Hirdetés
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- War Thunder - MMO Combat Game
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás: TerraTech
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipothp
tag
Szia!
Agyaltam én is a fold-on, de egyszerűen nem praktikus arra amire én használom.
Kollégámnak foldja van, és az s22 ultrán nagyobb a videó képe mint a foldon a képarány miatt.
A külső kijelző meg annyira vékony, hogy használhatatlan szövegbevitelhez. A belső meg annyira nagy, hogy szintén.
Tehát nálam itt elbukott a sztori.
Ráadásként a kamerája konkrétan vicc kategória.Én semmi pozitívumot nem láttam a foldban, egy s22 ultrával szemben. De ez az én véleményem, azon szempontok alapján amikre én használom a telefont.
S23 Ultra
-
lipothp
tag
Csak, hogy erősítsem az elégedettek táborát: Nálam minden jól működik!
Soha semmilyen fent leírt hibával nem találkoztam.S23 Ultra
-
lipothp
tag
válasz Joe_Muad_Dib #10952 üzenetére
Nálam is ilyen a waze. Általában akkor, ha háttérbe teszem, és visszanyitom. Vagy osztott képernyőre váltok. Konkrétan egy téglalapot kivég a mapról.
S23 Ultra
-
lipothp
tag
válasz Elit3Zotya #10817 üzenetére
Wáó! Köszi!
2 problémámat is megoldotta!
Régóta szeretnék egy olyan kamera appot, amit a csillagképeket mutatja. Talán a Googlecameránál láttam ilyet, de nálam nem működött.
És végre nem váltogatja a kamerát a telefon random módon! Jessz!
KösziS23 Ultra
-
lipothp
tag
válasz TomPack #10612 üzenetére
Éjszakai móddal?
Note 10+ nekem is beegett 1 even belul, ugyan ez a 2 gomb.
Note 20 ultran mar csak ejszai moddal hasznaltam, 2 evig volt nalam a telo (ugye nem jott Note 21 :) ), es nem egett be!
Vagy mert javitottak az amoleden, vagy az ejszai map miatt. En az utobbira tippelek.S23 Ultra
-
lipothp
tag
-
lipothp
tag
Sziasztok
Be lehet valahogyan állítani azt, hogy ha spennel használom a telefont, akkor közben az ujjamat is érzékelje?
Mondok egy példát: galériában 2 ujjal tudok zoomolni, de spen+1ujjal nem lehet, mert a pen tiltja az érintést.
Egy játékben lenne fontos :D
Illetve még felmerült ehy kérdés, hogy bizonyos játékoknál tiltva van az spen használata. Erre esetleg valami kerülő megoldás létezik? Régen tök szerettem még note4-en a Happy Glass játékot. Akkor még ment tollal... :)
Köszönöm!
S23 Ultra
-
lipothp
tag
Bixby rutinokat én is szeretem.
Otthon csak Xiaomi mennyezeti lámpáim vannak, tök jó mert mire hazaérek felkapcsolja napnyugta után azokat a lámpákat amiket amúgy is felkapcsolnék ha belépek a házba
Illetve, ha elmegyek otthonról lekapcsol mindent (Feleségem néha ki is van tőle ha egyedül megyek el otthonról, simán rányomja a fényeket Be kellene már állítanom, hogy érzékelje az Ő jelenlétét is)
Edge panelt is használom, ott tartom az okoscuccok applikációját.
Amúgy az edge panel helyzete változtatható (fentebb valaki írta, hogy túl magasan van)1db főképernyőm van, 8db ikonnal. Itt azok az ikonok vannak amiket a legtöbbször használok.
Menüben is általában 1 képernyőm van csak itt is azok az appok vannak amiket majdnem napi rendszerességgel használok. Minden amit nem olyan gyakran használok az be van vágva egy mappába. Ha kell keresőbe beírom és meg is vanS23 Ultra
-
lipothp
tag
Teal'C: Köszi! Nem tudtam, hogy lehet finomítani! Kipróbálom
gyuri81: Ezt használom: https://www.gorillafolia.hu/termek/samsung-galaxy-s22-ultra-3d-uv-ragasztos-uvegfolia-uv-lampa-atlatszo/
Kis reklám: Ha érden jársz a Telekom üzletben szívesen rakok fel Neked (Ilyet árulunk ott is)
De ha bemész a 13kerületbe a gsm-be, ahonnan szállítják ott is felteszik neked a srácokFelrakásnál semmi extra amúgy. a Kijelző alsó harmadára rakom a folyadékot, és figyelem mikor terül el szépen. Aztán mehet az uv.
Akkor folyik bele ha az üveg nagyon elmozdul a hangszóróra.S23 Ultra
-
lipothp
tag
Sziasztok!
ÉszrevételeimNote20 ultra vs S22 ultra kamera ég és föld! Konkrétan leesett az állam.
Tok: gyári Samsung átlátszó szilikont használok, elégedett vagyok vele. Próbáltam azt a fajtát is ami ugyan úgy gyári átlátszó, de az alján van kitámasztó ami tök hasznos lett volna, de úgy nehéz volt zsebretenni a telefont. Szóval arról letettem. Ja ráadásul asztalra letéve is megemelte a telefon alját, nem kicsit.
Fólia: Gorillaglass UV-s üvegfóliát használok, tökéletes! Ujjlenyomat olvasó is patikán működik.
Ami fura: gesztusvezérlést használok a gombok helyett. Lentről felfele pöccintéses műveletek (alkalmazás bezárás, alkalmazásváltó) az őrületbe kergetnek Nem mindig működik/érzékel. Note 20 ultrával sosem volt ilyen gondom (ugyan ilyen fóliával)
Másnál is ilyen?+1 ami nem tudom mennyire illik a topikba de háhta Van egy játék a Happy Glass. Tudom bugyuta meg minden De ezt annó még réges régen tollal lehetett játszani.
Már viszonylag régóta nem működik tollal. Erre nincsen valami trükk, hogy műkdjön a toll a játékban?Köszönöm
S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest