Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
-
mukisrác
aktív tag
Mi ezt (]EW6SN406WI) vettük nemrég, beparáztam én is néhány értékeléstől hogy nem jelzi a hátra lévő időt, de meg tudom cáfolni. Jelzi.
-
Jenne
őstag
Szia!
Ha tudsz várni hétfőig, akkor próbáld meg az elux vagy az aeg oldalén, ha belépsz és az alsó sarokban ott van chat (Kapcsolat) buborékja lehetőség, ott rákérdezni akár egy adott típusra is. Hétvégén sajnos nincs chat elérhetőség egyiknél sem. Amikor én vettem a mosógépünket, akkor elég sokat chateltem velük. Minden kérdésemre válaszoltak. Elux is és az aeg is. Csak azért lett végül az aeg mert a kinézett elux gép éppen kifogyott akkor. 4 db volt, de addigra lefoglalták.
Segítőkészek és udvariasak mindkettőnél, de alapjában véve egy és ugyan az a cég.
eleux > [link] és aeg > [link]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest