Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
Igazából az első videókon nem szerepeltek sokat, csak aztán felkapta őket az internet, úgyhogy aztán többet mutogatták őket.
Mondjuk azért szerintem is elég semmilyen lett a három lány "bossfight". Értem én, hogy mindnek ugyanaz a gyengéje, de azért az első után belevihettek volna valami kis csavart. -
gejala
őstag
válasz Kvelstadt #17 üzenetére
Közben befejeztem, 15 óra lett az első kör standardon (Steam playtime szerint). Felszedtem minden kincset, leöltem minden opcionális bosst, stb.
Ebből a játékból nem spóroltak ki semmit. A RE 1-7 + Code Veronica mellett nyomokban tartalmaz Silent Hillt, Tomb Raidert és rengeteg filmes inspirációt. Plusz tele van utalásokkal a korábbi részekre, még a memeket is elismeri.
Első végigjátszás után van unlock lehetőség is dögivel, és természetesen a végtelen raksi is visszatér (a legnehezebb fokozat jutalma).Ethan a random újfiúból a széria teljes jogú tagja lett a végére, bravó. És ugyan Chris mondta neki, hogy ezután húzza meg magát, de azt hiszem, fog ő még bajba keveredni.
Összességében ez lett a tökéletes 25. évfordulós ajándék, remélem jön még DLC is.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz CriticalHit #14 üzenetére
Én tegnap meg ma 10 órát beletettem és már a vége felé közeledem.
Eddig ez év játéka nálam, hihetetlen menő az egész. A demo kb. semmi, sokkal-sokkal több van a játékban, mint amit az mutat.
Ez gyakorlatilag az elmúlt 25 év összes RE játéka egybegyúrva, lenyűgöző helyszínekkel, meglepően groteszk karakterekkel/ellenségekkel, epikus hangulattal és nagyon szórakoztató játékmenettel.A Lady D boss fight (remélem nem spoiler, hogy van ilyen ) pedig abszolút epic. Egy szokásos formátlan pacára számítottam weak spotokkal, erre a harc felében nem is lőttem, csak néztem, hogy ez mennyire ku**a menő. Nier Automata operaházas boss óta nem vigyorogtam ennyit boss fight közben.
Emellett megvan az első RE ellenség, amire azt mondtam, mikor megláttam, hogy "mi a jó élet, ez valami kiba**ott beteg dolog." Nálam RE ellenségek sosem hatottak taszítónak, de ettől most kivert a víz. Aki játszott vele, a Beneviento házas kis kedvesre gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
A 3-al sok mindent nem lehetett kezdeni. Az eredeti is 4-4,5 óra első végigjátszásra. Van benne egy kis variációs lehetőség a különböző végigjátszásokkal, amiket behozhattak volna a remake-be is, de igazából az egész játék nem ér annyit. Az eredeti is egy gyengusz spinoff volt, amiből végül egy sorszámozott rész lett, de durván kilóg az 1-2-4-5 vonalból.
A remake viszont egy frankón megcsinált akciójáték lett, ami csak a laborban ül le. 40 órát elszórakoztam vele, többet nem is vártam tőle.
[ Szerkesztve ]
-
gejala
őstag
válasz zsolesz967 #9 üzenetére
Lesz 4 Remake, valószínűleg 2023-ban. Közben meg jövőre jön egy Revelations 3.
-
gejala
őstag
A friss launch trailer nagyon spoileres lett, ne nézze meg, akit ez zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest