Hirdetés
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dirtboy86
tag
válasz ForRedGlory #2197 üzenetére
Koszi uram! Igen en is a note 4 fele hajlok. Csak a merete ami picit "megszokando". Koszi azert
-
jgyuri21
csendes tag
Sziasztok az normalis ha az elolapi kameram nem egeszen kozepen van? Idegesiteni nem isegesit csak kerdezem. Vagy csereltessem inkabb ki? Svajcban vasarolt keszulek.
-
dirtboy86
tag
Sziasztok. Kis tanacs kene. Melohoz valaszthatok telot orlodom s5 vagy note 4. Emailek stb elsosorban a terulet amire kell. S5 volt mar de note 4 meg sosem. Velemenyek?
-
migabi24
nagyúr
Azért elég ciki a samsungra nézve, hogy G3-asok már lolipopp lázba vannak, igaz csak valami kiszivárgott verzió, de nekünk még olyan sincs
-
b.bela1
őstag
Ram kérdésben nyugtassatok már meg , hogy nem sok a 2.3 környéke,
és hogy mind a 8 magnak menni kell folyton. ?
Nem fogok tudni aludni!Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
-
S e t h
nagyúr
Próbáltam módosítani a rendelést az edigitálnál, de sajnos csak a régit lehetne törölni, azt meg az akció miatt nem akarom.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
kisstom
csendes tag
Tetszik nekem is a Note4, csak azt nem értem miért 16:9-es kamerát tettek bele...
Marad a Note2... -
Djatis
senior tag
Gyári hiba! Holnap fognak vissza hívni a samsung-tól hogy elég e ha beviszem az alle-ba a márkaboltba és ott kapok e másikat!
Mert most, hogy cserélték az akksit jeleztem ezt a hibát és nem foglalkoztak vele mikor meg panaszt tettem közölték hogy küldjem vissza megint 5napra és majd adnak egy szakvéleményt, hogy vajon én törtem le vagy gyárilag ilyen!
Gondolom kicsit el is ál kb. 1-2 milimétert??? Mert nekem igen és megy be a kosz!
Ha ilyen van bár kinek akkor szoljon a samsungnak!!!!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
Szerintem kuka az akksid mint nekem!
Szervíz héten cserélte ki!Más! Kérem minden Note 4 testvér segítségét főleg akinek fehér notja van!
Voltam ma bent a Euronics-ba és a kiállított Note hátlapjából is hiányzik a pöcök!!!!
Itt a kép mit kell nézni kérem mindenki jellezzen hogy van e vagy nincs![ Szerkesztve ]
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
leslien
nagyúr
Google play apk
próbáld ezt újra telepíteni, talánLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
legenda
az első kettő már ránézésre is problémás, pláne az android operációs rendszer, arra nagyon ráül valami, elemeztesd ki egy arra alkalmas alkalmazással, kaptál is rá közben javaslatot.
a kapcsolódó beállításokat is ellenőrizd, mert sokszor nem csak külsős alkalmazás okozza a problémát, hanem a rendszer alapban bekapcsolt funkciói, állandó ellenőrzések, szinkronizációk, a készülék helyzetének állandó küldése, frissítések..stb; google asszisztens, eszköz távoli meghatározása, g+, google kereső, google play, wifi speciális beállításai, és még lehetne sorolni, hogy mikre kell/érdemes ránézni, hogy ne pörögjenek feleslegesen.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
leslien
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
legenda
szia,
látatlanban kár lenn tippelgetni - sok hibalehetőség van; valamelyik android folyamat, média, külsős alkalmazás...stb -, nézz rá az akkumulátoros statisztikára, illetve annak részleteire, csak lesz valami kiindulási alap, hogy melyik alkalmazás vagy folyamat pörgeti - akár indokolatlanul/feleslegesen - a rendszert.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
mike67
tag
Sziasztok!
Már napok óta esz a fene, mert valamiért nagyon merül a note 4-em. Már lassan minden programot leszedtem, amit a 3-on használtam. Ma reggel vettem le a töltőről, a zsebemben volt és ezt produkálta.
mi lehet az oka. Egy napot sem bír ki. -
b.bela1
őstag
Dettó ugyanez.
Most elindítottam szinte mindent amit lehet, nem győztem végigpörgetni. De 2,43 fölé nem megy. Szépen ment így is. Cpu-z-vel néztem, mind a 8 mag megy. Ez nem gond? Ha kilövök mindent 1,8. Akkor is ketyeg mind a 8. Lehet, hogy ez tényleg normális, így működik. Ha másoknál is így megy akkor ok. .[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
b.bela1
őstag
válasz migabi24 #2151 üzenetére
Csak alap dolgok futnak. Gmail, telefonálás, böngésző. A tőbbit ki szoktam lőni.
Amit lehet, már az elején letiltottam, szinkron csak gmail.
2,1 alá nem megy. Héha 2. Azért gondolom, hogy valami még fogja, amit nem szúrtam ki.
Ötletek?Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
norbi93
senior tag
válasz Parallaxis #2149 üzenetére
Veszprémben vettem múlt héten sima fóliát 1500ért, de az a lehajlott részen is "védte", aztán tegnap megint arra jártam, akkor mondta a srác, hogy beszámolja a fólia árát, és rak rá egy üveget nekem, így 3500 helyet 2000ért rá is dobta helyben márkát nem tudom, kidobta a dobozát de nagyon igényes a fogása, ha hazaértem rakok fel képet róla
-
b.bela1
őstag
Uraim! A ram állapota úgy tűnik így normális?
2,43 pillanatnyilag a foglal. Valaki rájött már mi, vagy mik foglalnak ekkorát?
Nem vagyok rammániás, de a notesz 3 1,6 környékén elketyegett, ugyanezekkel a beállításokkal.
Nem akad, nem laggol, csak érdekelne ???[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
norbi93
senior tag
én lecseréltem a sima műanyag fóliát egy üvegre, szerencsére gondoltak a lehajlított szélekre is, szóval nem is néz ki hülyén rajta
-
Djatis
senior tag
válasz DeathAdder #2144 üzenetére
Akartam már csak annyira hülyén van megcsinálva a Renault Trafic hogy nincs hova tenni!
A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
Djatis
senior tag
válasz S e t h #2141 üzenetére
Nem! És nekem nincs is rajta se tok se fólia!
Kocsiba is ha megyek kirakom a műszerfalra és vezetési teknikámból adódóan jobbra-balra csúszik a teló de semmi karc nincs rajta!
Sőt a keret ahol le van feste fehérre sem koszolódik, pedig farmer zsebben is sokat van és semmi!
Samsung Galaxy Note 4 & Gear S Hands On at Launch: http://youtu.be/5xR8Kmx39AMEzt nézd meg! Nagyon fura a színe napsütésben!
[ Szerkesztve ]
-
Djatis
senior tag
válasz S e t h #2135 üzenetére
Az a baj, hogy tudtommal a Samsungnál sem lehet itthon kapni aranyat! Am én is olyat akartam de ahogy megnéztem pár képet/videót és nekem úgy nézett ki ha a fényben (napsütés) akkor rózsaszínes árnyalata lesz, ezért vettem inkább fehéret!
-
S e t h
nagyúr
válasz migabi24 #2134 üzenetére
Már fogyóban.
Nehezen veszem rá magam a fehérre, feketét meg nem szeretnék megint.
Azért dühítő, hogy először okt.29-re ígérik, aztán nov.12,most meg ki tudja mi lesz az új időpont. Oké hogy beszállítótól függ, de ennyiszer más időpontot megadni már a hitelesség rovására megy.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Na az edigitalban már nem is szerepel a gold beszerzési ideje, eddig szerda volt, most már az sincs, lesz ebből még december is a végén.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
leslien
nagyúr
camera mod, akinek nem számít a gari nem mintha kéne rajta csiszolni sztem...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Jolet
őstag
nektek is berezonál a hátlap?
engem eléggé zavarWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
migabi24
nagyúr
Ha valakit érdekel esetleg itt vannak a droid turbo 2K hátterei [link]
-
Weeman1
veterán
Nagyon szakmai topik.
Xiaomi 11T Pro
-
migabi24
nagyúr
válasz ForRedGlory #2115 üzenetére
Itt ez lesz, ilyen ha jó egy telefon
-
-
b.bela1
őstag
Mi ebben a mázli?
Olyan, mintha két note4 lenne a zsebedben. Mindegy melyiket veszed elő. Ugyanolyan, ugyanazt tudja. Akkor az egyik legyen inkább egy nexus.
(nekem csak egy telóm van)Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
B1T3
addikt
válasz ForRedGlory #2115 üzenetére
Túl jó a telefon, arról nincs mit beszélni.
-
ForRedGlory
félisten
Nekem is van ket gyerekem. Harompetejuek. Amugy tenyleg itt kell kitargyalni?
[ Szerkesztve ]
-
NeRo28
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap voltam a Media-ba és megtapogattam a Note 4-et!Mondom megnézem h van e "hézag"!
Mellette volt egy másik Note 4 és annak is megnéztem.Mondom ez sokkal jobban össze van rakva semmi baj!
Na utána jött a pofára esés!Az Note 3 volt nem a 4-es...Sajnos szerintem élőben egymás mellett nézve jobb a Note 3 összeszerelése!Ettől még én is a Note 4 est fogom megvenni de akkor is... -
migabi24
nagyúr
Hogy ne csak off legyen 25h üzemidőnél járok 7.15h kijelzőhasználattal most készül feladni a harcot, ez több mint kielégítő számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest