Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"a CS, a DOTA és a TF pontosan tucatjáték, bármelyiket be lehetne tenni a tucatjáték szótári bejegyzése mellé illusztrációként"
Ezzel mondjuk az a problema, hogy az ilyen definicio szerint az osszes mufajteremto sikeres jatek (fent pont ilyeneket sikerult felsorolnod, nem tudom, hogy tudatosan vagy veletlenul) tucatjatek, ugyanis ezeket rogton nekiallnak masolni (pont azert, mert sikeresek), igy aztan rogton lesz beloluk egy halom ugyanolyan (emlekszel meg arra, amikor meg nem az FPS, hanem a Doom klonok kifejezest hasznaltak? most akkor a Doom is tucatjatek volt?).
DRM is theft
-
Sinesol
veterán
Kár erőltetni, ugysem fogja beismerni hogy hülyeségeket beszélt..vannak ilyen emberek.
Az a legjobb hogy cicomás multilövöldéről beszél miközben Halo-s avatarja van
Nincs bajom a haloval, szeretem azt is, de az edigi logikája alapján, annál jobban nem illik bele semmi a tucatlövölde fogalmába.[ Szerkesztve ]
-
A.tessz
senior tag
Elképesztően nagy stratégiai szabadság van a dota 2-ben! A hősök száma kidolgozottsága is magasan az átlag főlé emeli, szerintem nem tucat játék!
Hasonlóan életképes MOBA játék nem sok van, konkrétan az egyik legkomolyabb esport játék is a piacon !
Nem csak azért mondom, mert népszerű.Ha nem is ismered a játékot, akkor hogy tudod tucatjátéknak nevezni? Csak azért mert, vannak még hasonló játékok?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Lenry
félisten
A CS meg a TF sokminden, csak nem stílusteremtő. Multilövöldözés némi cicomával. A Doom volt stílusteremtő. 1993-ban.
Sőt, ezt a DOTA-t is láttam már anno Frozen Throne modként, szóval ezt sem nevezhetjük stílusteremtőnek.
(Én simán multis Tower Defensenek nevezném, ha már nem hívnák MOBA-nak)És igen, kitartok amellett, hogy bár kategóriájukban a legnépszerűbbek, de ettől még nem lesznek egyediek, hanem szépen illeszkednek a kategóriájuk összes többi, hasonszőrű játéka közé.
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Puma K
nagyúr
Nekem most lesz februárban 10 éves az accom és eddig nem nagyon volt velük problémám.
Most karácsonykor beszereztem 2 játékot és le is szedtem őket. Nekem is Magyarország van beállítva a letöltéseknél és max sebességgel jött mind a 2 játék pedig itthon este volt mikor töltöttem őket szóval kapták gondolom én a terhelést rendesen akkor is (főleg amennyi kocka van a világon és itthon is).
A support-ról meg annyit, hogy haver 1 éve feltört acc-ját pár körös beszélgetés után visszaadták, valamint nekem eddig nem is volt rájuk szükségem... pedig mondom 10 éve indul a Windows-zal együtt vagy csak jön be az ablaka és várja a jelszavamat....
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
eami
veterán
válasz #85552128 #18 üzenetére
nekem eddig a sok év alatt egyszer kellett csak felvennem a kapcsolatot velük de akkor is én voltam a farok mert elfelejtettem a jelszavam és az akkor még kötelező emlékeztető kérdésre a választ is. Azóta se kellett semmiért sem hozzájuk fordulnom direktbe. Nektek miért kell ilyen rendszeresen?
-
Sinesol
veterán
Ennyire nem tudsz veszíteni?
Nem tünik fel hogy a többi kommentben is ugyanazt írják mint én? Nem furcsa az hogy stílusteremtő játékokat tucatozol le? Ne légy már nevetséges
De szolgálhatok példával is: pl tucatjátéknak nevezhető pl a Path of exile, ami kb a 30-adik Mmo. Persze ettől még lehet jó az is.[ Szerkesztve ]
-
X Factor
addikt
Kiváncsiságból megnéztem steamdb-n, az accountom értékét. Jelenleg 2419 dodó. Igaz, hogy ez aktuális árral számol, én meg általában leértékelve veszem a játékokat, és én csak egy átlag user vagyok.
Bár Steam nélkül én se igazán tudnám elképzelni a mai pc-s játékpiacot.
[ Szerkesztve ]
Make things work
-
mlinus
őstag
A dota-t nem ismerem, nem fognak meg a MOBA játékok abszolút, de azért egy CS-t meg TF2-őt letucatjátékozni elég merész, főleg halos avatarral remélem ez a kategorizálás nem abból indul ki, hogy lőni kell egymást és kész, mert valóban, ilyen alapon tengert lehetne ereszteni ilyen játékokból.
a letöltésről meg annyit, hogy nálam 20 és 55 mbyte/sec között jött bármilyen anyag a vásár közben, szóvla nálam nem volt gond, és igazából amióta bevezették az új content delivery rendszert, kb 3 éve, azóta mindig gyorsan tölt a steam.
[ Szerkesztve ]
-
gantum
tag
originről 4.99 eurót kb. fél év alatt sikerült visszakapnom. ott olyan jó a support. bf2142-t vettem meg, de nem jött be, nem volt benne hd felbontás (c&c renegade-ben van fulldh, kicsit régebbi pedig), se szerverek, és van a pénzvisszafizetős program, éltem vele és egy kibaszott paypallos utalás alintézése olyan "difficult" volt, hogy expertek kellettek hozzá. meg kb. fél év. X'D
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Magamból kiindulva, aki tényleg skót ilyen téren és csak AIO kiadásokat szeret venni, mégis 20+ tétel van a könyvtárban..nem merném kijelenteni, hogy jogos a PCs siránkozás programozói oldalról..megfelelő tartalmat kell kínálni, akkor hajlandók az emberek fizetni becsülettel. Nem bétákért, amit kövér pénzért kitolnak, aztán 4-5 GB+ patch után játékká heggesztenek (vagy nem), majd utána még 4-5 DLC formájában eladják pár teljes játék árán azt, amit alapból bele kellett volna építeni..na mindegy, ez már nagyon más téma.
-
nagyúr
100+ millió plusszos gépekhez szerver is kell, ami ki is szolgál ennyi gépet....
De ha ez nem tetszik, akkor a PS4 tulajok mit mondjanak!? Unokatestvérem most váltott 20 vagy 30 megás T netre, optikai és van amikor a ps4 szervereiről 200 kb-tal!!! sem jön neki a játék lefele... (igen, minden jó nála, net, letöltést hozza stb...) Szóval a fél orás nem belépes még annyira nem is rossz arány szerintem, ekkora felhasználó tábort nézve...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
wjbhbdux
veterán
A dayzből kb 2.8 milliót adtak el 1 év alatt és az ott van állandóan a top3 legtöbb bevételt hozó játék között a steam főoldalon, ebből lehet számolgatni.
a DOTA, a team fortress (mint kaszt alapú FPS) és a CS is műfajteremtő játékok, az hogy van pár utánzat semmit nem vesz el az érdemeiből, ami a Valve munkássága hogy 10+ éves időtartamban is a hegy tetejéről tudnak lenézni ezekkel a többire.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Sinesol
veterán
-
Lenry
félisten
fogalomzavarban szenvedsz.
a CS, a DOTA és a TF pontosan tucatjáték, bármelyiket be lehetne tenni a tucatjáték szótári bejegyzése mellé illusztrációként.
csillióan játszák és csillió ugyanilyen játék van mellettük a piacon => tucatjátékaz, hogy kategórián belül ezek a legnépszerűbbek, attól még nem válnak egyedivé (=nem tucatjátékká)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Sinesol
veterán
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Na ja, értelmes konkurencia híjján..Origin sem jobb, sőt. Nekem nem sok gondom volt eddig, néha hülyül a kliens, nekiáll procit zabálni, 1x a Guard szivatott meg, de azt lelőttem végleg..a support meg olyan, ahogy hozzááll az ember..normálisan közeledve normális reakció jön.
-
ncc1701
veterán
Nem is lehetett belépni néha fél órákra. Kapják be.
-
VictorHUN
aktív tag
De azt nem, hogy hányan hagyják ott nap mint nap őket mert szarba se nézik ha valami gebasz van.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
-
hommeros
őstag
Azt én sem értem, hogy a 3-4 kötelező kérdést miért nem lehet egyszerre elküldeni. Nem, ők szépen szétszedték és adagolták, napokra lebontva, nehogy megterheljenek.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
És megy a csodálkozás, hogy nem készül a HL3..fejőstehénen ülnek..
Kíváncsi lennék az eladott játékok számára..mert ugye állandóan megy a sírás, hogy PCre tré fejleszteni, mert warez meg stb..közben meg itt a Steam, ami ~100M felhasználóval bír, akik feltehetőleg vásárolnak is, nem csak vannak a levegőben. -
törölt tag
Én vagy ismerőseim ahányszor keresték őket 2 munkanapot minimum várni kellett az első visszajelzésig ami legtöbbször egy gombnyomásra berakott automata üzenet, de a 3-4 nap sem ritka.
Arról nem is beszélve, hogy az első üzenettel általában további adatot kérnek így egy szimpla ügyintézés akár egy hétig is elhúzódhat (ha pl. valamiért nem enged vásárolni a steam akkor emiatt jó pár akcióról is lecsúszhatsz...).Kb. 2 éve az Origin supportnak írtam magyar idő szerint péntek délelőtt 11 körül, hogy rakjanak már be egy régebbi játékot az Origin kliensbe ami az accomon már regelve van, de a kulcs nincs meg mert a doboz/kézikönyv amire nyomtatva volt nincs meg, este 7 körül jött a válasz, hogy az accomon a játék indítsam újra a klienst... Náluk max. 1 napon belül mindig kaptam választ ami szerintem elfogadható.
Az egyéb extrákról (chat support, telefonos ügyintézés akár magyarul is) nem is beszélve. Egyszóval a steamnek van hova fejlődni a mai világban a 2-3 napos válaszidő nem engedhető meg a "vezető" digitális terjesztőnél.[ Szerkesztve ]
-
hommeros
őstag
válasz Dilikutya #16 üzenetére
Jól is teszed, az a tuti. De néha 3eft különbség rávisz engem is a rossz útra. Aztán meg is van az eredménye.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
hommeros
őstag
válasz Dilikutya #14 üzenetére
Nem sértődtem meg, lol. De steam is 1 day / message tempóba dolgozott nekem, meg ezek se kapkodják el. Semmi mást nem hasonlítottam össze. Egy szemétdomb a g2play. Valszeg csak nem lopják a kulcsokat, az azért már kibukott volna. Szerintem nagy tételben veszik, ennyi lehet a titok.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Nem mélyedtem el a Fota2-ben, de szerintem az egy abszolút tucatjáték. Igazából a másik kettőt sem tartom különösebben kiemelkedően jónak, de a tömegek az átlagost, nem kiemelkedőt szeretik.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
arty
veterán
vicces, de nálam idén sose volt gond és a megvett cuccaimat is maxon (12-14mbyte/s) sebességgel szedtem, magyar volt a szerverbeállítás, nem váltogattam sehova
máskor, akció idején mindig volt gondom, idén semmi (de ahogy olvasom, csak mázli, mert mások nem voltak ilyen szerencsések...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
félisten
Nálam soha nem volt gond se supporttal se ebben a pár napban a sebességgel sem. Szerintem is most a legjobb ilyen szintű szolgáltatást a Steam nyújtja.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
hommeros
őstag
Köszi a tippet, kifogom próbálni.
FrozeN te tényleg mázlis vagy. Külföldi supporttól day / message metódus szerint kapok választ. 3 napja várok pl g2play válaszára, aki átcseszett egy kulccsal.
[ Szerkesztve ]
-
Espla
aktív tag
"Nem meglepő módon", szerintem meglepő, mert vannak jobbak ezeknél
-
Csapoati
nagyúr
Időnként érdemes változtatni a letöltési szerveren, hátha akkor jobb. Én Ausztriát meg Münchent szoktam váltogatni Magyarországgal, így nem nagyon van probléma a letöltés sebességével.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
hommeros
őstag
Jó is volt 1MBPS tölteni a játékokat karácsonykor... Ez is egy rekord. Lassan lemegy az 56kbps szintre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest