Új hozzászólás Aktív témák
-
fasterware
aktív tag
Nekem a Riddick játékok tetszettek, jónak tűnik ez is, a demót tuti kipróbálom.
-
Löncsi
őstag
Mindig az az erzesem, hogy a regi reszek kovetoit mindig leszarjak es a fiatalok igenyeit akarjak kielegiteni, mert azt hiszik ok teszik ki a vasarlo ero nagyobb reszet.
Ilyen ez a pop-szakma... követni kell a trendet különben lemaradsz. Az előddel nem játszottam, de ettől függetlenül ez még lehet jó game.
[ Szerkesztve ]
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
kriszpontaz
veterán
Pont ezért nem kellett volna FPS-t csinálni belőle. Ha FPS, akkor FPS. Ha Syndicate, akkor Syndicate. Soha nem volt köze az FPS-hez.
Lehet jó csapat, de ezt a játékot nem neki kellett volna csinálni ha tényleg így vallják.[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
A Starbreeze sracok mar bizonyitottak az Enclave-vel, Riddick-kel es a Darkness-szel, de ez vhogy ezzel a pop-dubstep szinkavalkaddal elkurvitott Syndicate nem jon at. Inkabb a Deus Ex 3 vonalt kellet volna eroltetni. Okosabb, higgattabb jatekvezetessel es a kegyetlenseget ne ez a chip kiszedes jelentse, hanem a tortenet ridegsege. Bar lehet ez is lesz benne, de eddig nem ezt lattam. Mindenesetre meglessuk majd. Csak ezt az Origin-t ne eroltetnek.
ui: Mindig az az erzesem, hogy a regi reszek kovetoit mindig leszarjak es a fiatalok igenyeit akarjak kielegiteni, mert azt hiszik ok teszik ki a vasarlo ero nagyobb reszet. Viszont ezzel csak azt erik el, hogy az igenytelenebb folytatasokat a fiatalabbak veszik meg, ok pedig ezt veszik minosegnek. Kesobb pedig ehhez fognak viszonyitani, aminek amugy sem volt magasan a merceje. De ne igy legyen!
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
morzsa
aktív tag
Még meg van valahol a gyári(!) eredeti Kellene szerezni egy floppy-t
https://linktr.ee/wbteam21
-
Löncsi
őstag
Nem is nagyon tudnának "versenyezni" a mostani katonás-lövöldékkel, lévén ez sci-fi.
Jól néz ki, Darkness 2 után ez a másik várós FPS nálam.
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
-
törölt tag
Reg olvastam hirben ennyire nyakatekert mondatokat
A jatek ebben a formajaban nem tunik rossznak, majd meglessuk a demot. -
Kattt01
tag
Hát ez a trailer eléggé odabaszósra sikeredett
Kíváncsi vagyok majd magára a játékra is, nekem egyből a Cypher világa ugrott be róla. -
Apika
addikt
Ezen még dolgozhatnak a fiúk...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest