Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
őő szerintem ezt az okoskodást nem kell eröltetni rajzolt, festett, anime- és animestílus között is baromi nagy különbségek lehetnek. tf2 grafikájában a mesés feelinget az erős kontrasztok adják, illetve a karakterek giccses, játékfigura hatása. az új PoP külcsínben full eltér ettől a stílustól, inkább a festett irányba megy el, ebből egy durva, komor, sötét játékmenetű játék is lehet. ezt én nem tudnám elképzelni az űber "phong shader"-rel. természetesen nekem az is nagyon bejön, tf2zök is, csak egyszerüen nevetséges lenne ha itt is azokat a technikákat alkalmaznák.
a lényeget biztos érted. -
Gyusz
őstag
Nehéz megérteni, hogy ezek nem concept artok? A cel-shaded grafika így néz ki.
-
Gyusz
őstag
Nem értem mi a baj a cel-shaded grafikával, szerintem nagyon jól mutat. Anno a XIII is ütős volt, mindezt abszolút minimális gépigény mellett.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Xelo
addikt
szerintem a grafika baromi szép, csak nem PoP néven kellene kiadni, mert full eltér az elődöktől
-
Gyusz
őstag
A játék bejelentésekor a PC is ott volt a listában, szóval jön arra is időben.
-
FishAir
senior tag
Tényleg szépek. Nem semmi a karakter illusztrátor csávó. Bárcsak így tudnék rajzolni én is. A pálcikaembernél leragadtam és a kutyát meg a lovat nem lehet megkülönböztetni egymástól
iDontcare
-
Hebry
senior tag
ez egy jó kérdés, és engem is érdekelne, de úgy látszik első a konzolos vonal, mint ahogy már megszokhattuk, majd fél-egy év elteltével talán kijön PC-re is.
Nekem a régebbi PoP-ok jobban tetszettek így elsőre.
De remélem kiderül.
-
munky
őstag
PC-re me, jön
eddig úgy tudtam arra is kiadják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple asztali gépek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- Parkside szerszám kibeszélő
- Külpolitika
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest