Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
most akartam kipróbálni, erre tessék
pont, mint mikor az NFS motor City-re pályáztam.. bakker
-
LittleDemon
tag
én wowozok, de nem kell hozzá 1000milliárd óra
napi 1-2 óra bőven sokés megis van a 85ös kari elég fasza cuccokkal
persze nem a realm királya, de aki nem pvp-zik gyakran az ezt le is sz@rja -
davep
tag
-
Rigel77
tag
Az 12millió volt.
2010. október 8. jelentették be. Azóta nem volt ilyen .
http://www.sg.hu/cikkek/77444/12_millio_world_of_warcraft_elofizetoEzt találtam 2008 decemberéből
"2008. dec. 24. ... Már 11,5 millió WoW előfizető (PC) ... Az újabb hullámban érkezett játékosok nagy része a november 13-án kiadott Wrath of the Lich King .."Akkor már megvolt a 11,5 és 2010 oktoberben a 12millió . Akkor ez nem egy nagy bővülés .
-
Rigel77
tag
Egyébként az a baj, hogy bármilyen Mmo jön ki, nem nagyon van több ember aki játszana Mmot. Ez a piac is korlátozott, így általában elindul egy, sokan kipróbálják, de ugyan azt várják mint a Wowtól , de álltalában nincs annyira kidolgozott endgame tartalom , ahogy a wowban sem volt akkor amikor megjelent. Ezért nehéz betörni.
-
Xaels
félisten
Szerintem a WoW-ot még évekig semmi sem fogja leváltani és ha a Blizzard le is állítaná a szervereket egy másik MMO miatt, akkor is a játékosok nagy %-a menne inkább törtre játszani, mintsem valami mással játsszon. Félreértés ne essék, nem játszom vele, nekem nem jött be, de amikor egy játék mögött ilyen erős játékos csoport van, azoknak nehéz lenyomni valami újat a torkán és rendszerint mindig a régi, megszokott után rinyálnak. Ez tapasztalat jó pár évnyi online játék után.
-
Jó, mi európaiak vagyunk. Az ázsiai MMO-kal nagyrészt ázsiaiak játszanak. Én csak azt látom, hogy megjelenik egy fizetős mmo, eleinte sokan játszanak vele, főleg ha nagy név vagy jó marketinget kapott aztán szépen leépül, egyedül a WoW gyarapodik.
Mostanában a free to play rendszerrel próbálkoznak, szerintem a Lotr is ennek köszönheti, hogy tudja tartani a táborát és kicsit gyarapítani is. Talán majd egyre több MMO fogja ezt a rendszert alkalmazni.
-
hommeros
őstag
Kellett nekik beletenni ezt az 1000 fős grindelést.
Némelyik szerver hétvégente úgy laggol, hogy percekig áll a karakter. Jó húzás ez a szerver bezárás. Epic Fail.Na majd a GW2 addig meg a Rift. A wow nagyon jó játék, de azért örökké semmi sem tart. Én se látnám be, ha beleöltem volna ezermilliárd órát a játékba és forintot a gamecardba.
-
kapeti07
senior tag
Ez egy vég kezdete...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az EA költségcsökkentés céljából Warhammer Online szervereket állít le.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Programozás topic
- Milyen processzort vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ROG STRIX B760-F GAMING WIFI - Garancia! 2026.06.12
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest