Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Titan3344 #16383 üzenetére
Tök jó. Éppen nem volt gépem játszani, erre 2-3 hónap után ez fogad.
A Rockstar Games supportját sem értem... előbb ezt küldik...
"Thank you for contacting Rockstar Support.
Following the opening of your ticket, we send you this email to verify that you are indeed the original owner of the account concerned.
In order to prove your identity, please reply directly via your mailbox, and not from the Rockstar support site."... amire választoltam a saját e-mail postafiókomból, ami megegyezik a Rockstar account e-mail címével is, aztán meg egy másik csávó kiküldi kb ugyanezt válaszlevélben:
"Thank you for your response!
We have reached out via email to the email address associated with the account that you would like to change the information on. Please respond directly from the email and reference this ticket number.
Once we receive a response from that email address, we can proceed with this request."Most nem tudom, hogy mégis mi a pélót szeretnének még, hiszen a saját e-mail címemről kommunikálok velük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konzol Screenshot
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest