Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
"Igazán érdekesek a következő héten publikussá váló adatok lesznek"
Akkor mi értelme is volt az egész hírnek (a múlt heti után főleg)? Jahh, hogy erre harapnak (klikkelnek) az emberek. Kíváncsi leszek, hogy a következő hetekben a fellendülésről is ilyen hangzatos címekkel fognak-e beszámolni a lapok... Vagy arra mennek, hogy ez a "mélyponton a PS3" maradjon meg a fejekben. (A médiatörténelem ismételné önmagát...)
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
Én ezt nem is értem, ennyire előtérbe helyezik az emberek a fogyasztást meg a méretet?
Nekem még mindig sokkal jobban bejön a régi verzió.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Elijah Baley
tag
Ez egy vicc - persze, hogy keveset adnak el Ps-ből hiszen mindenki tudja, hogy már van új... és ha csúnyább is, de kisebb ...ráadásul az összes greenpeace-es is a "slim-re" vár mert kevesebbet fogyaszt..., és ami a lényeg ---> az a termék amiből nincs készlet, abból igen nehéz is eladni... - nyílván a sony azon van, hogy pótolja ezt a hiányosságot...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
-
manutdzoli
senior tag
Gyanítom mindenki a Slimre vár.
FORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
nrgia
őstag
Nem semmi...várom a jövő hetet..
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest