Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Sirandrish #205 üzenetére
Igen meglesz, ha kopognak. Mindegyik, kivétel nélkül. Ki beszélt itt eladásról, kölcsönzésről??? Mutass már kérlek a hozzászólásomban egyetlen erre utaló mondatot, kifejezést! Igazán kedves tőled, hogy olyan dolgokkal gyanúsítgatsz és rágalmazol, amelyeket soha nem tettem. Nyilván távérzékeléssel dolgozol, és jobban tisztában vagy a szokásaimmal, mint én magam. Remélem nem lepődsz meg, ha ezt kikérem magamnak!
Én arról beszélek és előző hozzászólásomban is arról írtam, hogy ha megvásárolsz egy játékprogramot, akkor nem követsz el lopást, és egyetlen centtel sem károsítod meg a fejlesztőt/kiadót azzal, ha utána a gépeden (gyengébbek kedvéért: a saját gépeden, és kizárólag csak azon) nem a megvásárolt, hanem egy letöltött verziót telepíted. Erre akkor kényszerülök, ha pl. egy kiadó kliensprogram használatára kényszerít rá. Legjobb példa erre a készülő Mass Effect 3, amelyet csak az EA Origins rendszerén lehet majd futtatni. Nem áll szándékomban sem ezt, sem más kliensprogramot futtatni a gépemen (főként nem ezt a legalizált spyware típusút). Meg fogom vásárolni a játékot, de orgins a gépemen nem lesz soha. A kiadót nem éri kár, a játékot kifizettem, teljes áron. A játékhoz való jogot megvásároltam. És meglesz a polcomon, ott lesz mindig, akár tettszik ez neked, akár nem. Ha a kiadók nem a felhasználók adataival való kereskedésre koncentrálnának, akkor minden további nélkül használhatnának olyan rendszert, mint a GOG. Ez az egyetlen digitális disztribúciós rendszer, amelynek tagja vagyok, és az egyetlen, amelyet nyugodt szívvel tudok ajánlani bárkinek. A Witcher 2-t is GOG verzióban vásároltam meg, és ebben az esetben nem is volt szükség más verzió használatára; ez fut a gépemen.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A CD Projekt RED társalapítója, Marcin Iwinski szerint azért kell felhagyni a kalózok üldözésével, mivel mindenképp szeretnék elkerülni, hogy olyasvalakit büntessenek meg, aki megvette a játékot.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest