Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz vendingo #7901 üzenetére
Az engem is két éve, 2016 óta chilizek, de az M-Gardenes kelési arány az valami félelmetesen rossz volt, de a tiédtől bizonyára jobb, ahogy olvasom, meg sem kaptad a megrendelésedet.
#7902Moleman
Én Jalapeno Earlyt, valamint Jalapeno Biget.
Nagyon szeretem a Jalapenot, frissen és savanyítva is.
Wow, átteleltetted, az komoly. Én az első évemben, 2 vagy 3 tő Red Savina Habanerot, következő évben elképesztően sok volt rajta.[ Szerkesztve ]
-
gulupeti
senior tag
Jalapeno magot melyik magyar oldalról lenne érdemes rendelnem, aki megbízható?
M-Gardent azt kihagynám, volt tőlük magom talán tavaly előtt, de kritikán aluliak voltak.
Eddig minden év elején Semillastól rendeltem, de idén már csak Jalapenom lesz, semmi kínai brutál paprikát nem tervezek, így marad a itthoni beszerzés.
Köszönöm. -
gulupeti
senior tag
Én így állok jelenleg, az idei a második évem, hogy chilit nevelek, azaz ez már a paprikaszezon v2.0, ha már hardveres-szoftveres oldalon vagyunk.
Tavaly egy fűnyíró papírdobozában neveltem két db. E14-es 6500k-s kompakt fénycsővel, idén építettem egy nagyobb dobozt. Led világítással indítottam + a tavalyi két darab E14-es izzó, fűtés gyanánt. A led szalag fényereje kb. másfél hét alatt ötödére csökkent, pedig hőelvezető alumínium profil is volt hozzájuk, nem is értem az egészet, pedig Kínából rendeltem a szalagot , így muszáj volt világítást cserélnem.
Február 25-én vetettem, a magokat a Semillas.de-ről rendeltem. A kelési arány kb. 90% körül volt, így ezt az oldalt ajánlom másnak is a magok beszerzésére, ha valaki esetleg még rendelésben gondolkodik. Szerintem még nem késő, tavaly április közepén vetettem és még mindig van Habanero szószom.
Gary kutya is aktívan részt vesz a napi teendők elvégzésében.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest