Új hozzászólás Aktív témák
-
IBel
csendes tag
válasz der medve #47 üzenetére
Szerencse, hogy nem vagy bíró. A fentiekben ismertettem néhány mentő körülményt.
-
der medve
csendes tag
Rampage jó. Nem játék adaptáció (melyik filmje volt az?!), a többiért kötél általi halálra ítélném ezt az ürgét.
A medve.. az durva!
-
Uwe Boll for President! Nincs vita, Ti mondjátok a magatokét, én meg az IGAZAT!
Uwe a király! Asylum is király! Éljenek a homokcápák, a Tevepókok, Dude és az egy gombbal kikapcsolható terminátorok!Aterra: profi narrátor, minőségi videó az első lépés, hogy legalább végignézzék. Két langyos sörért vmi angolszakos egyetemista felmondja, sokkal igényesebben. Szurkolok, h összejöjjön
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
KisDre
senior tag
Inkább ez:
Aterra kickstarter
Egy jó kickstarter (magyar játékfejlesztés, csapat tagja vagyok)VVVaVe fb oldala, játék sorsolás
KisDre.artstation.com
-
L_ajos
őstag
YES! IMÁDOM! ( szóval, öö: )
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
bali93
tag
Csak A király nevében c. "csodálatos" alkotását láttam, amire azt mondták, hogy az egyik legjobb filmje... Okés, hogy a DS-ból készült, de hogy a filmben is Farmernek hívják a főszereplőt (Nem is értem, hogy Jason Statham ezt hogy vállalta be ), az már több mint gáz...
-
Jhonny06
veterán
A Postal abszolút hozta a játék színvonalát. Baromság, de szórakoztató. Ha ezt hasonlóra meg tudja csinálni, akkor áldásom rá. Amúgy látszik, hogy nem fog összegyűlni a pénz, kora délután óta alig pár dollárral növekedett. Hiába van még 2 hónap, a népszerű dolgoknál látszani szokott, hogy milyen ütemben növekszik a pénz, itt nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Slade92
aktív tag
"B" kategória királya!
-
tonerz
aktív tag
Ennek az embernek nemhogy pénzt, de egy pohár vizet se adnék
-
félisten
-
Dr. Akula
félisten
Van aki erre pénzt ad?
-
Uwe ezt üzeni a fanyalgóknak:
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ASTON117
tag
És már 8000 dollár összegyűlt, az emberiségbe nem lehet elégszer csalódni.
-
banhammer
veterán
A Postal szerintem többször is nézhető
volt.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Kvelstadt
veterán
na most lehetne egyértelműen tudtára adni hogy neki nem kell filmet csinálnia semmiből nemhogy játékokból és jól megtámogatni egy nulla összeggel.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
WongFeiHong
senior tag
Rampage tényleg jó filmje. Nekem az Alone in The Dark is tűrhető volt,igaz köze nincs a játékhoz.
A BloodRayne viszont nézhetetlen.
-
Televan74
nagyúr
Ha valaki hisz benne és támogatja, akkor úgy is lesz film, akármilyen tehetségtelen is.
Bár nem emlékszem hogy láttam volna egy filmjét is, de valakinek biztos tetszenek.Mindenbe beleugatok!!!
-
mephi666
nagyúr
asylum filmek+vodka+sör+cigi: szegényember legjobb szórakozása nálam főleg, ami cgi van a filmjeikben... egyszerűen fenomenális
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Kikérem minden Uwe rajongó nevében!
Inkább 100 Uwe Boll film, mint egy Asylum!Szeretünk Uwwwweeeee! (*csajos sikítááás*)
-
Xerxész
őstag
Igeeeen, a német gagyigyáras visszatér!
Most komolyan, olyan szegény lenne a világ nélküle, ő egyszerűen csak KELL!!!Azt próbálom már jó ideje megfejteni, hogy hogy volt képes összeszedni olyan neveket A király nevében c. filmjéhez, mint Jason Statham, John Rhys-Davis, Ray Liotta, Burt Reynolds, Ron Perlman, Clair Forlani, Kristinna Loken, Leelee Sobieski. Ha nem is giga-, de mindenképpen említésre méltó nevek...és együtt, egyszerre szerepelnek egy Boll filmben. Ami sikeredett egy laza 3,8-asra.
-
félisten
-
IBel
csendes tag
Néhány méltatlanul kevéssé ismert, teljesen nézhetőnek vagy akár egészen jónak is minősíthető Uwe Boll film:
Tunnel Rats (a vietnámi háborúról)
Assault on Wall Street (a bankárok görénykedéseiről, és igen, visszanyal a fagyi)
Stoic (börtönfilm az álságosságról és az álszentségről)
Rampage (na ez egy ritka g*ci kis k*afiról szól)
Ha az elkövetkező filmjei között is lesz pár legalább ilyen, akkor van értelme támogatni.
-
Jose73
tag
A Rampage című filmjét anno valahogy nem sikerült elrontania, értékelhető alkotás. Sajna a többi (számomra) nem.
-
Kanczy
veterán
NEIN!
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
sTERNI
senior tag
Lehetne valahol gyűjtést rendezni, hogy ne forgasson több filmet?
Edig: orichalcos már megelőzött :/
[ Szerkesztve ]
"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
mephi666
nagyúr
megadom a számlaszámom és a befolyt pénz függvényében imádkozni fogok, hogy ne folytassák
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atidzsiforc
őstag
Elfogyott az arany? [link]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hova kell utalni, ha nem akarok folytatast?
Live-Die-Respawn
-
Spancho
senior tag
A house of the dead filmje is jó volt
Simán össze fog jönni neki ,tegnap DU még csak 5.000$ volt most meg 8,5k és 58 nap van mégÉs ez azért nem rossz
'The money goes all for cocaine for the stars down the nose.'A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
danikollar
őstag
Ez az ember.......
-
tomee007007
őstag
Mindenemet felajánlom, csak hogy a "mester" ismét nagyot alkothasson
Egyébként a Postal nézhető volt, a többit inkább hagyjuk.....
-
+1
Pontosan. A Postalban -ha lerántjuk róla a véres külsőt- elég komoly társadalomkritika is van, ahogy a játékban is. Bármi f@szt istenítünk, mert a reklámok azt mondják ez kell. A tragédia kevés, annak ütnie kell, mert a nézettség a fontos (amikor a gyerek holttesteket egybecibálja a riporternő... ). Mintha csak az esti híradó lenne... (Hasonlóan bújtatott "ítélet" van a Shaun of the dead, magyarul a botrányosan gagyi haláli hullák hajnala címmel megáldott filmben). De ezeken túl marha vicces is volt, az ezer apró majom... azóta is szállóige.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
félisten
A Bailout sem rossz.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
satz18
őstag
Sztem is a postal volt az egyetlen aránylag jó filmje a csávónak. A blood rayne volt szerintem a legrosszabb.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest