Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomez86
őstag
Lehet.... Igazából erre már akkor gondolni kellett volna amikor kitalálták hogy lesz konzolon is. Akkor fokozatosan bevezethették volna az újításokat, és nem lenne éles váltás...
Mind1 ez a hajó már elment...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Z10N
veterán
-
Gomez86
őstag
Értem. Bár szerintem ezt patcheléssel lehetne harmonizálni. Csak oda kéne húzni az egyiket ahol a másik van, szóval nem látok olyan eltérést ami megakadályozná hogy tényleg cross platform legyen a játék. Egy ilyen címnél ez annyira adná magát...
Tudom hogy ez nem rajtunk áll eldönteni, csak érdekel a véleményed hogy te látsz-e megoldhatatlan problémát itt?
(Csinálnak azért jó nagy alakításokat RoS-al is sokszorosára nőtt az átlag DMG a játékban, szóval ha ment eddig akkor menne ezután is)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Gomez86
őstag
Hát pedig ez nagyon így illene... Szerintem az valószínűbb hogy valakinek van egy PC mellett egy XO-ja vagy egy PS4-e mint hogy egy X és egy PS is nézelődik a polcon.
Amúgy mi a design beli különbség? Tényleg nem tudom
-
Lomha 8V
addikt
És a halál megölése után nem lehet majd meghalni?
-
Polllen
nagyúr
Kár, h nem 1-2 hónappal ezelőtt szellőztették ezt meg, akkor nem pc-re veszem meg.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Raysen623
addikt
Vajon ez működik PC és PS4 között is?
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
leslieke
Jómunkásember
Remek ötlet!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch OLED garanciális
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest