The Elder Scrolls Online: Hamarosan indul a béta teszt

Hamarosan elindul a The Elder Scrolls Online című MMORPG játék zárt béta tesztelési fázisa, melyre még nem késő jelentkezni az érdeklődőknek. A Bethesda a hivatalos oldalon leírt Q&A (Kérdések és válaszok) topikban válaszolta meg a bétával kapcsolatos, gyakran felmerülő kérdéseket.

Akit kiválasztanak, annak email-ben elküldik a kliens letöltéséhez szükséges linket is, melyet érdemes azonnal elkezdeni szedni lefelé, hiszen annak mérete meghaladja majd a 20 GB-ot. Akit esetleg elrettent ez a szám, annak jusson eszébe, hogy a Bethesda elmondása szerint a The Elder Scrolls Online című MMORPG játékban egész Tamrielt bejárhatjuk majd, tehát nagyobb lesz a terep, mint az eddigi TES játékokban együttvéve (Morrowind, Oblivion, Skyrim).

Akit kiválasztanak, azoknak kérdőíveket kell kitölteni a teszt során, valamint hibabejelentéseket (bug report) küldeni, miközben játszanak a bétával. Valamint ha a játék belső tartalmának egy tesztelési fázisa befejeződött, további kérdőívek kitöltésében való részvételre kérhetik meg őket a készítők.

Azóta történt

Előzmények