Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Feliratkoztam én is, ez egy jó ötlet volt
Xbox: kapeti
-
Wolverine
félisten
Ha olyan minőségben kerülnek fel a videók, mint a tegnapi ME3 trailer, akkor semmi értelme sincs a dolognak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
wikings2
őstag
Feliratkozok én is.
Én örülök neki, nem kell megkeresnem youtuben 500 ezer kiadó csatornáját videókért, itt megtalálom azt ami szót érdemel.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
gybazsi
senior tag
Ez tényleg egy jó ötlet volt, én is feliratkoztam.
"az LFA a LegFaszább Autó rövidítése" - Bazsó Gábor (Totalcar)
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #8 üzenetére
Ezredes értelme van, ha nem lenne higyje el, nem került volna létrehozásra
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz fatallerror #2 üzenetére
Teljesen felesleges az ilyesmi. Nem értem miért jó ugyan azokat a videókat feltölteni egy tucat másik csatornába is, miközben egy kiadó által feltöltött videót a saját csatornájából is be lehet ágyazni a cikkekbe (és általában annak a legjobb a minősége is).
Érdemi funkciókat nélkülöző, trailereket gyűjtögető csatornákból meg már így is több van, mint kellene. Ettől még nem lesz könnyebb megtalálni egyetlen trailert sem.
-
aram01
nagyúr
én is feliratkoztam
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
törölt tag
Szintén felíratkoztam
-
Löncsi
őstag
Feliratkoztam.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
Zsoccc
senior tag
válasz fatallerror #2 üzenetére
Nem kizárt, hogy a jövőben lesz ilyen próbálkozás, főleg a komolyabb videók esetében. Jelenleg sajnos nincs rá kapacitás. Köszi az észrevételt, felírtuk!
-
Apika
addikt
Ez egy jó ötlet volt!
-
fatallerror
addikt
nem trollkodásból mondom de ennek akkor lenne értelme ha az angolul nem tudóknak csinálnátok feliratot a trailerekhez... mert így ennek mi értelme, megnézem azon a csatornán ahova a kiadó feltöltötte :]
don't tell me what i can't do!
-
enginev3.0
félisten
Igen, ez nem árt egy ilyen oldalhoz
Egyszerűbb lesz a trailereket megtalálni, főleg ha már ezeregydarab van mindegyikből összevissza vágva[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest