Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz GypsFulvus2 #48 üzenetére
Nem tudom, hogy lattad-e amit linkeltel eloszor, de az egy CG trailer, semmi koze a valos jatekohoz.
A masodik meg rendben, hogy faszan nezett ki, de nem dobtam el tole az agyam, messze nem annyira mint az elso Watch Dogs bemutaton, vagy ahogy most Na de majd meglatjuk, a gepigeny nalam ps4-et jelent. -
KillBorn
senior tag
Ha a császár a főnök, akkor Nilfgard elfoglalata az északi királyságokat?
Ja Ciri elég jól megnőtt Ha jól láttam Yennefer végre felbukkant, és Triss MG. meg nem öregedett semmit sem Aprítani fognak hámasban
Remélem nem ez az utolsó része a játéknak! Várom az új könyvet is!"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
GypsFulvus2
őstag
válasz #08052480 #46 üzenetére
2012 jan. Vagy 2012 elején ez sem számított átlagos grafikának.
A mostani trailer is hasonlóan építkezik; átvezető videokból és azért van benne egy-két ingame jelenet is. Ez a cég eddig még nem vert át, szóval van okom bízni, hogy ezúttal sem fognak. A nagy kérdés inkább a gépigény lesz...[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
törölt tag
válasz GypsFulvus2 #44 üzenetére
Nem remlik, hogy W2-bol elozetesben jottek volna olyan anyagok, amik az akkori atlagos grafikai minoseget olyan szinten felulmultak volna mint ez a mostanit.
Ahogy a legtobb Ubi vagy EA jateknal sincs ilyen.[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
LOL Tywin Lannister (Tronok harca) Charles Dance szinész a király hangja Ez már egy pirospont!
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
törölt tag
Na mar most latom a video hegyeket, ahol a valos grafikat hasonlitjak az ittenihez az "atvert" jatekosok.
A trailer mindenesetre bunteti a vilagot. -
satz18
őstag
Hát erre csak azt tudom mondani, hogy aztakurva. Remélem azért 720p low 30 fps kombó meglesz.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Garada
őstag
Meglátjuk mi lesz belőlem mert ingame jelenetet nem igen láttam.
-
Sennalacy
aktív tag
Sosem a trailerekkel volt probléma, ez is jól sikerült, de a főjátékot egyik előző esetben sem sikerült végigvinnem, mert egyszerűen nem hozta azt amit a trailer alapján vártam. Túlságosan "arcade" lett nekem úgyhogy ezúttal egy jó trailerrel nem vesznek meg. Ha nem változtatnak a gameplay-en akkor ezúttal simán kihagyom. Pedig jó lenne már valami jó kis kardozós szerepjáték. Nem tudom miért olyan nehéz összehozni. Recept: Vedd a "Knights of the Temple" harcrendszerét (Ha valaki még emlékszik szerintem ott megalkották amit kell, és ahelyett hogy fejlődtünk volna azóta, csak egyre rosszabbakat látok, legutóbb a Dark souls 2-n borzadtam el...) Plusz erre tegyenek rá valami brutál jó grafikával skyrim modokat meghazudtoló páncélokat és fegyvereket. Garantált lenne a siker.
Ja és persze ütközésfizika(kard vs. test)... 2014-ben jöhetne már végre, nem csak a nagy fényeffektek, hogy elfedjék ami nincs...
[ Szerkesztve ]
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
KisDre
senior tag
válasz Anonymus X #17 üzenetére
Lesz Szinkron?!?!?!
KÖSZÖNÖM!
(Bárki bármit mond, én kérek a "halottizék"-ből, szerintem igen is jó lett maga a szinkron, elég csak a kémikus krapekra gondolni akár)
Retroworld: Witcher
Ha ez nem győz meg titeket... De gyertek csak a halottizékkel, én hiszem hogy vannak még jó magyar hangok s képes eme szépségre a magyar nyelvünkEgyébként múltkor vettem meg 1 és 2-t Steamen akcióban, bár a 2-t még nem toltam végig és sajnos a gépem miatt nem is biztos végig fogom tudni tolni rendesen mert ráférne valami VGA upgrade.
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
Xelloss
tag
"Sometimes to achieve the world one desires, one must take regrettable measures."- Solas
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
A.tessz
senior tag
Ez über nekem jön egy collectors ebből max ha megtudja asszony, akkor a kutyával alszom
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
A szobrok több mint 2 kg-osak és kézzel festettek, gondolom ez dobja meg leginkább az árát.
Eléggé magas minőségűnek látszik a képek alapján, de olcsóbban is megoldhatták volna, minőségromlás nélkül, lásd pl. Aiden Pearce szobor, ami igen minőségi darab, szépen ki van dolgozva. -
S1M0N
senior tag
CD Galaxisnál (máshol nem néztem) leadható értesítés kérése a Witcher 3 alap és gyűjtői kiadására, utóbbi 40.000Ft-ra van belőve.
Bár ahogy a bemutatóban is mondták, kézzel festik mindegyik szobrot, no meg 2kg-os, ami azért jelzi, hogy van benne anyag.Lehet el kellene adnom a Skyrim CE-t?
-
khes
tag
Ahogy látom, más oldalakon és itt is elindult a hype hadjárat... Remélem ez nem fog úgy bebukni sokaknál, mint a WD. Jó lenne, ha egy gtx 770-en vagy r9 280x-en el fog futni magas beállításokon, egy kis élsimítással 1080p-be és csak a maxhoz kell majd SLI/CFX rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Rabbitf_24
addikt
végre egy egyedi alkotás, nagyon nagy volt mindkét része, de ez még jobban fog ütni. Remélem minél hamarabb kiadják.
-
Mister_X
nagyúr
Japán Instant buy.
@Archanon: tessék pótolni. Kiváló játék, nekem három forrásból is megvan.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
tag
Ciri hogy megnőtt
A császár szinkronja pedig pedig Charles Dance, úgy tűnik ráragadt ez fajta szerep. -
Archanon
őstag
Azt hiszem jövőre ideje lesz vasat frissíteni. Pedig még a Witcher 2 is kimaradt... hejj.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Közben észrevettem, csak nem tudom hsz-t, javítani.
Bár a Brazil, meg Japán mellett a magyar is elférne szerintem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Anonymus X
tag
Nem, csak felirat lesz.
Full voiceover and subtitles: English, Polish, German, French, Russian, Brazilian Portuguese, Japanese. Subtitles only: Arabic, Italian, Spanish, Traditional Chinese, Czech, Hungarian, Latin America Spanish, Korean.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
mentoloshypo
senior tag
válasz Anonymus X #12 üzenetére
Tényleg, de komoly!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Anonymus X #12 üzenetére
És nem csak az hanem szinkron is. :S
"Full voiceover and subtitles: English, Polish, German, French, Russian, Brazilian Portuguese, Japanese. Subtitles only: Arabic, Italian, Spanish, Traditional Chinese, Czech, Hungarian, Latin America Spanish, Korean."
Live-Die-Respawn
-
Snip3r_HUN
addikt
Ebből előrendelés lesz úgy érzem.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Anonymus X
tag
válasz mentoloshypo #11 üzenetére
A GOG-on olvasható FAQ szerint lesz magyar felirat: [link].
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mentoloshypo
senior tag
De jó lenne, ha a forgalmazó elintézné a magyar lokalizációt.
-
Televan74
nagyúr
Jó lett az új trailer. Nekem eddig is bejövős volt a játék. Véleményem mit sem változott.
Mindenbe beleugatok!!!
-
Ellia
addikt
Elég pöpecül nézz ki és bízok a srácokban annyira, hogy nem vágják át a fejünket ahogy jó párszor már előttük megtették.
Erre már mondhatjuk, hogy next-gen?
-
Bambala
csendes tag
Fú gyerekek, ezt nevezem én next-gennek. Látványorgia rá enyhe kifejezés. El sem merem képzelni a gépigényét. Én a Dragon Age Inquisitonnal együtt nagyon várom, fogalmam sincs melyiket vegye mmeg, de valszeg a Witcher lesz, mert abból már kitoltam a 2. részt is. És külön jó pont h Premium Editionben csak 5 ezer volt, jófejek a cd projectesek.
A boldogság titka az, hogy elérhető céljaink legyenek. /Nicholas Sparks/
-
Logen88
aktív tag
Mindjárt lefordulok a székről, nagyon jó lesz. Ez a februári megjelenés nem is olyan rossz.
PS4-en fogom tolni, mert tuti, hogy brutális lesz a gépigénye.The Last of Us is a masterpiece.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát kéremszépen ez mocskos jól néz ki.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple notebookok
- Napelem
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Digitális Állampolgárság Program
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest