Hirdetés
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Steam topic
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Végülis 50 euró lett az ára a 2 játéknak együtt, megjelenés okt. 19.
Tudom kb. bilibe lóg a kezem, de novemberben jöhetne a Miles Morales, decemberben pedig a TLOU Remake.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
Időközben fellőtték a Steam-es adatlapját a játéknak: [link]
PC-n ha jól sejtem a szokásos 50-60 euró lesz az ára, inkább a PS5 verzió aminél kiváncsi vagyok mennyi lesz, mivel jelenleg mindkét játék PS4 verziója 7ezerft a Magyar Storeból.
Én valami olyasmire számítok, hogy leveszik mindkét játékot a storeról, utána már csak a PS4/PS5 Bundle verzióját lehet megvenni a 2 játéknak, kb ugyanannyiért, vagy kicsit többért. (akinek meg megvan az alapverzió, az vásárolhatja meg ismét a játékokat)
Remélem a jövő heti Game Awardson kapunk megjelenési dátumot.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS5-re jön először a csomag, kicsit később jön PC-re.
"The PC version is in development by our partners at Iron Galaxy and will release shortly after the PS5 version"
Live-Die-Respawn
-
CocooN-z
őstag
nem lattam, de az elozo reszek megjelentek mar? Vagy van tervben ?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
andor80
senior tag
Az előző részek nélkül pcn nem tudom meglesz e az érzelmi töltet.
Remélem nem annyira komplex egymásra hatóak a részek mint pl egy mass effect
Mert ha ott is csak a 3. részt kaptam volna meg bambulhatnékTartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
Ger_man
senior tag
Szerintetek fizetős lesz azoknak akiknek megvan PS4-re? Félek h igen Mondjuk itt 10 dolláros upgrade díjat azért kifizetnék, de többet nem
-
Peter1918HUN
tag
Végre ezt is megéljük Biztos megveszem, de remélem még több exkluzív játékot dobnak át pc-re.
-
ribizly
veterán
Az az egyetlen gond, hogy a 4 vége az egy hatalmas visszatekintés a 4 részre. Végigjátszva egy egésszé nő össze, ráadásul a karakterek és kapcsolataik nélkül nem az igazi. Szóval valami jobb összefoglalóban nézd legalább meg az első 3 történéseit.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
SwaZy1337
tag
Kíváncsi leszek! Mindig érdekelt a világa a játéknak. Végre kitudom majd próbálni. Sose volt konzolom.
"Ha nem is érdekel az üzlet, a tájékoztatást megköszönni nem bűn..."
-
Gery9112
őstag
Ő úgy értette, hogy PS5-n ha valaki nem a natív hanem a visszafele kompatibilis verzióval játszana akkor PS5-n ne 30 fps legyen a játék hanem 60. Pár kivétellel szinte mindegyik PS4 exkluzív játék megkapta ezt a patchet, legutóbb a Horizon Zero Dawn.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Ger_man
senior tag
Amit tudtak kihoztak ps4-en belőle. Ps4 pro kapott magasabb felbontast, szinte lehetetlennek gondolom hogy a ps4 kapna bármi frissítést. Az első három szerinem már kevés embert érdekelne, persze nagyon jó játékok, főleg a 2. rész, de azok már meg vannak öregedve, h 2022-ben kiadják, de lehet tévedek.
Vajon a 2022es film miatt kell várni az remasteredre, vagy a PC tehet róla h ilyen sokat kell rá várni. :)
The last of us PC-re hmm... Jöhet. Kell a szélesebb közönség a sorozat miatt, adja magát a dolog :) -
ribizly
veterán
És vajon a sima PS4 részek kapnak e 60fps patch-et...?
Meg nem úgy volt, hogy ebben benne lesz az 1-2-3 remastered is?|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
C4mp3r
addikt
varos, az elozo reszeket kitoltam ps5-n, de ezt a 2-t a 30 fps miatt hanyagoltam, igy legalabb nem marad ki ez sem
-
xavix13
őstag
Jöhet, vajon tlou mikor jön?
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Ukrajnai háború
- Filmvilág
- Le Mans Ultimate
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest