Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Lami66 #12433 üzenetére
Nekünk ma vitték el a kb. 25 éves Miele mosógépünket... Nem hiányzott belőle semmilyen modern tudás, meg technikai vívmány ;-)
Mégis mi hiányzott volna? Mosott, de azt remekül és csendesen, volt rajta rövid program, hosszú program, kímélő program, 1200-as centrifuga, ember ennél többet nem akarhat.És azért vitték el, mert betettek a helyére egy WWD320-at ;-) Ugyanis tönkrement a régiben a leeresztő szivattyú. Vettem egy utángyártottat, ami néha szivattyúzott, néha nem, ezért állandóan figyelni kellett rá - kb. fél éve így nyúztuk, meguntam. Egy eredeti meg 200€ körül van, azt már nem akartam rákölteni.
Sokat olvasgattam, kérdezgettem a témában, és arra jutottam, hogy a Miele még mindig Miele, hosszabb távon gondolkodva érdemes beruházni rá. Egyébként egy komolyabb Bosch vagy Siemens gépnél nem is sokkal drágább ám...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Milyen Blu-ray írót?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest