Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
szerintem meg nem. Ismetlem, TE fogadod el az EULA-t, nem ok akarjak radkenyszeriteni. Ha viszont elfogadod akarmilyen nyelven, akkor onnantol a te problemad, es szamonkerhetik rajtad. Ha nem erted? Ne fogadd el (ketlem hogy ha esetleg birosagra kerulni valami hasonlo ugy, akkor neked adnanak igazat, azzal vedekezve, hogy sajnos te nem ertetted....)
-
Peat;)
veterán
Minimális árat. Már amikor kell. De ő azt írta ugyanaz a kölcsönadás mint a warez.De ilyen alapon autót se adjunk kölcsön senkinek, mert azzal a gyártó jogait megsérti a kölcsönvevő..vagy vérnyomásmérőt sem..fel sem fogja sok ember mekkora marhaságokat állít. Vagy ha nem állandó termékről van szó csak x ideig élményt nyújtó dologról akkor zenehallgatást tiltsák be és csak fülesen lehessen zenét hallgatni egy házibulin is, úgy hogy azt sose senkinek nem szabad meghallgatnia a vásárlón kívül. (direkt írtam házibulit, rendezvényeken tudom hogy perkálni kell, a fodrászt is megbüntették a rádió miatt mivel a vendégek is hallják...ollé ez is mennyire életszerű és ez megtörtént eset)
Egyébként többnyire eredeti játékokat veszek, x360 konzol miatt kénytelen is lennék ha nem ez lenne a mentalitásom még akkor is. De akire reagáltam pont azon tagokon bátorodnak fel modern kori törvényileg legalizált számomra erkölcsileg és pénzügyi szempontból is megkérdőjelezhető szervezetek. Szerintem senkinek sem érdeke hogy túlzásokba essünk, mert az még élesebb reakciót válthat ki aminek mindenki megissza a levét. (artisjus pl, vagy fent említett fodrász elleni eljárás a rádió miatt) -
dilipok
veterán
Kicsit azert ellentmondanek, megvedeni magam, ha nem banod. Igen, tanultam a viselkedesformat (mint mindenki mas is, mert ugye nem igy szuletunk), de nem ertem, hogy ettol meg miert ne lenne ez a sajat velemenyem. Az meg hogy a helyesirast kifogasolom, engedtessek meg nekem kerlek. Igen is vannak elvarasaim ilyen teren (is), bocsanat.
A tudatos vasarlo azonban meg veletlenul sem abbol ismerszik meg, hogy eloszor ellopja a termeket, aztan meg is vasarolja, ha az kedvere valo. A tudatos vasarlo a vasarlas elott tajekozodik. Nagy kulonbseg! Senki nem mondta neked (vagy barki masnak), hogy droid modjara meg kell venned ezt a jatekot, attol fuggetlenul, hogy tetszik/jatszol-e vele, hanem azt mondtak, hogy aki ellopta, az esetleg szamithat egy kis retorziora. Szinten nagy kulonbseg!
Tehat en tartom magam a tanult viselkedesformamhoz (?!?!) es ne haragudj, de lopasnak gondolom a warezt (meg ha a kiprobalasra iranyul is). Ha nincs is demo, nagyon sok helyrol lehet tajekozodni vasarlas elott, de ha meg igy sem jutottal eleg informaciohoz, akkor lehet rizikozni h megveszed megjelenes utan azonnal, de esetleg nem fog tetszeni, vagy varsz egy picit es megveszed olcsobban, igy maris kissebb az anyagi kockazat.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A CD Projekt RED társalapítója, Marcin Iwinski szerint azért kell felhagyni a kalózok üldözésével, mivel mindenképp szeretnék elkerülni, hogy olyasvalakit büntessenek meg, aki megvette a játékot.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest