Új hozzászólás Aktív témák
-
bakgab
csendes tag
Wizardry: The Five Ordeals
Ezt próbálta már valaki? Most lett angolosítva, Steamen fent van -
wikings2
őstag
Csodálom hogy nem nyílt topik neki, szerintem nagyon jó mmo most hogy felkerült steamre tolom egy ideje és megfogott. nem egy tucat játék.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Beri78
őstag
hát ezt meg kell lesni---érdekes lesz valóban a szintezés
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
MageRG
addikt
Valahol úgy érzem, hogy el lett rontva az alapoknál a szerepjátékok világa, és átvette a helyét a teljesítmények, számok, szintek, horribile dictu az achivmentek esztelen hajszolására törekvő rémálom.
Ezt hagyományos, "papír-ceruzás" szerepjátékoknál minmaxingnak hívják. Számítógépes RPG-knél mindig is jelen volt, a kezdettől fogva. Az csak később lett divat, hogy legyen komolyabb, szerteágazó sztori is.
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Dagidög
senior tag
Elég betyárosnak tűnik, végre valami új!
-
wikings2
őstag
Requiem: Bloodymare feeling elkapott.
Remélem nem lesz pay to win. Talán új mmo a listámonTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Esetleg ne adj isten nem szint alapú fejlődés lenne? Érdekes mennyire leragadtak a játékok, és vele a játékosok ennél a rendszernél. Pedig a skill (~képesség, tudás) alapú fejlődés is ott van már jó két évtizede a piacon.
Ugyebár ha már emlegettem, az SWG is ilyen volt eredetileg. Meglepően jól is működött.
Nagyon hozzá vannak szokva a játékosok, hogy a kezdő játékos egy noob nulla, akiből X idő után egy fél (vagy nem is annyira fél) isteni szinten leledző entinitás lesz, aki fél kézzel lecsap egy hegy méretű bosst, és lazán beleáll egy sárkány tűzfújásába, azt pedig fel sem veszi, ha egy kisebb hadsereg egy szakajtónyi nyílat helyez el feltápolt kis testében.
Valahol úgy érzem, hogy el lett rontva az alapoknál a szerepjátékok világa, és átvette a helyét a teljesítmények, számok, szintek, horribile dictu az achivmentek esztelen hajszolására törekvő rémálom.
Nem, nem tudom, hogy a WO hogy fogja kezelni a fejlődést, de ez most kikivánkozott belőlem.
Mert mi van, ha a kezdő játékos azért nem egy másfél hetes csecsszopó szintjén lép a játékba a "veterán" játékosokhoz képest?
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
nagyúr
-
Siera
senior tag
Diabloban is jó volt Hardcoreozni: magasabb szintű kihívás. (Persze haverokkal, nem publicban)
Ugyanakkor az open pvp nem tetszik... ez már olyan mértékű rizikófaktor, aminél asszem a hajam tépném ki játék közben. -
nagyúr
szerintem itt már a soe is elfogadja, hogy ez egy rétegjáték, és nem ebből kell megfinanszírozni a részvényesek új maibachját. egyébként a játék a távol-keleten már egy éve kint van.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Még akár érdekes is lehetne... ha nem lenne köze a SOE-hoz. Sajnálom, de az SWG kapcsán hajdan sikerült lenullázniuk a bizodalmam irányukba...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
törölt tag
Valyon gépigény milyen lesz? Remélem nem kell kisreaktor hozzá
-
errorcode06
őstag
Erre azt mondom akinek nincs hozzá türelme, az ne kezdjen bele.
Nem 12éves, cod-on felnőtt vérpistikéknek javallott gém. Itt végre tényleg vigyázni kell a karakteredre.Ráadásul vicces hogy authenticator-t rendelhetek az acchoz mint a bnet-hez. Még kinézetre is ugyan olyan, épp csak a matrica más
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Mister_X
nagyúr
válasz errorcode06 #3 üzenetére
Permadie + PvP = kibaszptt sok anyázás és profilcserbenhagyás
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Itt most ha meghalunk akkor végleg K.O.?
Amúgy a cikkben a link is a videóra mutat."Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
errorcode06
őstag
Várós, bár az openpvp-től egy kicsit félek...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elemlámpa, zseblámpa
- Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- További aktív témák...