- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
válasz rapidswarm #16 üzenetére
off
totál másról beszélgetünk itt a topikban. az időrendet, meg legtöbbünk ismeri.on
azért a sima WH sem volt annyira wow-os, ahogy hallottam.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
rapidswarm
csendes tag
Már hogy lenne wow klón mikor a warhamer 1980-as...
Nézz utána! Évekkel előbb megszületett, és mielőtt mindenki wowhoz hasonlítaná (csak azért mert mmo) hadd emlékeztesselek titeket, hogy ez scifi, a Blizz-nek is van nagy scifi játéka, ugyebár a zergeket mindenki ismeri.
De mielőtt mindenki elkezdené kijavítgani a hozzászólását, hogy akkor starcraft lesz, csak mmo-ba nem rts-be, had emlékeztessek megint mindenkit hogy a szarkraft a zergjeivel együtt csaknem 18 évet késett a 40K-hoz és a tiranidokház képest.
tulajdonképp a blizzes W3 és SC -t összevetve a GW-s warhammer univerzumokkal, igazából az 1etlen külömbség az a -kb.- 18 év amivel előbb elkészült a WH univerzum.
Röviden ennyit akartam hozzászólni a kopiról meg klónokról meg egyébb, a másolást feltételező hozzászólásokhoz.- Egyébként meg amit szívessen kipróbálnék, az a könyvtáros kaszt
[ Szerkesztve ]
-
-
csaabz
őstag
Warhammer 40k univerzum.
Ez az, amit akkor is kipróbálnék, ha mindenhol 50%-os értékelést kapna.
Kötelező.
Egyébként a 18-as karika egy dolog, de legyen igényes!!
Indítani egy Gray Knight-ot, aztán meg 1 orkothttps://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Wolverine
félisten
Jó eséllyel nem lesz túl sok játszható faj a játékban, és valóban mindenki mindenki ellen harcként oldják meg.
#9: az MMORPG-k rendelkeznek talán a legmagasabb átlagéletkorral a játékosokat tekintve, köszönhetően a havidíjnak.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Exhodus
tag
Viccesen hangzik hogy Káosz lenne a Warhammer 40k szerveren Mondjuk addig nem gond amíg nem engedsz Inquisithort vagy egyéb birodalmit a fertőzött HW közelébe
Szerintem erre a megoldás az lenne, hogy akkora univerzumot kell létrehozni, hogy ne legyen zavaró a dolog hogy minden más fajjal harcban álsz, ami mondjuk a Birodalom részéről nem is gáz, az eldáknak meg ottvannak a Craftworld-ök, az orkokat meg a Tyranidákat meg npc ellenfeleknek raknám be másra úgysem jók. Tauk is birodalmat alkotnak, káoszéknak is van pár bolyólyuk, meg az mondjuk sokat doba ha a harc ténylegesen bolygókért és szektorokért menne, nem csak egy-egy területért ugyanazon a bolygón.
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
bAtt001
addikt
Ezért mondtam hogy nem tudom elképzelni a fajokat mert hát mindenki mindenki ellen az picit káosz lenne.
Abban igazad van ha normálisan akarnák megcsinálni az egész univerzumot akkor tuti 18+ lenne a játék és ezzel csak messziről integethetne a 10 körüli kockafiúknak és lányoknak. (legalábbis eredeti szerveren) -
Exhodus
tag
Igazság szerint a Warhammer 40k univerzumban alapból is minden faj egymás ellen van, talán csak a Tau Empire fogad be idegen fajokat.
Szerintem a W40k univerzumut hűen átadni már elég nagy újdonság lenne hogy kiemelje minden más mmo közül, de ahhoz úgyis gyávák, mert akkor a 12 éves vérpistikének nem engedi meg az anyukája hogy előfizessen...
[ Szerkesztve ]
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
-
bAtt001
addikt
Nem régen kezdtem olvasni a WH40k könyveket és nagyon megtetszett az egész univerzum ami köré épülnek. Valahogy nem tudom elképzelni ezt egy játékban. Most akkor minden faj egymás ellen lenne?
Meg a szokásos duma hogy valami igazán nagy újítást kell hozni ahhoz hogy életben tudjon maradni a piacon. Reméljük sikerül ezt megvalósítani és nem csak kiadni még egy mmo-t amire fél vagy egy év után már senki sem emlékszik. -
Exhodus
tag
Már allig várom hogy lássam mondjuk az Ultramarine Primach-ot nagy sárga quest kérdőjellel a feje felett, aztán elküldjön, gonosz háromfülű káoszfertőzött nyulakat ölni a mezőre. Vagy a nyugodt és barátságos mindennapi életet egy káosz campben, barátságos npck sétálgatnak fel alá, néhány jó szóval illetnek ha odalépsz vagy mittomén, meg barátságos meleg szinek fogják uralni a játékot remélem, sehol egy vércsepp milyen már az elvégre...
-
nagyúr
-
UnSkilleD
senior tag
na ezt nagyon várom!
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
Exhodus
tag
Hmm, ez érdekesnek ígérkezik, csak könyörgöm legyen rajt minimum 18-as karika, és legyen hű az univerzumhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest