Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
Hát hallgattam a tesztelőre és rátok és megvettem. Nem kellett volna, mert "utálom" ezt a műfajt, és most 5 óra elteltével le kellene raknon, de nagyon nem megy. Nagyon jó lett grat a fejlesztőknek!!!
-
Vistaboy
veterán
-
Lacee1986
senior tag
Azért ez a Diablo 3-al való összehasonlítás egy kicsit meredek. Imádom én is a Van Helsing-et, több mint 23 óránál járok, de a két játék nem egy súlycsoport.
A teszt jó lett, viszont én is érzem, hogy kicsit elfogult, ami a játékfejlesztőket nézve nem zavaró.
Ki látott már olyat, hogy Steam-en válaszol egy hibára a játékfejlesztő kommentben... A support és az ár/érték hatalmasat dob a játékon!
-
Vistaboy
veterán
válasz GeryFlash #41 üzenetére
Milyen rakás negatív dolog? A kevés fegyver és a viszonylag kis látótávolság mellett lényegében nincs más baja a programnak. Az pedig, hogy az elején tele volt bugokkal, jó, picit zavaró volt, tényleg. De a srácok hozzáállása, hogy gyorsan reagálnak a játékosok hibajelentéseire és folyamatosan adják ki hozzá a patch-eket, szerintem olyan pozitívum, amivel kevés más kiadó rendelkezik.
Igen, lehet, hogy picit elfogult vagyok, de elvégre egy magyar programról beszélünk, ami olyanok ellen veszi fel sikeresen a harcot, mint a Diablo III... A preview verzió tényleg rossz volt, mint írtam a bevezetőben, el is vette a kedvem tőle. De a végleges kiadás teljesen más képet mutatott és ha nem küldték volna tesztelésre a készítők, akkor is megvettem volna, mert 3K-t simán megér a játék...
Szóval elfogultság nélkül is bátran ajánlom mindenkinek, már csak azért is, hogy támogassuk vele a magyar játékkészítők munkáját.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
munky
őstag
Egész jó játék, de a multi sajnos még mindig tele van hibával. Kidobál, akadozik stb.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Jó játék, alapos teszt, béna értékelés (felsorolsz egy rakás negatív dolgot de azért 9es osztályzat, teljesen elfogult a szerző).
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
dante0425
tag
Eddig 11 órát játszottam a játékkal, teljes mértékben megérte az érte kifizetett pénzt. Csak így tovább
-
X Factor
addikt
válasz mikromanus #36 üzenetére
Van co-op, eleinte akadtak problémák vele, de a fejlesztők rajta vannak h. javítsák ahogy csak tudják, mire megveszed addigra elvileg a co-op is rendben lesz. Userek nagy részének már most sincs gondja vele.
Üdv,
XMake things work
-
senior tag
Megy a játék fullHD-ban?
Valahol olvastam, talán GameSpot-on, hogy csak 720p-ben megy. -
mikromanus
veterán
válasz Attilakirály #24 üzenetére
Ez hülyeség. A többség azért szórakozni jár a játékba ott is. Pénzt se kell befektetni rá. Simán teljesíthető talált golddal, crafttal is. Mondjuk a max szintekhez már kellenek a jobb itemek amik nem párszázezres tételek, de Mp3-5-ig minden karakter minden skillel/builddel élvezetessé és játszhatóvá tehető.
Másrészt mennyit játszottál a diablóval amíg így "kiábrándultál belőle"? És mennyit a Van Helsinggel ha eg yvégigjátszás 15-20 óra (vagy több nehezebb fokozaton). Azért D3-ban igen sokaknál benne van párszáz óra mire törlésig vagy játékkerülésig fajulnak a dolgok.Az alap témához: Egész vonzó kis játék ez. Valamikor hónap végén lehet én is beszorítom a költségvetésbe. Persze csak hogy támogassam a magyar játékfejlesztőket.
Multi vagy coop van a játékban? Ha igen, akkro mik a tapasztalatok? Az is jól el van találva? Majd sasolok valami infót és videót a neten...Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
senior tag
Koszi a tesztet!
Normal alatt meg hany nehezsegi szint van?
-
D4v3
őstag
Nagyon elfogult lett ez a cikk, amit már az első mondat után is biztosra véltem..
Mindenestre ezt az árat tényleg megéri a játék. -
qad
senior tag
válasz #65675776 #29 üzenetére
Igaz, lehet kombinálni is őket akinek kísérletező kedve van, a lőfegyver után azért tetszett meg a kardos stílus mert ezzel az esetek 95%-ban megállok a csapat szörny előtt és rátenyerelek az egérre. A manát kell újra és újra töltenem egyedül(durva csapat előtt kell toljak +1 gyógyítást).
A lendülő kombót használom ami pusztán fegyversebzés és ahhoz nem kell akaraterő.
Lőfegyvernél meg a robbanótöltet nevűt ami ugyancsak fizikai sebzést ad. -
ceripapa
aktív tag
Na nekem (ez csak hard kari :S )
179 a luck , 259 a willpower , caster vagyok :]140% magic find
40% crit esélyem van mellé pedig 553% sebzés bónusz critre
villám critelve 3,6k -t sebez, tüzlabda 5,6k
uccsó spellre 3,9k dps-t írvarázserőm 827, talentem 53%-s
védekezés buffolva 832 :]
[ Szerkesztve ]
-
pisti666
aktív tag
"jobb tárgyakat dob" ez így nem teljesen igaz mivel maic find csak magic cuccok esése magick "kék" cuccoknál kezdődik és ha esik akkor sem biztos jobb fog esni stat-ban (van egy 25 set-es spaka /kalap vagy mi a fene és sokkal rosszabb statjai vannak jelenlegi sima "arany" cuccomnál)
kis érdekesség :
"and you have a Magic Find Chance of say 100%, then the table would be the following:
33%: Nothing
16.6%: Normal item
20%: Magic item
12%: Rare item
1.3%: Epic item"Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
törölt tag
Ha tisztán egy irányba mész el, akkor ez igaz. De ha kombinálod, akkor már nem. A poti meg nem pótolja pl a magas spellpower-t, amit egyes skillek is igényelnek. Pl a lightning damage-et is elég csúnyán megnyomja a magas Willpower. És azért nem mindegy, hogy egy célponton sebzel 2-300-at, vagy 8-10-en 1000-1500-at.
-
qad
senior tag
Kardos karival csak testre és szerencsére érdemes pakolni( keveset tettem az ügyességre is ,ha váltanom kell legyen kevés dps-em), lőfegyverrel meg ügyességre és szerencsére ( 2-3 lövéssel szétszeded a tömeget és nem kell manára tenni egyik karinál sem, azért van a poti).
Saját vélemény 24 óra játékidővel. -
Attilakirály
csendes tag
Én megvettem mindet dio3 van helsing
de dio 3 már hónapok óta a polcon figyel, mindenki csak pénzre megy meg gusztustalan hogy csak pénzel tudsz továbbjutni vagy vársz 2 hónapot egy patch-re
a van helsing meg lekötött, nem akartam már játszani vele de mégis hatalmas játék! -
D.Va
senior tag
Engem egyik Diablo sem hatott meg, de nagy Dungeon Siege fan vagyok...
Az előzetes cikket nem olvastam, csak láttam pár képet és nem volt szimpi... gondoltam egy újabb közepes hackNslash...
De most hogy elolvastam a cikket és jobban megnéztem a képeket... !!!
Nagyon megtettszett! Gratula a fejlesztőknek és a cikkírónak!
Jövő hónapban meg is veszem! Ez az összeg nem pénz érte...
[ Szerkesztve ]
-
Lewzke
őstag
lesz folytatás? ha igen DLC-ként vagy különálló játékként?
-
Th3Ac3
tag
Túl sok időt még nem töltöttem a játékkal, de amit láttam az a messzemenőkig meggyőzött. Végre valami olyan magyar játék hosszú idő után ami nem stratégiai és élvezetes is tud lenni. Megérdemlik a fejlesztők az elismerést és a magas eladott példányszámot, remélem lesz lehetősége trilógiává bővülni!
-
pisti666
aktív tag
Attól függetlenül Krippa rengeteget játszik más játékokkal nem befolyásolja ebben játékban való tapasztalatát ha megnézed többi video-it rájössz kb tolta vele vagy 20-24 órát ami nem épp eget rengető főleg egy A Rpg címnél.
Írod willpower kell ranged-nek? minek mage vagy netán mert ha nem azokat skillekt használod értelme nincs akár 1 pontot is arra rakni, mana-t meg enchan-t ból is meg lehet oldani de skillek is vannak erre sőt még perk-is .
Nem mellékesen Hc is meglehet oldani rangedel is ha pl coop-ban tolod úgy rém egyszerű de persze itt jön majd "persze csak coop-ban" ( A játék fórumán többen jelezték rangedel vitték végig singel-ben )
Mellékesen bombákat range-re dobják közelre ha közel mész hozzájuk elkezdenek elfutni... ha berántanak általam felsorolt közül első skill pl tökéletesen jó mivel ha elolvastad skill leírását akkor nincs miről beszélni azt persze nem is feltételezem hogy mondjuk HC karihoz mérten poison resistel pakolnád tele magad pálya résznek megfelelően(vagy éppen amilyen resist kell oda).
(bár hogy őszinte legyek amiket írtál abból számomra tükröződik hogy kb totál felületesen játszottad játék-ot ami persze nem gond csak így érdekes amiket írsz... )
[ Szerkesztve ]
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
Nordic
Közösségépítő
Tudok a második esély skillről, amit érdekes módon sosem ajánlott fel HC-n. Persze SC-n meg rögtön az első hírnevek között ott volt.
pisti666:
1. Azért hagy ne kelljen már magam Kripphez hasonlítani, aki napi 10-12 órát tolja a játékokat.
2. Mindvégig HC-ről írtam, ami azt jelenti, hogy ranged karinak kell ügyesség(dmg miatt), test(hp miatt), meg akaraterő(legyen mana is elsütni a skilleket, charge-okat).
3. Sajnos a a túlélési esélyekben nem sokat segít, ha akkora tömeg ront rád, hogy nincs hova kite-olni(főleg a2 és utána), vagy amikor rárántanak egy adag aknára. -
Lewzke
őstag
Torchlight 2 után végre valami friss újdonság,egyszerűen árad belőle a hangulat ... nem tudtam ellenállni a vásárlás gombnak
[ Szerkesztve ]
-
pisti666
aktív tag
1. észrevétel hardcore-on kilehet játszani Pl:Kripparrian
2. írod távolsági class-nak nincs értelme megcáfolnám ott is elég 2 stara korlátozni pont osztást mivel nem hardcore karakter így ha meghalsz nincs belőle túlságosan nagy ügy(ha kell küldök screenshot karimról olyan 3.5kdps 5473crit eddig ellenek 99% el se jut hozzám akármekkora csapat.)
3. tudok mondani 2 skill-t is ami pont ilyenekben segíti az embert.(Ethereal embodiment és sphere of timelessness) de akár a mythical shields is sokat segíthet .[ Szerkesztve ]
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
sz.mich
tag
Nekem 27 órám van benne, egy karakterrel, és most járok ott, hogy meg kell találnom az erőterek feltalálóját. Mondjuk úgy 2 órát toltam coopban is, hogy megszerezzek pár olyan cuccot, ami mellett eljöttem a kampány alatt (excalibur, a titkos kulcs egy titkos ajtóhoz stb.). Mondjuk nekem sajátos, lassú tempóm van, mindenhová benézek, és mindent kipucolok a térképen, szeretek lomizni, pénzt gyűjteni (a 2 milla aranyat meghaladtam már) és a többi. Mindenesetre szerintem 15 óra kevés ahhoz, hogy mindent felfedezzünk a játékban.
Csak kp., az ár fix.
-
-
dunc
nagyúr
A diablo sehol nincs ehhez !!!
-
- = Zk = -
félisten
nekem tetszik... (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Nagynozi
aktív tag
Köszönöm a kiváló tesztet! Én lehet meg fogom vásárolni a játékot, mert nagyon tetszik, sok gameplay videót néztem már róla. A Diablo 3-nál remélem jobb, mert nekem az annyira nem tetszett, egyszer végigjátszottam minden nehézségi fokozaton és azóta nem nyúltam hozzá.
-
G4ga
őstag
Nem kell végig olvasni, az összezésben benne van
... A program egy végigjátszásra nagyjából 15 órányi kikapcsolódást nyújt, ami a 11 eurós ár mellett szerintem nagyon is elég...
Eddig nem nagyon játszottam hasonló játékokkal, de mind a tesztben leirtak, mind az ár elég vonzó ahhoz hogy kiprobáljam majd!
-
Bambala
csendes tag
Meg tudnátok mondani, kb mennyi a játékideje? Ezért nem olvasnám végig a cikket, plusz lehet benne sincs. Előre is köszi!
A boldogság titka az, hogy elérhető céljaink legyenek. /Nicholas Sparks/
-
anubys1984
aktív tag
Még várok ugyan a vásárlással, de mindenképp be fogok ruházni rá, mikor már látom, hogy játszani is lesz időm vele.
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
Nordic
Közösségépítő
Akkor én leszek a kivétel...Jó játék, de számomra valahogy nem ütötte meg a mércét. Valóban a VH kontra szellemcsajszi beszélgetések fergetegesek, az enchant is okos húzás, no meg az eposzi cuccok "fejlődése", a történet is rendben van(bár semmi extra), de a fejlődés bonyolultsága kimerül abban, hogy mennyi pontot osszak a testre, illetve akaraterőre(szvsz rangedként értelmetlen menni ,mert akkor még ügyességre is szükség van, ergó 3 felé oszlanak a pontok). A skillfa egész ötletes, de a fele kb használhatatlan, ha az ember mondjuk nem normálon játszik, hanem nehezebb fokozatokon. Nem beszélve arról, hogy HC karakterrel szinte lehetetlen végigtolni, ha az ilyen magukhoz-rántós ellenfeleket nem lehet dodge-olni rendesen(berántanak a tömegbe, és kampó). A balance se 100%-os, egyes területeken irtózatos sebzéskülönbségek vannak, nem dinamikusan nő ahogy haladunk tovább, hanem szó szerint hullámzik. Számomra sajnos pont ott vérzik el, ami a legfontosabb lenne, a harcnál, a fejlődésnél.
Persze ha úgy nézem, hogy ez az első ARPG játékuk, akkor le a kalappal, én csak remélni tudom, hogy ettől csak jobbat tudnak csinálni.
-
XuChi
addikt
Nekem is nagyon tetszik a játék, bár a skill fa és a spell fa nekem nagyon kesze kusza
-
Xmodule
őstag
Nagyon jó játék! Én is végig vittem már 1x, és végig izgalmas volt. Csak ilyenkor rádöbbenek, hogy Diablo3-ért meg kiadtam 60€, inkább adtam volna ezeknek a fejlesztö srácoknak a pénzt. Véleményem szerint magasan lepipálja a diablo3-at. Persze ez az én véleményem. Minden esetre akárhogy is tud az ember angolul, magyar szöveggel jók a poénok.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még több ilyen játékot! Jó teszt lett!
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest