Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Oké ezt értem, de azért az megvan nem hogy a telefon tudja a gyorstöltést, csak vedd meg hozzá túlárazottan a töltőt? Igaz hogy most adtál ki félmilliót egy telefonért de ez már nem fért bele :D ahogy egy sima fólia se...
Nem tudom lehet velem van csak a baj... Elfogadom. És nem is akarom elvinni mást irányba a témát... De szerintem baromira nem oké a dolog hogy lassan a dobozt is elhagyjuk. És innentől kezdve akkor mitől prémium a telefon?
Azért mert egy picivel jobb a kamerája, mint az átlag?
Tök jó
Csak éppen ez nem fog feltűnni átlag felhasználónak olyan markánsan hogy megérje neki a 250-300.e Ft felár (!)
Ezenkívül nem igazán értem mitől lesz a Samsung prémium gyártó. Mert az hogy erős a telefon .. úgy nagyjából 2 évig... (Mert mindig jön újabb ) az szerintem nem érv a prémium indoklására.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Háború Izraelben
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest