Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Liquid Snake
aktív tag
Aztaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
A Hideo Kojima Game
-
nonsen5e
veterán
Most értem gépközelbe, ezen a videón is látszik a végén az eső hatása, hajon talán a legkevésbé, de a ruháján, bőrén eléggé meglátható, meg amikor a fejét mutogatják, a szerkesztő menüjében is ott van a wetness.
Ezen a videón sokkal jobban meglátszik a különbség a száraz és az ázott karakterek között.Legdurvább az lenne, ha esőben lekonyulna és amikor eláll, akkor előveszik a zselét a kocsiból és megcisnálnák.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Crystal Tools is siralmas volt, elso játékban látszik a legkevésbé, LR-ben a legjobban. Nem képes sok objektumot kezelni, így a grafikát a béka alá kellett betenniük a nyílt világért cserébe.
Érdekes ebben a cikkben, nem is hallottam annó róla, hogy a XV csak felig fut Luminous alatt. Gondolom itt is olyan probéma áll fent, hogy amit látunk az nagyon szép (mint a XIII-ben) de alatta recseg-ropog a motor.
Cégen bellülrol akár elokaphatták volna a Crystal Engine-t is (Tomb Raider 2013).
Pl. ARR-ról sem tudom pontosan, milyen motort használ, de a hajakon nagyon egyértelmuen látszik, hogy a Crystal Tools öröksége.
Aztán majd a végén ha megvesszük és elindítjuk megjelenik majd egy kik*rt nagy szem és üvölti, hogy Achieved with Cryengine 3
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Mert állítólag egy nagy rakás kaki ez az engine
A Slime draws near! Command?
-
nonsen5e
veterán
válasz Luck Dragon #3 üzenetére
Szerintem az MMORPG verziót még várhatod, XI van már vagy egy tucat éve, XIV is nagyon jól érzi magát (tavasszal kieg, 2.5M+ elofizeto). Inkább PC-re várjuk, megspórolnám egy konzol árát.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Uh b@zdmeg ...az az arc meg haj...hát ez odatette magát keményen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
nonsen5e
veterán
Ezt a videót egyelore mobilnet miatt nem néztem meg, de ha jól tudom a SQEX saját Luminous Engine nevu motorja futtatja. (Nem értem a KH3-at végul miért Unreallal adják ki...) Ezt az enginet techdemózták már annó évekkel ezelott "Agni's Philosophy" névvel.
-
.LnB
titán
Egyedi fejlesztésű engine?
Nekem nagyon tetszik, egyedül az tűnt fel, hogy a karakter ruhája, és haja nem lesz vizes az esőben. Bár ez engem cseppet sem zavar.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest