Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Polc
tag
válasz
tomee007007 #9 üzenetére
Gondolj csak bele,felpáncélozva minigunnal öldökölsz.Mi abban a poén?(jóaz csak nem ebben a műfajban)
-
Dj Polc
tag
válasz
tomee007007 #7 üzenetére
Ja de attól volt parás
-
Dj Polc
tag
válasz
tomee007007 #5 üzenetére
Vagy jobb!
-
tomee007007
addikt
Remélem lesz olyan jó mint az Origins!
-
wilddog
tag
Kár, pedig már nagyon vártam az új Sillent Hill részt, és akkor kiderül, hogy csak jövőre. Mert ugyebár Ps2-őm van és arra megjelent volna új játékként, na szép..
-
nrgia
őstag
Nekem teszik...
-
Kr/\toS
senior tag
Igazán csinálhattak volna belőle nextgen átdolgozást. Ez félmegoldás szerintem . AZ első Silent Hill szvsz a mai napig versenyképes ha a játékstruktúrát nézzük, csak új motort kellett volna alárakni. Persze ez alatt is van új engine de hát akkor is; nehéz lett volna alárakni az SH5 motorját?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest