Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz Sirandrish #205 üzenetére

Igen meglesz, ha kopognak. Mindegyik, kivétel nélkül. Ki beszélt itt eladásról, kölcsönzésről??? Mutass már kérlek a hozzászólásomban egyetlen erre utaló mondatot, kifejezést! Igazán kedves tőled, hogy olyan dolgokkal gyanúsítgatsz és rágalmazol, amelyeket soha nem tettem. Nyilván távérzékeléssel dolgozol, és jobban tisztában vagy a szokásaimmal, mint én magam. Remélem nem lepődsz meg, ha ezt kikérem magamnak!

Én arról beszélek és előző hozzászólásomban is arról írtam, hogy ha megvásárolsz egy játékprogramot, akkor nem követsz el lopást, és egyetlen centtel sem károsítod meg a fejlesztőt/kiadót azzal, ha utána a gépeden (gyengébbek kedvéért: a saját gépeden, és kizárólag csak azon) nem a megvásárolt, hanem egy letöltött verziót telepíted. Erre akkor kényszerülök, ha pl. egy kiadó kliensprogram használatára kényszerít rá. Legjobb példa erre a készülő Mass Effect 3, amelyet csak az EA Origins rendszerén lehet majd futtatni. Nem áll szándékomban sem ezt, sem más kliensprogramot futtatni a gépemen (főként nem ezt a legalizált spyware típusút). Meg fogom vásárolni a játékot, de orgins a gépemen nem lesz soha. A kiadót nem éri kár, a játékot kifizettem, teljes áron. A játékhoz való jogot megvásároltam. És meglesz a polcomon, ott lesz mindig, akár tettszik ez neked, akár nem. Ha a kiadók nem a felhasználók adataival való kereskedésre koncentrálnának, akkor minden további nélkül használhatnának olyan rendszert, mint a GOG. Ez az egyetlen digitális disztribúciós rendszer, amelynek tagja vagyok, és az egyetlen, amelyet nyugodt szívvel tudok ajánlani bárkinek. A Witcher 2-t is GOG verzióban vásároltam meg, és ebben az esetben nem is volt szükség más verzió használatára; ez fut a gépemen.

Új hozzászólás Aktív témák