Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Liquid Snake
aktív tag
Aztaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
-
nonsen5e
veterán
Most értem gépközelbe, ezen a videón is látszik a végén az eső hatása, hajon talán a legkevésbé, de a ruháján, bőrén eléggé meglátható, meg amikor a fejét mutogatják, a szerkesztő menüjében is ott van a wetness.
Ezen a videón sokkal jobban meglátszik a különbség a száraz és az ázott karakterek között.Legdurvább az lenne, ha esőben lekonyulna és amikor eláll, akkor előveszik a zselét a kocsiból és megcisnálnák.
-
nonsen5e
veterán
Crystal Tools is siralmas volt, elso játékban látszik a legkevésbé, LR-ben a legjobban. Nem képes sok objektumot kezelni, így a grafikát a béka alá kellett betenniük a nyílt világért cserébe.
Érdekes ebben a cikkben, nem is hallottam annó róla, hogy a XV csak felig fut Luminous alatt. Gondolom itt is olyan probéma áll fent, hogy amit látunk az nagyon szép (mint a XIII-ben) de alatta recseg-ropog a motor.
Cégen bellülrol akár elokaphatták volna a Crystal Engine-t is (Tomb Raider 2013).
Pl. ARR-ról sem tudom pontosan, milyen motort használ, de a hajakon nagyon egyértelmuen látszik, hogy a Crystal Tools öröksége.
Aztán majd a végén ha megvesszük és elindítjuk megjelenik majd egy kik*rt nagy szem és üvölti, hogy Achieved with Cryengine 3
-
ldave
félisten
Mert állítólag egy nagy rakás kaki ez az engine
-
nonsen5e
veterán
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Szerintem az MMORPG verziót még várhatod, XI van már vagy egy tucat éve, XIV is nagyon jól érzi magát (tavasszal kieg, 2.5M+ elofizeto). Inkább PC-re várjuk, megspórolnám egy konzol árát.
-
Sirandrish
legenda
Uh b@zdmeg
...az az arc meg haj...hát ez odatette magát keményen
-
-
-
.LnB
titán
Egyedi fejlesztésű engine?
Nekem nagyon tetszik, egyedül az tűnt fel, hogy a karakter ruhája, és haja nem lesz vizes az esőben. Bár ez engem cseppet sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legújabb előzetesben a felhasznált technológiát mutatják be a készítők.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest