Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Loopba kerultek?
-
Ger_man
senior tag
Jajj de vártam pedig
Remélhetőleg novemberben ennyi csúsztatás után egy remekül optimalizált játékot kapunk. Ha még léteznek ilyenek egyáltalán ebben a home-office-os időszakban.
-
Wesder
titán
válasz
drotsztyuart #14 üzenetére
Szokàsos vau az làtom megy. Szerinted én mit írtam eddig?
Egy évig PS ex, a megjelenés napjàtól. Nos ha én ezt mint új IP tulaj csak tologatom akkor magammal baszok ki mert a sajàt platformomra is annyival késöbb jön az egy éves exklúzivitàs utàn. -
drotsztyuart
tag
Az elmardt hogy amikor az ms tulajdonaba kerult zenimax volt egy megegyezes?
Szal ha ugy volt alairva a szerzodes, hogy 1 evig csak pizsire jon akkor az sanszos, hogy ugy is lesz mert kulonben a sony tobbre perelne oket mint amit hozna.
Amugy meg lehet ezt akarjak kijatszani.
Nyilvan a szerzodest kene latni. -
eeXaa
addikt
....gondolom az xboxos megjelenés emiatt nem tolódik.
-
ribizly
veterán
Micsoda veszteség!
-
Wesder
titán
"A Microsoft szàndékosan tolta el a Deathloop-ot, mert túl sok jó jàték jelenik meg PS-re mostanàban, és ritkínati kellett."
Tegnap ilyenek keringtek Twitteren, az eszem megàll.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legutóbbi terv az volt, hogy májusban kapjuk meg a játékot, de ezt végül a minap szeptemberre módosították.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest