Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
egy mmot siman elbirna az sg vilag, akar osszekotve az osszes sorozatot storyban, nekem pl a universe tetszett a legjobban, az olyan bsg mintara kicsit komolyabb hangvetelu volt....kar h nem sokat ert meg
mindenesetre egy borderlands mintara 4es coopot siman lehetne csinalni, megha egy az egyben az sg1 11 evadat atteszik questekbe gondolkodni sem kell, csak nem elbaszni :-)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
II.Démonlord #30 üzenetére
HÁt nem egy nagy játék ahogy nézem...
-
II.Démonlord
tag
Egy ilyen már most is van:
[lStargate Command] -
kinetone
tag
Annó a Stargate SG-1: The Alliance is valami érthetetlen okból nem lett kiadva,pedig már béta fázisban volt,s akkoriban-2005 vége- még futott az utolsó sg1 évad és az atlantis is,azóta olyan iparágat lehetett volna erre az univerzumra építeni,mint a SW -ra. Érthetetlen,hogy ilyen lehetőségeket nem lovagoltak meg,bár nem volt válság és az MGM sem volt olyan helyzetben,mint most.Remélem ezek a kis tabletes játékok valami nagyobb dolognak az előhirnökei.
-
ViZion
félisten
Szerintem is inkább valami pénzügyi/jogi dolog miatt nincs PC játék, pedig tényleg egy jól felépített univerzum, ami ezernyi történet szálat elbírna. Még csak nem is kellene sokat görcsölni, ott a filmekhez készült rengeteg CGI, történetek, kidolgozott bolygók, karakterek, miegymás...
Érthetetlen. Ahogy az is, hogy csak tapira jön... -
Aethel
aktív tag
Az a legkomolyabb, hogy szinte bármilyen típusú játékot lehetne belőle csinálni. Rpg, Fps, Tps, akár egy Dawn of War szerű Rts-t is baromi élvezetes lenne ebben az univerzumban. Nem hiszem el hogy annyira kicsi lenne a rajongó bázis hogy nem érné meg egy kiadónak sem felkarolni a világot. Miért nem adja el az MGM az egész franchise-t. Ahogy írtad is, teljesen mostohán bánnak vele. Persze gondolom nem ilyen egyszerű a dolog de nagyon kár érte. Sok potenciál van benne.
Még abban reménykedem tényleg hogy valamilyen Kickstarteres projekt valamikor napvilágot lát. -
pylon
tag
remélem csak felmérik a piacot ezzel, mielőtt belevágnak egy nagyobb (és költségesebb) Stargate játékba
egy gameplay screenshot vagy valami plusz infó jól jött azértaz MGM is szépen elásta magát, így se pénz se SG sorozat, film, játék sincs (talán könyv max)
Aethel erre én is gondoltam egy kickstarteres SG game összejöhetne
király lenne egy akció+diplomácia+fejlesztés SG game -
Aethel
aktív tag
Nagyon remélem hogy valamennyire sikeres lesz.. Kickstarter-en miért nem próbálkoznak be egy PC SG játékkal? Ennyi rajongóval kétlem hogy már az első két hétben ne jöjjön össze..
Minden esetre azért Androidon kipróbálom majd, csak hogy jobban fájdítsam a szívem egy PC-s verzió után -
oriic
HÁZIGAZDA
A gond az az egész SG témával hogy nem egy játék volt, ami már készült mint videójáték, de mindegyiket törölték, abbahagyták, a Worlds is járt. Illetve volt egy online multis játék a Stargate Resistance , de ez meg csak pár hónapig élt. Ezidáig ez volt az egyetlen hivatalos SG játék. Nem tudom miért de a szakma elég mostohán kezeli a sorozat világát.
-
errorcode06
őstag
válasz
] StRucC [ #19 üzenetére
sehogy sem fog működni, mert pár elvakult fanon kívül csak virágboltos verziókat fogja mindenki kipróbálni...
-
] StRucC [
csendes tag
Kíváncsian várom, hogyan is fog ez az egész működni androidra
egy próbát mindenképpen megér
, habár nem nagyon tudom elképzelni hogy fog ez kinézni
-
-
Mister_X
nagyúr
Így elgondolva akkora, de akkora potenciál van a témában, hogy már fáj
Egy sztoriorientált, kevés lőszers, megfontolós FPS, bejárhtó bázissal, tárcsázható kapuval, kis szabadsággal (fő-, mellékküldetések), diplomáciával... ütne
-
ADAM1337
nagyúr
Milyen motor lesz alatta ?
Engem még így is érdekelne. Milyen típus tps vagy rpg ? -
Csepe
aktív tag
Az utolsó mondat miért nem a legelső mondat? Pár másodpercre pedig tényleg megörültem a dolognak.
-
ManUnited
aktív tag
Engem is eddig érdekelt a játék
Pedig egy SG univerzum-ból csinált játék az SG-1 csapattal, Asgard-okkal, Goa'uld-okkal, ősökkel, Ori-al, rendes történettel, felfedezéssel, űrcsatával, és mondjuk egy Battlefield 3 vagy Crisis 3 grafikával hatalmas siker lehetne szerintem. Én tuti előrendelném
-
alevan
őstag
Sebaj, van Bluestacks. Viszont az SG1 univerzumban olyan játéklehetőségek vannak, amit ki lehetne használni....
-
Teljesen mindegy milyen platform csak legyen valami, hátha annak sikerén felbuzdulva lesz komolyabb is. Se új sorozat, se új film, se játék nincs már ehhez a remek világhoz már egy ideje, mi rajongók ki vagyunk éheztetve.
-
vidaila
senior tag
Nem lenne rossz ha a Telltale (Sam & MAx, Walking Dead, Vissza a jövőbe) csinálna egy sorozatot
-
buzus
aktív tag
Ha ebbõl a sorozatból egy Mass Effect színvonalú játék készülne..
-
ViZion
félisten
"A játék ugyanis kizárólag iOS-re, és Android-ra fog megjelenni."
Hmm... máris vége.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A mozifilmként és sorozatként megismert Csillagkapu világa új játékot kap. Vajon a többszöri próbálkozás, illetve a Stargate Worlds elkaszálása után van remény egy jó SG játékra?
- Asztalos klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest