Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
-
Prof01
veterán
válasz
#41133696 #65 üzenetére
Én is rá fogok menni az acsi gyűjtögetésre, de itt ha mindent összegyűjtesz, és a másik idősíkot is végigjátszod, akkor is csak max. 30-35 óra játékidőt fogsz kapni.
Kicsit lehetett volna hosszabb, 2-3 órával legalább a kampány, de így se rossz, nekem nagyon tetszett!
Pár év múlva ezt is megkapod annyiért! Én nem tudtam várni. -
tntmax
aktív tag
9000 Ft-os PC-s ár szerintem egész baráti, mondjuk cserébe a hulladék konzolos verziók 16-19 ezres árát brutális lehúzásnak érzem...
-
Prof01
veterán
válasz
FragMaster #63 üzenetére
Én is, egész jól néz ki!
A játékot egyébként befejeztem, kb. 10-11 óra volt. Nagyon élveztem, még párszor végig fogom játszani, abban biztos vagyok! Most jöhet az Über szint!
-
djculture
félisten
Lemezről ezerszer gyorsabb azért leszedni 44 gigát
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Ilyet se láttam még.. kaparni kell az aktivációs kódot, mint egy nyavaja sorsjegy elvan rejtve a könyvön..
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
Hazai teszt [link]
-
-
warcat
veterán
Szerintem jó lett,de vagy uberen vagy death incarnate módban kezdjétek el(2.legnehezebb).
Meglátjuk milyen lesz a sztori,1440p-ben highon az összhatás kifejezetten szép szerintem.Konzolos videokban látott elnagyolt felszerelések a polcokon a gyenge hardver eredménye lehet,sikerült produkálnom hasonlót,amikor kifogytam a Vramból egy nagy nyitott térségben,jó sok náci bakával.
-
warcat
veterán
40.7 GB-ot kell leszedni,aki teheti,álljon neki szerintem még most
-
törölt tag
-
Prof01
veterán
Előrendelve! A tavalyi E3 óta, a Titanfall mellett a legjobban várt játék számomra! Remélem ebben sem fogok csalódni!
-
-
wolfman
veterán
válasz
dalnoki.eu #38 üzenetére
Csak az én országomban ez nem elérhető. A tietekben?
-
dalnoki.eu
csendes tag
A zenéknek van egy külön oldala: [www.neumondrecordings.com]
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
válasz
FragMaster #35 üzenetére
Az esetben viszont totál félreértettem
-
melega
őstag
Nagyon várom, nekem az a játék már megrendelés alatt van.
-
tome.jr
addikt
K. jó.
-
-
krx21
nagyúr
Jól látom, hogy a hagyományos életerő lesz benne
és nem ez a "magától gyógyulsz" típus?
Szerintem a régi kötszer gyűjtögetős sokkal jobb volt, mint amit manapság erőltetnek! -
Stauffenberg
nagyúr
Az első concept art-ok alapján nagyon bejövős lett volna, de mostanra teljesen kiábrándultam belőle. Csináltak belőle egy nácis Bioshock-ot. Ami nem baj, de így felesleges Wolfenstein címen kiadni.
Nálam a Return to Castle Wolfenstein a sorozat ékköve, ehhez képest ez kicsit sem hasonlít rá. Gondolom demó ebből sem lesz, hogy véletlenül ki tudjam próbálni...
-
djculture
félisten
-
Melyik verziót lesz érdemes megvenni ebből ?
Ki honnan fogja megrendelni ?
[ Szerkesztve ]
-
Ezt szintén imádni fogom ,mint az előző részeit !
Nagyon várós. -
Ed3r_X_
nagyúr
Ezek a zenék nagyon jók, és a játék is tetszik. Végre új Wolfenstein!
-
+1
Nagyon jó, ez igazi reklám!Zug nach Hamburg meg pár zene fent van már.
-
Tomi_Sci
őstag
Haus der aufgehenden Sonne
Ha esetleg nem játékspecifikus szám, és valaki rátalál, akkor ne habozzon -
xtremez
aktív tag
válasz
huskydog17 #17 üzenetére
Jó lenne ha ezt meglépnék! Nem lepődnék meg,hogy itt is hangosak lesznek a forumok a motor miatt.. Reméljük, hogy most nem így lesz!
-
huskydog17
addikt
Egy kicsit rosszul fogalmaztam, OGL alatt is van hardveres megatextúrázás, ott volt előbb, amiből később lett DX-ben a TR.
OpenGL-ben van GL_AMD_sparse_texture (Tier 2) és GL_ARB_sparse_texture (Tier 1)Az nem gond, ha beépítik a Tier 2-t, hiszen szoftveres módban úgyis mindenkinek menni fog, csak a GCN VGA-kon sokkal jobban, amivel nincs is gond, ha már ott az a fránya kiterjesztés és a hardver is megvan hozzá sok játékosnál, akkor tessék már használni!
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Lassan olyan érzésem lesz mint amikor a gyereknek csak a csokinak a papírját mutatják meg napi rendszerességgel.
Unom a papírt.a csokit akarom! -
xtremez
aktív tag
válasz
huskydog17 #14 üzenetére
OpenGl ha jól tudom nem támogatja ? és nem is írták át dx11.2-re, amit eleve csak GCN támogat és a PRT-t is csak a GCN támogatja így lehet szoftveres lesz csak..
Abu nem tudsz valamit a motorról jelenlegi állapotában, ha ezt olvasod ?
-
huskydog17
addikt
Nos, ha a játék használja a Tiled Resources Tier 1/2 funkcióját, akkor nagy előrelépés várható, de ha továbbra is szoftveres megatextúrázás lesz, akkor ugyanolyan förtelmes lesz, mint a Rage.
Amúgy a trailer baromi hangulatos, nagyon jók a zenék benne, remélem a német szinkront nem lesz túlságosan cenzúrázva!
-
$p@rr0w
őstag
Tudja valaki hogy ez is csak dx11-es kártyán fut?
-
xtremez
aktív tag
Kell!!
-
wolfman
veterán
Néhol a gyors képkockák pergésében mintha M.Bison-t véltem volna felfedezni.
-
WongFeiHong
senior tag
Csak ne legyen durva textura kirajzolás és minden okés.
-
Archer
őstag
Ezt a mostani Blazkowiczot John Cena-ról mintázták...
-
djculture
félisten
Én már előrendeltem, hétfőn küldik. Sok nyavaja watch dogs reklámtól elment a kedvem inkább ezt rendeltem meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi995
aktív tag
Ez baromi jóóóó
-
hommeros
őstag
Remélem ez a zene a játékban is lesz
-
törölt tag
Bethesda minoseg
-
djpetar
tag
Hú ezt már nagyon várom.
-
SRII
őstag
nem lesz rossz, de nem ám! remélhetőleg a hossza sem fog csalódást okozni!
-
batman91
őstag
Ebből előrendelés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Launch traileren a Wolfenstein: The New Order.
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest