Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
válasz soundsonic #33 üzenetére
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
soundsonic
aktív tag
Kicsit megkésve, de válaszolok Szóval a CCP gondozásában akik az EVE online-t csinálták, készítenek egy Vampire online-t is, melynek neve World of Darknes lesz. Nem sokat dolog szivárgott ki eddig róla, de olvasd el a cikket ha érdekel [link] Ezt a játékot kivételesen várom, izgalmas lehet politikai csatákat vívni miközben rettegünk a sabbat-tól és hasonló finomságok.
-
oxox
addikt
válasz soundsonic #22 üzenetére
en is szerepjatekos multal neztem a ad&d-rol szolo hirt...aztan mikor odavolt biggyesztve, hogy mehetsz akar sotetelfel is 100-150dollarert, akkor halalraiteltek nalam a jatekot. Nagyon nagyon regen olvastam VTES vampire online-rol..nem tudsz esetleg errol valamit?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
törölt tag
válasz Kareszovics #29 üzenetére
Igazából nem biztos, hogy elsőre jó bekerülni, mert a teszteleések időtartama (a játék elérhetősége) ahhoz fog igazodni ami éppen kell nekik. Lehet, hogy egy hétvégén át éppen 2 dungeon lesz játsztható.
Tehát, ha kraftolási feedback kell a fejlesztőknek akkor főként azt kell majd tesztelni.
Persze ettől még, jó dolog lehet belelesni, meg itt-ott beleszólni a fejlesztésbe .
-
Kareszovics
addikt
Nagyon frankó lenne elsőre bekerülni, hátha...
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
danih
veterán
Jelentkeztem. Nézzétek meg a videót, emeljéket ki a kulcsszavakat, és alakítsátok ehhez a jelentkezési lapot hogy legyen esélyetek is
-
Wolverine
félisten
válasz #57919488 #26 üzenetére
Nem. Csak épp hiába van 40 millió regisztrált játékos, ha ebből 1,5-2 millió játszik
A WoW-nál az a 9,6 millió, amit az utolsó negyedéves jelentésben említettek, az aktív accountok száma volt (és a korábbi adatok is mindig aktív játékosszámot jelentettek). A regisztrált accountok száma 40-50 millió körül lehet összesen, de ez teljesen érdektelen adat.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz whitezo88 #21 üzenetére
Teljesen más. A Neverwintert a Cryptic (Star Trek Online, Champions Online, eredetileg a City of Heroes) fejleszti és a Perfect World üzemelteti majd. Eddigi tapasztalataim alapján a cryptic MMO-i eléggé casualbarátok szoktak lenni.
#20: miért lenne érdekes? A WoW az USA-ban több, mint 8 éve jelent meg. Ennyi idő alatt többször kicserélődött a játékostársadalom, nem sokan játszottak végig. Én ismerek olyan embereket is, akik még a vanilla időkben abbahagyták; és olyanokat is, akik csak a Cataclysm vagy a Mists után kezdték el...
A sokszor emlegetett előfizetői szám csak az aktuálisan élő és befizetett accountokat jelenti. Ennek többszörösét jelentik azok az accountok, amelyek valamiért már inaktívak.[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
soundsonic
aktív tag
válasz whitezo88 #23 üzenetére
Én nem játszottam a single player Elder of Scroll-rar, szóval tényleg nem tudok semmit erről a játékról. Az MMO részéről tudtam ,hogy lesz béta, de ennyi az összes információm róla. Pedig rengeteg mmo portált olvasok.. Egy előfizetéses játéknak szerintem illik nagyobb reklámot csinálni. De ez mintha csak úgy jött volna a semmiből és már a béta tesztnél tartanak
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz soundsonic #22 üzenetére
én is nagy MMO-s voltam. 2-3 év félhc WOWozás, elég jól haladtunk BC-ben. aztán feloldódott, szétment a társaság, sokan abbahagyták, és nem találtam a helyem sem. Casualban rengeteg lotro. swtorba is. xfireből top5:
World of Warcraft 0 626
The Lord of the Rings Online 0 559
StarCraft II 0 269
Star Wars: The Old Republic 0 259
Diablo III 0 222WOW az sokkal több amúgy. csak a mainemen 100+ nap played van (2400 óra csak mainen!)
de jó ideje kazuár vagyok énis mindenben. barátnő, egyetem, majd meló...
-
soundsonic
aktív tag
válasz whitezo88 #21 üzenetére
Köszi Sajnos öregszem és egyre inkább casual játékossá váltam ezért na meg persze a munka miatt egyre kevesebbet játszom és nyújt élvezetet A Guild Warst ajánlom, nagyon jó, de elég nehéz a végére. A játékaim közül a legjobban a Warhammert sajnálom, persze még él néhány szerver, de inkább hagyjuk.. az EA kinyírja.
A Dungeons&Dragons Neverwinter Online más mint a DDO. A DDO F2Pben szinte játszhatatlan csak az első pár szint "ingyenes" utána turbine pontokat meg stb kell venni, hogy bemehess dungeonokba. Én nagy szerepjátékos voltam, de igazából MÁGUS és Star Wars -al játszottunk, néha D&D-vel is. Sok könyvet olvastam és a világa nagyon tetszik. A grafika szép és mint mostanában divat mmo keverék, tehát innen - onnan belecsempésztek elemeket. A fórumon kicsit többet is olvashatsz, ha érdekel:[link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz soundsonic #19 üzenetére
szép én most a Terával játszogatok, kicsit könnyed és nagyon szép, végülis free. Haverom GW2-re van rákattanva, hívogat is...
ON: Én jelentkeztem a bétára ide még pár hete. aztán majd meglátjuk...
(#12) ez más mint a DDO? Egy pillanatra azon is elgondolkoztam, mert az is Turbine mint a LOTRO amibe több száz órám van az évek alatt.
[ Szerkesztve ]
-
soundsonic
aktív tag
Az a baj, hogy tucatszám jönnek már az mmorpg-k és nehéz igazán újítani. Én játszottam már a nagyobb "nevekkel" előfizetésesekkel , ingyenesekkel, de már kevés újat tudnak nyújtani. Nem hinném, hogy az Elder-nek siketülne valami nagy dobással kijönnie. Ha még is akkor el fogok gondolkodni róla, de egyenlőre semmi olyan infóm nincs róla ami miatt megmozgatna.
-
Wolverine
félisten
-
.LnB
titán
válasz sing1ep1ayer #14 üzenetére
Én ùgy gondolom, hogy ha a Star Wars MMO-nak nem sikerült felvennie a versenyt a WOW-al akkor semminek sem fog.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz sing1ep1ayer #14 üzenetére
Hát igen, legalább annyi eszük lehetne, hogy nem ugyanazt a grafikai stílust alkalmazzák. Ezzel is azt sugallva, hogy jó játékot készítünk, de még mi sem gondoljuk igazán, hogy különbet alkotunk a WoW-nál.
-
sing1ep1ayer
őstag
Imádom az Elder Scrolls sorozatot és jó ötlet volt egy MMO-t építeni rá. Ez úgy látom szép lesz, valószínűleg jó is és biztosan sokan kipróbálják majd, de a videót elnézve a WoW trónját azért nem kell félteni tőle.
-
soundsonic
aktív tag
Itt egy hamarosan megjelenő Đungeons&Đregons Neverwinter Online F2P mmo ha valakit érdekel:[link]
-
sviba
tag
Lehet egyébként tudni valamit a grafikus motorról? Nem néz ki rosszul, de ha csak 1 worldwide szerver lesz, és mindenki ott fog szaladgálni valami starterhelyen, az... Nem lesz kellemes.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
afterwhite09
tag
20Gb+ elrettentő ? Amugy iszonyatosan várom már, jöhetne !!
Manapság nincs olyan értelmesebb mmo ami ne haladná meg a 20Gb ot
People had more, than they needed...
-
.LnB
titán
Mi újdonságot fog hozni?Mármint játékmenetben, WoW-ról van tapasztalatom (nem kevés)
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
waithEard
őstag
Lehet, hogy ez lesz az első mmo, amibe benevezek.... előre félek.
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Lenry
félisten
remélem beválogatnak
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
xKacsax
aktív tag
Még régebben jelentkeztem én is. De kíváncsi lennék arra hogy mégis hány embert fognak kiválasztani hozzá.
Verba volant, scripta manent.
-
whYz
őstag
En mar jelentkeztem
Gondolom nincs ra tul sok eselyem, hogy kivalasszanak, pedig tokeletes jelentkezest irtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest