Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Ha valaki esetleg szeretne eloben nezni: 15 perc mulva kezdodik az adas youtube-on.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
drotsztyuart
tag
válasz ***ANDRÁS*** #23 üzenetére
Nem keves az csak ésszel kell élni.
Amit már vegigtoltál mi a szarnak tárolod rajta?
Ez egy ilyen gyűjtő mania mert jol nez ki a sok kis szines kepecske.
Amit végigjátszottam nem, hogy nem hagyom fent hanem adom el a fenébe.#31: az lesz majd a ps5 remaster verzio.
#43: nezd majd meg az ariat is ha lesznek.
Es aztan johet majd hogy mennyivel olcsobb a konzol.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #38 üzenetére
Az az RT egy hardver igényesebb változata volt a Path Tracing. De igen, valószínű hogy az RT-s játékok 4k 30fps-el fognak futni. A legjobb az lenne, ha kikapcsolható lenne, mint ahogy most is van pár játéknál performance és resolution mód.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #40 üzenetére
Sajnos nem, mert rendes hűtés lesz a PS5-ben. (àllítólag)
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
frankdelgado
őstag
A ps4-hez vett radírgumijaim jók lesznek a ps5-höz is? Csak mert a ps-hez rendeltem műanyag lábacskákat és felszabadult a 4 db elefántos. ....
-
toronyhaz
aktív tag
válasz Katorga12 #24 üzenetére
Na most az a kérdés hogy most mekkora tárhelyet használsz erre? Szerencsére nem vagyunk egyformák. Nekem pl vagy 5 éve van PS. Atom akcióban (1500-4000 Ft) vettem digitálisan eddig csak játékot (5-6db) Ezekkel évek óta nem játszottam csak a helyet foglalja a gépen. Ami nagyon érdekelt az is megjelenéskor lemezen. De maximum 2 lemez van itthon.És utána 3-5000 bukóval eladtam. De még most is van 300 giga helyem.
Már nagyon várom a bemutatót. Reméljük odavág a Sony rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
Neurotoxin
őstag
válasz GodGamer5 #12 üzenetére
Biztosan nem lesz jobb a hardvere. Az meg a mérnökökön múlik, hogy hogyan kalapálták össze a belsőt, mert a PS4 hűtése/összeszerelése egy vicc az Xbox One-hoz képest(S&X). Mert bizony a jelenlegi generációban az Xbox minősége odavert a PS-nek, a sok "Red ring of Death" után ráfeküdtek a mérnökök a probléma megoldására. A hitetlenkedők nézzenek meg egy One S szétszerelő videót.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Nagyon várom.
Remélem erős lesz és meg lesz oldva a stabil 4k 60 FPS.
Valamint bízom benne, hogy a játékok nem csak effektekként fogják a sugárkövetést használni hanem végre kukázzák a rasztert.
De leginkább azt várom, hogy milyen új Sony exclusive címeket jelentenek be.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
west
őstag
PS1 PS2 PS3 Ps4 Game mind játszható legyen a PS5 konzolon.
A régi konzolok kihaltak alólam. A meg vett játékokat nem tudom már min játszani.
A Sony örök élet + 1 nap de azt mivel túléltem a Konzolgyártó ezt rehebihlitálhatná nekünk....Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
west
őstag
A visszafelé játszhatóság alap kellene, hogy legyen. Minden ami Sony had fusson
Ki ért velem egyet?Billentyűzet magyarítás profi szinten. Igényeseknek! Személyesen, vagy postázva.Ritkán vagyok gépnél!!! Mindenkinek fogok válaszolni.Magyarosítás
-
Wesder
félisten
válasz soundsonic #28 üzenetére
Menni fog vele.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy noob kérdés, de ha nincs 4k csak FHD tv-m azon is képes megjeleníteni a játékokat? Értem én, hogy a teljes kihasználásához szükség lenne egy 4k tv-re ,na de az most nincs egyenlőre..
-
BiP
nagyúr
válasz ***ANDRÁS*** #23 üzenetére
Ha az emberek továbbra is így állnak a környezetvédelemhez, valóban hamar elfogy az az 1 terra, ami van
-
hombre[EU]
veterán
válasz Katorga12 #24 üzenetére
Mondjuk a multik azok valami eszméletlen méretekkel jönnek. Nekem is van pár stabil játék (Bloodborne ,Souls,Nioh), de simán 3-4-5 AAA befér melléjük. Az opcionális telepítés és az adat duplikáció mellōzése miatt lehet kisebbek lesznek a nextgenben és több elfér egyszerre
Life, Uh, Finds A Way
-
Katorga12
csendes tag
válasz hombre[EU] #22 üzenetére
Van kb 20-30 játékom de nem az a lényeg. Van olyan pl Street Fighter V, GTA V,RDR2 , vagy bármi amivel néha van kedvem csapatni kicsit ha nincs annyi időm. Nem fogom minden egyes alkalommal törölni meg telepíteni ha elő akarom venni néha napján.Azt meg ugye nem kell bemutatni, hogy egyes játékok 1-1,5 óráig telepítenek 100GB-ot + a 20 GB frissítès hozzá.Nekem sok hely kell, mert nem akarom minden egyes új játéknál azt nézegetni mit kell letörölni. Ps3 pl megkapta a négyes 1teráját, mert arra kb 90 lemezes játékom van. Filmek: értem a viccet, de a négyesre nem lehet filmet tenni. Ps3 slim viszont,tele van pakolva klippekkel, mp3 zenékkel. Tudhatná az új gép is, mert a Gt6 nagyon jó saját zenékkel, míg a GT Sportot eladtam, mert a f. s zenéi kiakasztottak... 😀 GTA 6 milyen jó lenne ha a kocsiban a te kedvenceid szólnának igaz?
-
***ANDRÁS***
aktív tag
gondolom az 1 TB alap tárhely lesz, de jólenne a 2 TB alapnak. 1 terra gyorsan elfogy.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Katorga12 #19 üzenetére
A felnōtt filmeket nem a konzolon kell tárolni
Most komolyan, 1tb-ra fel megy 6-7 játék...mennyivel játszol egyszerre? egy éjjel alatt pedig simán leránt 150-200gb-t a store-ról egy 50es nettel is...a felszedett gameplayeket kimentheted usb-re,ha az foglalLife, Uh, Finds A Way
-
lordEVO
tag
Nagyon taktikazik a Sony. Lemerem fogadni hogy van egy ketto (kissebb) hardware variacio a tarsolyukban, aztan tenyleg csak az xbox specifikaciokra vartak es ehez tudjak majd igazitani a sajatjukat, bar lehet nincs igazam. Amugy barmilyen is legyen a hardware a ps5ben en mindenkep az o gepuket fogom megvenni, miutan xbox360rol nehez szivvel atpartoltam ps4re mivel az xbox one nagyon gyengecskenek nezett ki anno a ps4hez kepest. Azota vegig jatszottam a legnagyobb exclusive ps cimeket nem hiszem h vissza tudnek partolni a MS gepehez
-
opr
nagyúr
válasz Katorga12 #19 üzenetére
A ps kamera es a move tamogatva lesz. Ezt onnan lehet biztosra tudni akar publikus infok alapjan is, hogy a jelenlegi psvr is tamogatva lesz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Katorga12
csendes tag
Engem a tárhely is érdekelne,ha 1-2 TB-al jön akkor felejtős az újabb modellekig.PS4 Pro-ba is 2TB-ot kellett tenni,mert az 1 az nagyon kevés.Viszont ha visszafelé kompatibilis akkor a négyest becsomagolom és megy a polcra.Ha a 3-as is megy rajta akkor érdekelne,hogy pl a move-os és 3D-s játékokat is ugyanúgy fogja e támogatni.Bár kamera nélkül kétlem,szóval a hármas maradni fog a helyén.Aztán ott van a mentések kérdése,hogy át tudom e pakolni pendrive-ról a régi gépekről,mert az is biztos,hogy nem fogom őket elölről kezdeni.
-
félisten
Én a 4K BR támogatásra l.eszek kíváncsi beleteszik e az 5 be ha már a négyből kimaradt. Ez azért elég jó érv a Box mellett.Ha bent lesz akkor meg van a köv konzolom.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
opr
nagyúr
válasz GodGamer5 #12 üzenetére
Az eredeti terv az volt, hogy a GDC-n lesz a nagy leleplezes, de ez ugye nyilvanvalo okokbol nem tortenhet(ett) meg.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Az idSoftware Lead Engine programozója szerint: It's awesome.
Life, Uh, Finds A Way
-
GodGamer5
addikt
Ideje volt már, ha az MS nem lép még holnap sem mutatnák be...
Remélem jó lesz a hardvere, jobb mint a boxé. Ja és a ps4 pro gyenge és hangos hűtése után remélem azt is lecserélték."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
3L1T3
addikt
Fél generációs konzol megoldás a PS esetében jövedelmező lett, szóval nem elképzelhetettlen, hogy a kedvezőbb előállítási költségek miatt idővel áttervezik a PS5 gépet is. De idővel úgy is kiderül.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Blitz23
tag
AdoredTV már rengeteg elemzést végzett a két konzollal kapcsolatban megbízható"leak"-ek alapján.
Eltalálta a SeriesX
- GGR6 560GB/s sebességet. (igaz 16GB-ból csak 10GB-nak lesz)
- 8 magos zen 2 proci
- 56 CU
- a táblázatban a GPU boost órajele csak 1,7 ghz-ig van feltüntetve,de ő beszél arról,hogy képes lesz kb. 1,8 ghz-re turbózni.A PS5-el is foglalkozott. Ha az is beválik,akkor a PS5 sokkal gyengébb lesz,mint az új Xbox és számíthatunk 1-2éven belül PS5 Pro-ra. A napokban kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
Tudtam, hogy csak azt várják, hogy a MS kiteregesse a lapjait, aztán rácsapjanak. Ha ilyen gyorsan kontráznak, akkor a hardver tuti erősebb lesz, de remélhetőleg játék bejelentésekkel is megtámogatják.
Már csak egy nagy kérdés maradt: az ár.
[ Szerkesztve ]
Régi megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo
-
Wesder
félisten
válasz norbigomba #6 üzenetére
Csak az működik visszafelé az első konzolig, ami most One-on is megy. PS4-gyel 1000% hogy kompatibilis lesz, màr csak azért is, mert a DS4-gyel is az lesz.
-
norbigomba
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
Hát ha az igaz, amit valahol olvastam, hogy Microsoft oldalról visszafele működik majd minden az első konzolukig visszamenőleg, akkor Sony is igazán összekaphatná magát. Igen, PS1-et is akarok veretni rajta. Amilyen erősek már ezek a gépek, még egy szoftveres emulálás is jobb lenne a semminél.
„Nincsen gonoszabb ember annál, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette”
-
HELLAFLUSH
őstag
ha ez is laggolni fog a menüben meg lefagyogat akkor engem el is veszített a Sony.
-
Dvix
senior tag
Én is azt várom, hogy mondják ki végre: igen a PS4 fizikális és digitális könyvtáram játszható lesz az új masinán!
-
tibcsi0407
félisten
válasz norbigomba #1 üzenetére
Ha marad az AMD platform, akkor azzal nem hiszem, hogy gond lesz. Nem is bánom, hogy nem vettel végül 4-est..
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
3L1T3
addikt
Ideje volt, várjuk!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
norbigomba
csendes tag
Sziasztok!
A visszafele kompatibilitásra leszek elsősorban kíváncsi.„Nincsen gonoszabb ember annál, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette”
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszatér a Pebble
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest