Új hozzászólás Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
-
Wolverine
félisten
-
- = Zk = -
félisten
most akartam kipróbálni, erre tessék
pont, mint mikor az NFS motor City-re pályáztam.. bakker
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
LittleDemon
tag
én wowozok, de nem kell hozzá 1000milliárd óra
napi 1-2 óra bőven sokés megis van a 85ös kari elég fasza cuccokkal
persze nem a realm királya, de aki nem pvp-zik gyakran az ezt le is sz@rja[ Szerkesztve ]
-
davep
tag
Amíg tejel a nép nem lesz vége. Amint nem tejel többé eleget hirtelen jön majd a SoS, azaz Space of Starcraft. Ha meg az is pefuccsol akkor ott van mentőövnek a DoD, alias Dungeons of Diablo. Aztán ha az is, akkor bezár a Blizzard, mert elfogy az a bizonyos rókabőr.
Machete don't text
-
Rigel77
tag
Az 12millió volt.
2010. október 8. jelentették be. Azóta nem volt ilyen .
http://www.sg.hu/cikkek/77444/12_millio_world_of_warcraft_elofizetoEzt találtam 2008 decemberéből
"2008. dec. 24. ... Már 11,5 millió WoW előfizető (PC) ... Az újabb hullámban érkezett játékosok nagy része a november 13-án kiadott Wrath of the Lich King .."Akkor már megvolt a 11,5 és 2010 oktoberben a 12millió . Akkor ez nem egy nagy bővülés .
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
Rigel77
tag
Egyébként az a baj, hogy bármilyen Mmo jön ki, nem nagyon van több ember aki játszana Mmot. Ez a piac is korlátozott, így általában elindul egy, sokan kipróbálják, de ugyan azt várják mint a Wowtól , de álltalában nincs annyira kidolgozott endgame tartalom , ahogy a wowban sem volt akkor amikor megjelent. Ezért nehéz betörni.
Ps3 Ps4 id: Wiri80. Samsung S10+
-
Xaels
félisten
Szerintem a WoW-ot még évekig semmi sem fogja leváltani és ha a Blizzard le is állítaná a szervereket egy másik MMO miatt, akkor is a játékosok nagy %-a menne inkább törtre játszani, mintsem valami mással játsszon. Félreértés ne essék, nem játszom vele, nekem nem jött be, de amikor egy játék mögött ilyen erős játékos csoport van, azoknak nehéz lenyomni valami újat a torkán és rendszerint mindig a régi, megszokott után rinyálnak. Ez tapasztalat jó pár évnyi online játék után.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Narxis
nagyúr
Jó, mi európaiak vagyunk. Az ázsiai MMO-kal nagyrészt ázsiaiak játszanak. Én csak azt látom, hogy megjelenik egy fizetős mmo, eleinte sokan játszanak vele, főleg ha nagy név vagy jó marketinget kapott aztán szépen leépül, egyedül a WoW gyarapodik.
Mostanában a free to play rendszerrel próbálkoznak, szerintem a Lotr is ennek köszönheti, hogy tudja tartani a táborát és kicsit gyarapítani is. Talán majd egyre több MMO fogja ezt a rendszert alkalmazni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
hommeros
őstag
Kellett nekik beletenni ezt az 1000 fős grindelést.
Némelyik szerver hétvégente úgy laggol, hogy percekig áll a karakter. Jó húzás ez a szerver bezárás. Epic Fail.Na majd a GW2 addig meg a Rift. A wow nagyon jó játék, de azért örökké semmi sem tart. Én se látnám be, ha beleöltem volna ezermilliárd órát a játékba és forintot a gamecardba.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
-
kapeti07
senior tag
Ez egy vég kezdete...
Xbox: kapeti
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az EA költségcsökkentés céljából Warhammer Online szervereket állít le.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Automata kávégépek
- Parfüm topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Profi Fémházas Laptop 16" -50% AMD Ryzen 5 7530U 16Gb 512GB FULLHD+ IPS
- Beszámítás! Dell Latitude 5520 15 notebook - i5 1135G7 16GB RAM 256GB+1TB SSD Intel Iris Xe W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 32GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest