Új hozzászólás Aktív témák
-
Fippo
csendes tag
Bejön
OK! De hol marad az FPS!?
-
dredbiro
senior tag
azért vissza köszön a múltból pár játék feelingje ( Rage, egy kis Carmageddon talán, illetve egy kis Vigilante 8 bár ez psx re volt ) tetszik egyébként, várós
Good hunting,STALKER !
-
- = Zk = -
félisten
graf kiköpött Rage szvsz
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
TRIvidore
tag
Interstate 76, 82: +1
Van egy feelingje, a sniper és a harpoon gun kifejezetten badass. A járgányok fejlesztési menüje, mint egy reikarnációját élő Gearhead Garage Én tuti kipróbálom majd, a Rage óta hiányom van, míg meg nem érkezik az F4.Never say no to...@##%%£...Panda
-
Šolaire
veterán
Rage tetszett anno boxon,bejön ez a hangulat kiváncsi vagyok mit hoznak ki a témából😊
“Praise The Sun” \[T]/
-
lofagi
addikt
Általában nem szokott tetszeni amikor egy film után csinálnak játékot, valahogy sose úgy sikerül, mint ahogy azt gondolnánk. DE! Ez valami nagyon hangulatosra sikerült, remélem, hogy nem csak az összevágások miatt. Bejön ez a tuningolás versenyzés gyilkolós téma. A grafika is pofás. :] Várós! :]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
aram01
nagyúr
vajon lesz multija is? ha igen milyen?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
RolEnD_
tag
Épp tegnap néztem meg a filmet, ami bődület jó volt. Úgyhogy most hype van. Jöhet!
-
-
XuChi
addikt
Szerintem pár óra alatt unalomba fullad majd. A másik a fizikai modellezés. Borzalmas. Olyan mintha karton dobozok lennének és nem több tonnás acél szörnyek
Kár érte, nálam látatlanban kukába végezte.
-
nofi
addikt
Szerencsére rég volt már a Rage, úgyhogy jöhet
Xbox GT: nozsolt
-
kutga
nagyúr
Ez mi lesz? FPS? TPS? Vagy autóverseny?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
nubreed
veterán
Ez várós bizony, nagyon hardcore cuccnak néz ki, ha olyan jó lesz mint a film akkor egy szavunk sem lehet.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Beri78
őstag
valamiért a carmageddon jutott eszembe
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
dokee78
félisten
Na ez várós!
Pöpec vedák Twisted Metal: Fury Road![ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Rohadt jól néz ki, és a szokásos fegyverrel megtömött autós kaszabolásokhoz képest sok új ötlet van benne.
Néha durva belegondolni, mennyire sokat fejlődtek a játékok. Emlékszem, amikor még az Interstate 76-ra csorgattuk a nyálunkat
Ma kicsit más a grafika[ Szerkesztve ]
-
Laja333
őstag
Kicsit félek attól, hogy Warner Bros. De szerencsére nem UE3 engine mint a Batman Arkham Knight. Szóval jól is elsülhet.
Minden esetre nagyon tetszetős. Reméljük nem kap akkora downgrade-et, mint ahogy manapság szokás... -
Polllen
nagyúr
Eeez nagyon bejön.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH! Darts
- Androidos tablet topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A5 (2017) - lottóötös
- Steam Deck
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest