Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 4
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz bigadam94 #10 üzenetére
Hát akkor felejtsd el gyorsan azokat a forrásokat, amelyeknél ezt olvastad. A Risen volt az Oblivion óta a legjobb sandbox alapú akció-RPG. És az Arcania megjelenése sem változtatott ezen... Sőt azt hiszem most már ki lehet jelenteni, hogy a Risen lett a Gothic 1-2 méltó utódja.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Koppy96
tag
Jajj ez király !!
Az 1 is nagyon fasza, tiszta Gothic csak gyönyörűbb és optimalizált igaz a pálya kisebb sokkal de teljesen olyan játékmenetileg mint a Gothic.
Nagyon várom,.
Sajna a Gothic 4-nek baromi nagy gépigénye lettTelefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
Morden24
nagyúr
válasz Sir Robin #13 üzenetére
Tűzaurafétis
Csak azért hoztam ezt a példát, mert az állatok jellemzője, hogy félnek a tűztőlEgyébként semmiből nem állna megcsinálni a hiteles vadvilágot. Az állna valamiből, hogy helyettesítőt találnak az első pár szintnyi random encounterre (könnyen megoldható, csak a világ felépítésétől függ). Merthogy az állatgyilkos sidequestekkel nincsen gond, veszett vaddisznók, őrült medve, farkasprém-vadászat mehet úgy is, ha közben a lokális fauna többi tagja normálisan viselkedik.
Amiért nincsen ilyen (szerintem), mert a crpg-k játékospiacának túlnyomó többsége ilyennel egyszerűen nem foglalkozik. Neki a farkas csak egy kicsit kisebb tépézsák, mint a csontvázharcos.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Sir Robin
tag
Az állatok viselkedési formái sajnos tényleg nem túl változatosak a Risen-ben (és másban sem ).Az első Gothic-ban nagyon meglepődtem mikor először találkoztam azzal a jelenséggel, hogy egy patkány a közelben lévő tetemet részesítse előnyben velem szemben. Viszont ennél jobbat azóta se nagyon voltak képesek alkotni. A G3-ban próbálkoztak még csordában vonuló bölényekkel meg talán farkasokkal, már amennyiben azt a 15-20 méternyi trappolást vonulásnak lehet nevezni. Nem tudom mikor fogok találkozni egy játékban viszonylag hitelesen viselkedő élővilággal, de van egy rossz érzésem, hogy nagyon nem mostanában.
Neked amúgy a tűzaura a fétised?
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
Morden24
nagyúr
Ha nagyon akarod, ignorálhatod a mellékszálak jórészét.
Mellesleg szerintem meg pont attól érdekes egy sandbox világ (az ME vagy éppen DA sokkal inkább storyvezérelt, leginkább a KotoR stílusára hajazó crpg-k), hogy órákig elveszhetsz a lore-t felfedezve, npc-kkel pofázva, sidequest-eket csinálva, nem pedig attól, hogy végigszaladok rajta.
TES III-IV, Gothic 1-2-3, TW mind attól érdekes, hogy ilyen sandbox világ. Ha ebből kiveszed a sok és szerteágazó mellékszálat, akkor már más játéktípusról van szó.[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Nem a bonyolultsaga, hanem csak a tulzott mellekszalak miatt pl nekem a mass effect 2 csalodas az elso reszhez kepest. A storyval akartam foglalkozni, ehelyett csak par idiota legenysegi tag ugyesbajos dolgait kellett intezni. Es a szomoru az, hogy erre epult az egesz jatek
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
bigadam94
tag
Az első résszel nem játszottam, mivel nem sok jót olvastam róla.. Talán majd a második rész jobb lesz, és meglesem.
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
Morden24
nagyúr
Önmagában hiba, hogy az erdő teljes vadállományát ráuszítják a játékosra, mintha legalábbis veszettségi hullám söpört volna végig a vidéken
Tény és való, hogy a fantasy játékok készítői néha bekapcsolhatnák egyszer-kétszer az Animal Planetet vagy a NatGeo-t, és akkor rájönnének, hogy nem, egy magányos farkas nem fogja megtámadni a lángoló kardos, tűzaurás kalandozót az erdő szélénSectumsempra - For Enemies
-
Sir Robin
tag
Ez nem hiba, csak a játék elején még túl gyenge a karaktered. Viszont némi szerencsével és rengeteg taktikus hadonászással szinte az összes ellenfél legyőzhető. Persze egy-két jól irányzott tűzlabda is megfelelő gyógyír lehet ezirányú gondjaidra.
''És igen, itt jön a magyar zászló!!! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót pedig nem látom.''
-
Morden24
nagyúr
Általában a támadás maga irreális. Vagy pl. az, hogy egy teljesvértes embert meg tud sebezni egy farkas.
Vagy az, hogy nem menekkülnek, amikor tűzaurába vágod magadEgyébként meg legyen csak rengeteg mellékszál. Annyira még egy crpg sem volt bonyolult soha a világtörténelemben, hogy a sidequestek miatt ne tudtad volna, hogy miről szól a játék
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Szerintem reális igazából is hogy egy vaddisznó felöklel 2 szer vagy egy farkas kitép két jókora darabot a lábadból és ottmaradsz Nem véletlen fejlődik a hős , szerintem egy tapasztalt vadászt biztos nem terít le egy kis "farkaska" ,nem hogy egy tapasztalt "hőst".
Mellesleg nagyon várom, remélem nem lesz elrontva a sztori azzal hogy a végtelenségig telerakják mellékszálakkal ,és a végén már azt se tudja az ember ,hogy mi is a fő szálTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
VictorHUN
aktív tag
Azt bírom hogy ezek a fejlesztők azóta se orvosolták azt a hibát hogy egy farkas és egy vaddisznó 2 csapással ne nyírjon ki.
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Morden24
nagyúr
Miért csak PC van a címkék között, amikor a Risen megjelent Xbox360-ra is?
-
Ryuu
tag
Isteni! Én szeretettel várom a folytatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest