Hirdetés
- A Switch utódjára is megjelenik a frissen bejelentett My Time at Evershine
- Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
- Frostpunk 2 - Befutottak az első tesztek
- Jövő év elején debütál a The Witcher: Sirens of The Deep
- Star Wars Jedi: Survivor - Premier előzetesen az előző generációs kiadások
- PlayStation 5
- Megnyugtató hírek érkeztek az új Battlefield játékkal kapcsolatban
- Horizon: Zero Dawn
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Black Myth: Wukong
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Cyberpunk 2077
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gál István
senior tag
Ők érzik...
-
olbaidhun
őstag
válasz Gál István #1 üzenetére
Mármint mit éreznek ők? Minek ez a sok agresszív játék? A gyerekeknek komolyzene és Marios mászkálós ugrabugri kell! [link]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
jozefgucci1
addikt
Egy darabig még biztosan így is marad ez . Lehet a Crysis 2 változtat majd ezen ha valóban megjelenik márciusban.Amúgy az elég gáz , hogy a cod4 még mindíg 5K és a Dod6 -is 10 K.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Black Dragon
addikt
A fifánál biztosan jobb még a Black Ops is.
-
Wolverine
félisten
Elég durva, hogy erről a listáról egyetlen játék megvételén gondolkodnék el és azt is annyira lehúzták az első kritikák, hogy inkább ki fogom hagyni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Saccco
nagyúr
Hát ennek kellene előrébb lennie: "Assassin’s Creed: Brotherhood (Ubisoft Montreal, Ubisoft)"
Black Ops gyengus lett... nem bírtam tovább 30-40percnél. Pedig az utóbbi időbe mindegyik ilyesmit végigvittem.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Pug
veterán
Igen, újra az élen, az eladásokban
mert amúgy a béka ..... -
julius666
addikt
A sok paraszt, veszik mint a cukrot.
Hihetetlen. -
LW
senior tag
válasz julius666 #10 üzenetére
Akkor most paraszt vagyok? Az más kérdés, hogy nem Brit.
Black Dragonnak már a könyökén jön ki, de azért belinkelem:
[Call of Duty: Black Ops]szerk:
Most nézem, a britek is dagik?
4. Wii Fit Plus (Nintendo, Nintendo)[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Tudnak valamit a Treyarcnál is.
-
Saccco
nagyúr
Mi a tipp?
Amúgy azért nem multizok, mert nincs időm.
BF2öt sokat játszottam multiban. Az az igazi amikor 32vs32be megy a játék.
Meg Cod2öt játszottam sokat multiban.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
F e Z o
veterán
válasz jozefgucci1 #3 üzenetére
Én steam akciókeretében vettem meg 6k-ért az első résztől a waw-ig az összes cod-ot.
(#10) julius666 : Ez igy kicsit erős volt, sztem.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Saccco
nagyúr
"Mit tudnak Tré-járknál? Hangulat, feeling, fless, zúzás."
Singlebe elég fos.
Unalmas. Kicsit olyan érzésem volt mintha csak ott lennék, de nem is nagyon számít mit csinálok.(#14) LW:
Most látom csak a videót. Tök jó.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Cadal
őstag
válasz Gál István #23 üzenetére
+1
Tökéletesen egyetértek veled. és én sem venném meg a következő tréarc CoD-ot.
-
BalaNce87
addikt
Sajnos ebben tévedsz, az 5-re is mindenki oltotta hogy nem kell, mert nem iw és azért azt is szép számmal megvették. Kivételek lesznek akik végre rájöttek hogy átba...ák őket, de ez nagyon kis és elenyésző létszám.
-
zH.
senior tag
"A BO még az MW2-nek és az IW-nek köszönheti azt a sok eladást."
Na neeeeeeeeee
Arra a sza*a gondolsz ,ami 2év után sem talál lobbyt ,tele van cheaterrel ,DLC-ben COD4-es pályák vannak ,nincs dedikált szeró és még sorolhatnám? Látsz valahol legalább egy Community fragmovie-t ,egy normális lan-t a játékkal ,promod-ot ,vagy akármit? Ne vicceljünk már.[ Szerkesztve ]
just be
-
@rglaaf
veterán
világos de ha pl ránézek a steamstat oldalra akkor az látom hogy már 10k játékos alatt van a különbség csak , és ugye az aktuális cod csak pár hónapja jelent meg a mw2 meg már bőven 1 év felett van,tehát akkor csak játszanak még vele közel annyian mint a bo-val
mondjuk jó lenne látni egy box live ill. psn statot is hogy lássuk ott mekkorák a különbségekPSN:BiZzare_0 ️
-
LW
senior tag
válasz Gál István #34 üzenetére
Viszont játékélmény és grafika(!) tekintetében ez az "öreg szar" ráver a bo-ra.
Vagy nem játszottál Black Ops-szal, vagy nagyon különc vagy.
Én játszottam mindkettővel és épp ellenkezőleg látom. Bár E8400(adatlapod)on ~60FPS érhető el, ami valóban nem olyan csábító multiplayeres játékban.
Az viszont, hogy MW2 motorja fejlettebb, tény.
-
Gál István
senior tag
1680x1050-ben magas részletességgel akadásmentesen játszottam. A 80%ban a játékmenet és 20%ban a grafika volt az amiért el kellett adnom az accomat MW2 vel együtt(!). Csak azóta az mw2-t újra megvettem
Nem általában szar a BO grafikája, csak sok pályán, sok ponton elhanyagolt és kidolgozatlan. Próbáltak sokmindent koppintani az Activisionről de olyan lett amilyen...
Nem érzem magamat különcnek, öten játszunk együtt haverok általában, mind előrendeltük a BO-t de már egy ember kivételével eladtuk vagy nem játszunk vele.
Trágyának nem nevezném a játékot de az MW2 mellett nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elterelik a sofőrök figyelmét a vezetéstámogató rendszerek
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Főzőcskés topic
- Steam Deck
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- Megint gyarapodik a Corsair birodalma
- Vicces képek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Egyedi i7-es Gamer Pc /Alienware belső+vízhűtés/ Eladó - Számla-Ready !!
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen