Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenGuy
tag
Mostanában Lucasék elég fostalicska SW játékokat adnak ki PC-re
-
Scholes9
nagyúr
Ilyen hszek után fel sem rakom
-
XuChi
addikt
Na "beszereztem" a játékot. De ez tényleg katasztrófálisan fostalicska. Shift+Del.
-
bozont
veterán
Még a konzolos videók alapján jobbra emlékeztem, de ez elég gyenge sajnos. Asszem nekiugrok megint az Outcast-nek és az Academy-nek inkább.
gabor85
Nem értem mi a gond, mindkettő megnevezés helyes, attól hogy a fénykard az elterjedtebb. -
Fáraó
őstag
Naív voltam, mert azt hittem, hogy ebben időben csak két Sith volt: Palpatine meg Vader. Meg azt is hittem egy Sith nem ugrál jobbra-balra és nem jetiket mészárol. Hígul ez a mesebeli univerzum, vagy csak tágul?
-
Messzala
csendes tag
Emlékszem még anno a jedi outcast-ban meg jedi academy-ben milyen komoly fénykard csatákat lehetett vívni. Egy komolyabb ellenfél szinte minden csapást hárított és azonnal visszatámadt, miközben dobálta az erő trükkjeit. Ott tényleg az döntött, hogy ki visz be előbb egy kritikus csapást, ami azonnali halált jelentett. Mindez 2002-ben. Na ez a játék ezért sem méltó a SW örökséghez. Könyörgöm egy mezei lázadót úgy ütlegel a fénykarddal, mintha valami görcsös bot lenne a kezében.
-
bizo13
csendes tag
Hát nem doptam el tőle az agyam
-
XuChi
addikt
Na megnéztem nem egy és nem két youtube videót. Azokból leszűrve ez egy rakás szar. Lézerkardal lebontja a tornyot még nem is lenne akkora baj, de az hogy eltűnik a maradványa az már borzalmasan idegesítő. A lézerkard meg olyan mintha egy játékboltban vette volna és nem is működne csak világít
A grafika borzalmasan egyhangú. A zene unalmas és a játékmenet is dög unalom.
A Obi Wan harc az még ok de hogy utána a szellemével is meg kell küzdeni az már atom gáz. Ráadásul a villám csapás hatására Obi Wan barátunk igen csak "denszes" kedvében lesz
. Röhej. A lézerkard harc eszméletlen gyenge. Obi Wan semmit nem blokkol. Csak tűri ahogy ütlegelik és megy lefele az életcsíkja. Ez eszméletlen gyenge ebben a formában.
Le a konzol portokkal. Ez a játék meg a Star Wars meggyalázása.
-
iZed
aktív tag
tul gyenge a fenykard. ugyan miert hasznalna barki is ha felpercig kell vele csapkodni mire lehal az ellen? ha mar kozel kell menni akkor vagodjon mar kette es pusztuljon el ha eltalalom.
amugymeg ez az a game amit idaig "nem lehetett" megcsinalni pc-re mert olyan nagy gep kell neki?? vagy az masik sw game ? -
GreenGuy
tag
Mi a tököm?Darth Vader,a Sith nagyúr percekig harcol egy ilyen szőrmókkal,mikor a "valóságban" egy csapással fasírtot csinálhatna belőle...!?
-
Úgy látszik a srácok a GTA4 babérjaira akarnak törni portolást illetően.
-
scyllafren
senior tag
Megnéztem, és 30 perc után uninstall... nagyon gagyi lett, optimalizálás nulla, Nvidia 9600GT-n olyan belassulások, mintha geforce 4-es lenne... Irányíthatóság: bill+egérrel szinte játszhatatlan, néha lassú, néha túl gyors.
-
ANW2
tag
Hát ez tényleg tiszta vicc. Nem tudom mikor fognak végre kiadni megint egy normális játékot ami lekötne valamennyire. Ez biztos nem fog! Üti ez a dzsedi vagy mi ez azt a tornyot a karddal aztán egyszer csak összedől
Na meg amikor az embert üti nem kéne véletlen kettévágnia? a filmet is utáltam de ott úgy volt nem?
Röhej! Azért gratula az alkotóknaknem jó de legalább rossz!
-
D_r_u
tag
Jah, csak tudnám mire.
Szvsz ez tipikusan az a játék, amely nyugodtan maradhatott volna konzolokon. Egy igazi újdonságot nyújt: Sith-tel hadonászhatunk össze-vissza. Már konzolokon is hagyott kívánnivalót maga után (70% körüli értékelések, pedig agyon volt hájpolva), brutálisan magas gépigény egy átlagosnál nem sokkal jobban kinéző motorhoz (optimalizálás??), és a látottak (nem csak ez az 1 videó) alapján egysíkú játékmenet (a zúzáson kívül tud még valamit felmutatni?). És persze többmilliós eladások, mert a reklám nagy úr.
-
la_cc
addikt
Ehhez combos gép kell nem?
-
volvoguy
addikt
vagy ez a PC-ből készült, azért ennyire bugos..
amúgy a videó alapján tényleg egy vicc ez a játék...mert bár dícséretes, hogy kijött végre egy "normális" SW cucc, amiben megint lehet kardozni, de milyen béna már, hogy a fénykard egyrészt nem azonnal öl, hanem püfölni kell vele az ellent? Emlékszem, Jedi Knight 2-ben normálisan megvolt csinálva, hogy a klónkatonákat elég volt egyszer megcsapni, hogy meghaljanak...akkor itt miért nem lehet? miért kellett ennyire elszarni az egész harcrendszert?
-
O_L_I
őstag
Hát remélem hogy csak aki csinálta a videót volt ultrabéna és nem az irányítás ennyire rossz.
Meg hát a graf se igazán hozza a trailerek által sugallt szinvonalat, de azt már megszoktuk. -
boeing
őstag
Én vártam ezt a játékot,hát elég érdekes,konzolon volt ez már ugye?
-
aram01
nagyúr
nekem tetszik,jöhet
-
hommeros
őstag
Vicc, ahogy a kardal összevissza hadonászik. Na meg az űrhajó elé zuhan, és el is tűnik. Hát ez valami förtelmes. A végén is látni bugot, ahogy áll a halot yeti mellett, hirtelen megemelkedik a Sith.
Ha egy videóba ennyi bugot sikerült belerakni, kíváncsi vagyok, mennyi lesz a teljes játékba.
-
Borgi
aktív tag
hi
hát az igen reális hogy mindenfelé azok a jeti féle dögök mászkálnak a lázadók bázisán...
a motor jónak tünik, a koncepció viszont túl konzolos, azok az életerőgömbök meg kimondottan röhelyesek...
üdv,
Borgi -
csaabz
őstag
Ez vajon ugyanaz a motor, amit a Battlefronthoz használtak?
-
XuChi
addikt
A videó alapján nem vagyok hanyatt esve tőle de bízom benne hogy jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A fagyos Hoth bolygó lerohanásáról jött egy gameplay videó, a Star Wars Force Unleashed új változatából.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi belépő szinten
- Ukrajnai háború
- GTA V
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SörcsaPH!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest