez azonnal kell, de inkabb 70 euroert, mert GP-ben nem lehet veglegesen az ove ez a mestermu...
Max azoknal ertem meg ezt, akik abbol elnek, hogy Twitch/Youtube videokat csinalnak az uj megjelenesekrol.
-
veterán
Jó ez a gép simán megér 70 eur-ot... valakinek...
-
GAbre
veterán
Kötve hiszem,különben nem lenne ennyi sok negatív tapasztalat.
Gamestarékat IS meghívták 1 hónapja varsóba kipróbálni 2 órára.
De ők(is?) csupa pozitív élménnyel jöttek el,ahogy videójukban is hallható. [link] Semmi negatívat nem mondtak.Igaz mostani tesztben meg azt mondják,amit mások is,hogy szembeötlő a hiba.
Amit nem értek,hogy akkor most mi van?Mondanám,hogy hülyék,és hogy a viharba nem láttak akár 1 kis rosszat is 2 óra alatt játékkal?
De nem csak ők, mások se Varsóba.Különben nem lett volna ekkora a döbbenet.
Mikor konzolon is látható a borzasztó fps,a laggok,az egyéb grafikai gondok.
Az unalmas játékmenet.Vagy már nem ütközik ki 2 óra alatt az ismétlődés?
oriic?:
Mellesleg köszönjük a tesztet(szenvedést)Bad Pritt:
Hát én mondjuk új tesztükben nem hallottam bármi "meglepődést",hogy hát nem ezt láttuk Varsóban...
Annyit tudok felfogni,hogy bedobták őket elvileg single-ben(tehát coop móka se tette jobbá) egy talán izgalmasabb,esetleg jobban futó 2 órás pálya/sztorirészre.
De attól még ott is véreznie kellett volna.(már ami max 2 órát én is láttam gameplay vidókon/teszteken.
Sajnálom,mert nekem simán megért,még ha nem is annyira jó egy 10est.
De így nekem nem igazán kell.[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Sztem már a trailerekből látszódott, h ez egy hulladék lesz.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
i2k
őstag
* Redfall Loses Thousands Of Players In Just Three Days
* Redfall is Now One of the Lowest-Rated Steam Games of All Time
* Redfall on PC continues the run of unacceptably poor portsA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
arty
veterán
kíváncsi lennék, történt-e 70EUR-os eladás egyáltalán gamepassosoknak "ingyé" egy megnézést talán megér, de hogy ezért valaki day1 fizessen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest