- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Szerintem 50-60 ezer forintig vállalható az ára....Egy középkategóriás monitor kerül ennyibe. Előttem szólóknak pedíg : komoly kutatások voltak/vannak a VR veszélyeiről és az eredmények 99%-ban megegyeznek, az agy képes külömbséget tenni még a legvalóságosabb VR és a valóság közöt, kivéve néhány szélsőséges esetet amely nem a szemüveg, mint inkább az azt használó személy "hibája".
[ Szerkesztve ]
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
djgeg
őstag
Azért ne essünk a ló másik oldalára se... 30.000 Ft semmire se elég. Ocolus Rift árát tekintve (developer) 70k (plusz vám áfa). Mivel a tervek szerint a felhasználói változat olcsóbb lesz azért adhat egy jó ár irányvonalat.
30 k akkor se lesz pár éven belül, ha elterjed... Nem kell őrült elvárásokat lefektetni... Monitorra kiadunk 70-200 e Ft-ot akkor erre is kiadhatunk egy 70-100 at mire ide ér. Én személy szerint már elő is rendeltem a 2 verziós Ocolus Riftet. Be vagyok pörögve a dologtól...Egy dolgot várok nagyon, egy OS kezelőfelületet és le se venném a fejemről...
"640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest