Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Én megvettem a Fiesta Runt, és ahhoz képest az irányítás ebben maga a katasztrófa. Egyszerűen nem tudja megszokni a kezem ezt a fajta irányítást. Jó, a Fiesta Runba is sokszor idegesítő hogy nem áll meg a karakter, de legalább egyszerű az egész mint a faék. Ez már szerintem túl lett bonyolítva.
-
BoneDragon
veterán
Szerintem az irányítás katasztrófa. Én ha telefonon játszok, nem rágörcsölni akarok, hanem élvezni... 1 óra játék után dobtam el a telefont.
-
isti215
tag
Én is tolom pedig nem szoktam telón játszani.
Este a legjobb 😀
-
válasz
WhiteWalker #20 üzenetére
Akkor 2 kézzel kell játszani.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
WhiteWalker #20 üzenetére
Köszi. Most nagyon nagyot nevettem!
-
Xaels
félisten
A 2. részt nem akarja a drágalátos UBI portolni? Ugye az full 3D-s volt és már 16éves múlt. A hardvereknek kisujjból vinnie kéne, ehelyett ilyen kiherélt szaladgálós-IAP-os fosokkal lepi meg a klasszikus játék rajongóit...
-
Normi™
őstag
Teljesen korrekt,az előző résszel igp-vel játszottam,visszaadta a 90-es évek hangulatát.Ezt is bevállalom simán.Még egy jó felújított Cool Spot kellene meg az ígért Giana Sisters meg esetleg egy új Prehistorik és el is lennék.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a bemutatót.
-
válasz
Carbonado11 #13 üzenetére
-
Carbonado11
tag
Hát ja! A @-om kivan ezzel a sok erőltetett, futós fossal! Ugyanennyi erővel kiadhattak volna egy klasszikus mászkálóst! Gyönyörű grafika, ötletes pályák... Aztán agyoncsapják ezzel a retardáltaknak való irányítással! Még jó, hogy nem egyetlen gombot kell nyomogatni az egész játékban! Ha egy félhülye autista elkezdené nyomogatni, meg símogatni véletlenszerűen, akkor is végigfutna a karakter a pályán... Ejha! Micsoda kihívás!
-
TaylorPro
addikt
Pont tegnap raktam fel az újonnan beszerzett Nexus 7 2013-ra. Tényleg szép és hangulatos játék.
-
Beri78
őstag
hibátlan játék - Vita-ra!
-
richie8
csendes tag
Egyedül a túl sok idővel van bajom ami a tojások kikeléséhez kell, ezt leszámítva el lehet lenni vele. Galaxy A5-ön minden probléma nélkül elfut.
-
reap3r
aktív tag
válasz
takacsbotond #6 üzenetére
Az ubisoft nem az optimalizáslásról híres
-
takacsbotond
őstag
Ekkora optimalizálatlan fost!
LG G2-ön egyfolytában kidobál.... -
Blyan
félisten
Jóféle, el lehet lenni vele.
-
Dominó85
addikt
Nálam ott megbukott, hogy NEM áll meg a karakter. Ez így már megint egy
qrvaoldal nézetes "temple run klón". Nem igaz, hogy nem tudnak végre egy normális általad irányítható Rayman-t kihozni. Hja bocs, akkor abba feleslegesek lennének az in-app-purchase cuccok.Qrva anyjátennek a sok pénzéhes b*zinak... Szánalmas. -
Werkly
őstag
Tényleg szép a grafika és mellette szórakoztató is. Air 2 gépen bejön nekem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- EAFC 25
- Mini-ITX
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest