Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
(#31) Diopapa: Nem itt a bizalomról van szó. Mert bízom benne, hogy jó lesz. Ennél egyszerűbben nem tudom mondani.
(#32) torz on borz: Jogos! Felfüggesztem a valódi életem és teljesen alárendelem magam a kibertérnek!
-
Diopapa
addikt
-
Lomha 8V
addikt
Nagy reményeket fűzök ehhez a cucchoz, remélem beváltja a bizalmat.
-
félisten
Akkor ér véget a fejlesztés, mikor elfogy az emberek pénze?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Cathulhu
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #20 üzenetére
Épp kint vagyok, de sehol egy qrva űrhajó
Rád se hallgatok többet...Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
TOM-202
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #20 üzenetére
Az igaz de "kint" nincs save/load, szóval ha valami történik akkor így jártál.
-
saelin
veterán
Csak pislogok ahogy egyre nagyobbak ezek a számok! Mostmár érdekel nagyon mit tud majd a játék.
Dr.F.E.R.I.
Ehh, made my day![ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
TOM-202
senior tag
Azt hiszem ezt is be fogom magamnak szerezni minden DLC-vel együtt. Ezt a grafikát és ezt a játékmenetet látnom kell élőben is!
-
dabadab
titán
válasz gyáliSanyi #6 üzenetére
"De mi kerülhet ennyi egy játékba, mert ha van 100 fejlesztő akkor 400 ezer dollár jut fejenként."
Tobb, mint szazan dolgoznak rajta es tobb eves projekt, siman elmegy az.
DRM is theft
-
Szőrös
veterán
válasz Lolka Bolka #15 üzenetére
Igen ez nagyon valószínű...már ha marad valami az 5 irodára , felszerelésre , megvett stúdiókra és több mint 200 alkalmazottra költött pénzből...
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Lolka Bolka
aktív tag
Aztán nehogy piramisjáték legyen és a végén lelépnek a pénzzel, hogy boccs, de nem jött össze!
-
-
Kirrr
aktív tag
Ez a játék lesz a herdvergyártók aranybányája!
-
őstag
Hogy szidhatja most magát az a kiadó, aki elhajtotta őket anno...
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz gyáliSanyi #6 üzenetére
Gondolom a szervereket nem kell bérelni, gondolom a készítők sátrakban hegesztik a játékot, és lopják az áramot hozzá...stb! Nem csak beszűkülten kéne hozzáállni valamihez ha nem objektíven is
Maga a game szerintem befutó lehet ha mindig tudnak valami érdekességet bele csempészni, és szerintem igen van erre igény, sőt meglepődnél ha tudnád mi mindenre lenne, ami régen volt, most meg a populáris mocsok miatt ami jellemzi a játékokat NINCS!
-
Gausz
aktív tag
válasz Dr.F.E.R.I. #4 üzenetére
Én most sem hiszem, hogy a kalózkodás teszi tönkre az ipart. Lásd a warcraft, starcraft és civilization sorozatokat, amik hirtelen eszembe jutnak. PC onlyk, és köszönik, megvannak. Bár attól még tény, hogy illene eredeti softwareket beszerezni.
-
.LnB
titán
"megjelenése 2015-ben várható" az csak egy szép álom
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
gyáliSanyi
őstag
Van még ilyenre igénye egyáltalán? Úgy látszik, hogy nagyon is. Szép summát sikerült összeszedniük és még játékeladás majd később.
De mi kerülhet ennyi egy játékba, mert ha van 100 fejlesztő akkor 400 ezer dollár jut fejenként.Live poor, die rich.
-
addikt
folyamatosan bővülő MMO ,de ha még nem is bővülne, minél több a pénz, annál tovább futhatnak a szerverek.
---
mielőtt valaki beírja: a milliós ajándékok gesztusok és nem annak az ajándéknak az előállítási költsége $1M[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Cathulhu
addikt
Nem, ha elore osszedobjak a penzt ra
Amugy kicsit mar zavar ez a +1 misi, akkor uj rendszer, stb dolog. Ennyi penznek mar boven elegnek kellene lenni, de nem tudom mire lehet forditani a plussz penzt, azt meg nyilvan nem mondhatjuk, hogy akkor matol tobben nem vehetik meg. Talan rogton mehetne a SC2 alapba?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
satz18
őstag
"A Star Citizen című játék PC-exkluzívnak készül, megjelenése 2015-ben várható."
De hisz PC-re nem is érdemes fejleszteni. Az nem csak a veszteséget termeli, meg teret enged a wareznak?
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
Steven
addikt
Elképesztő ... kíváncsi vagyok mi lesz ebből , irdatlan bukás vagy évtized játéka...
vidik szépnek szépek... de én már senkinek semmit nem hiszek el...
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest