Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
miov
csendes tag
helosztok találtam kódokat az undercoverhez és nem tudom hogy hová kell beírni megtudnátok írni nekem
-
Dj Sügi
őstag
-
Dj Sügi
őstag
válasz napoleon2323 #56 üzenetére
"Hivatalos" Topikja ITT
De sztem igen csak döcögni fog, ha el is indul azon a gépen...🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!!!!
Szerintetek ezen a gépen(a hozzászolás végén) el fog futni a játék?(Windows XP Sp1-em van szerintetek nagy gond?)
With every conflict I grow stronger!
-
ChromeX
addikt
na a graf itt tényleg egész jo, de ez box egyértelmű igen. a pc-n tuti valami PS szerű lesz... ami nem feltétlenül csunya de hát ez már a következö rész..
ami tetszett végre egy olyan vidi amiben nem megy neki semminek a kedves játékos hanem vezet amugy aki akarja annak a vidiböl is kiderül hogy 370es mert amikor megérkezik a roadbolckhoz és a kamera ráközelít akkor ugye a kocsi hátuljárol megy közelés akkor látszik a felirat nem tul jol de látszik itt -
_az
senior tag
hát rohadjak meg, de ez a most wanted 1 az 1ben... szuperkocsi 350km/h-val, a többi közlekedő autó mind kocka, helikopter algoritmus ugyanaz, útlezárás algoritmus ugyanaz...
max tettek rá valami extra effektet?
biztos az a célközönség, akik a mw indején még kicsit voltak az ilyen játékokhoz
lehetne valami újat mutató dolog is...az
-
félisten
-
feka007
veterán
-
Blero2
tag
Kattints valahol az oldalon jobb egérgombbal és válaszd ki az "oldal megtekintése IE motorral" lehetőséget.
Vagy ha új fület nyitsz, akkor a fülön jobb egérgomb és "megnyitás IE motorral", esetleg "megjelenítő motor váltása".Nekem megy, remélem így majd neked is fog.
Hogy a témához is írjak:
Régen szerettem az NFS-t, de a Race Driver Grid óta nem bírok játszani egyik résszel sem a pocsék grafika miatt (Gridhez képest)
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Sirandrish #33 üzenetére
Teljesen egyetértek azzal, hogy ide bizony MW hasonmás kellett a másik két game elég trehányra sikerült. Reméljük jól fog hasítani a leendő notimon is
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
cizoe
őstag
http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=42133
Hát ahogy nézem ez egy Most Wanted 1.1 lesz.. Vicc, hogy még a hangokat sem változtatták meg, meg a rendőrautó is 99%ban ua. Bár még mindig inkább ez mint a Prostreet, azzal max 1 órát toltam, iszonyú volt. Nfsu2 volt a zsír.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akinek nem megy Firefox alatt a videó, és nem akar IE-t nyitogatni, akkor tegye fel a IE Tab plugint. Firefoxon belül az IE motorjával nyitja meg az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Sirandrish #33 üzenetére
És én ennek speciel nagyon örülök is
-
Sirandrish
legenda
válasz Tikakukac #32 üzenetére
hát az EA bevalotta hogy visszatért az MW-hez mivel a carbon és a PS nem aratott osztatlan sikert és a visszajelzések alapján az MW ami kell a népnek..így most kapunk egy MW-t felturbozott graffal...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tikakukac
titán
Egyszer érdemes lesz kitolni, de többre nem méltatott ez a rendőrös dolog nagyon hasonlít a MW-re és érdemi előrelépést azóta nem látok az NFS sorozattól.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
FefeeX
veterán
válasz Gallardo007 #28 üzenetére
Bizony van, és ez a 370Z, aki nem hiszi guglizza ki, de indexen is fent van...
-
_Toka_
senior tag
Nem értem...
A "nem"-et a "ritkán" elé is szántam. Mondjuk lehet, hogy ez esetben egybe, esetleg kötőjellel kellene írni. Ezt télleg nem tom. De tartalmilag pont azt sikerült írnom, amit akartam...
Ellenben, aki nemritkán - talán így kellett volna akkor is - írta már be ide a videok hiányát, az janeko volt, őrá utaltam anno nemes egyszerűséggel - mint most is - "ő"-ként, tekintve, hogy ott már Sirandrish-nak válaszoltam, és tőle erről értesültem.
De senkit nem volt szándékom ezzel bántani ... Téged se.Minden esetre jobb lenne már javítani ezt a linkelős dolgot...
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz FoxiestFox #26 üzenetére
ennyi..azért ne az én hibám legyen már hogy a Firefox nem játsza le a vidiket
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
félisten
válasz Sirandrish #4 üzenetére
Aki meg irtózik attól a f*stól, szokjon le a gamepodról.. na...
-
Sirandrish
legenda
én is Firefoxot használok...csak én betudok rakni egy linket a IE-be is ha érdekel a video...amugymeg vesszemn az Explorer
-
tasp
tag
és ha ennyire nem érdekel titeket a sok ff user akkor legalább linkként berakhatnátok
-
Blero2
tag
Na nehogy már én cseréljek böngészőt, mert valaki nem tud megoldani egy egyszerű problémát.
Vagy hogy is van ez? Mostanság a felhasználó/olvasó alkalmazkodik az eladó/ "honlap fejlesztő"-höz?
Vagy csak gyenge IE népszerűsítő/ FF lejárató kampányt láthatunk?Egyébként Firefox alatt is megy, ha telepítitek az IE Tab nevű kiegészítőt.
Így a Firefox képes lesz használni az IE motorját és bármely oldal menni fog vele, ami eddig csak IE-vel ment (pl: MS letöltési oldalai) / jobb egér katt. és motor váltása /[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
veidokban láttam hogy az eddigiekhez képest normális lesz a törés..hogy ez most a átékba tényleg ilyen lesz.e illetve hogy befolyásolja-e a kocsi vezethetőségét vagy teljesitményét az video alapján nem derül ki
-
Atocha
senior tag
...ÉS AZ OPERA IS!!!
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
D.Orion
veterán
Bocs nem tudtam.
_Toka_: Egy kicsit gyakorold a szórendet...
-
Sirandrish
legenda
itt törnek elvileg...aztán majd kiderül hogy is van ez valójában..
-
Morden24
nagyúr
Most komolyan annyi a nyú fícsör, hogy nappal van?
Amúgy minden tiszteletem a helikopter pilótájáé, olyan mozgása van, amit egy bátrabb science fiction-be is vörösödő fejjel mernének csak berakni.
Mellesleg gyökér vagyok, és ezért nem tudom: itt is csupa KITT rohangál, vagy már törhetnek is a kocsik?
(#17) Sirandrish: Törést úgy értem, hogy mondjuk érdemben gondolkodni kell végre a vezetésen, mert megdögölhetsz/pénzbe kerül a javítás/szétvághatod a kocsidat. Mert az, hogy betörik a szélvédő, karcos lesz a kocsi oldala vagy lötyög a lökhárító, az úgy kb. komédia.
Ja, és remélem nem lesz kötelező neont rakni a kocsi aljára a látványpontok miatt, mint anno az Underground-ban
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
janeko
őstag
válasz Sirandrish #13 üzenetére
megnéztem, nem valami nagy szám
-
fatal`
titán
Hát nekem ez sem tetszik, ahogy a HP2 óta egyik sem:/ Doboz fizika, MW2
-
janeko
őstag
válasz Sirandrish #11 üzenetére
nem, 2. vagy a 3.
-
Sirandrish
legenda
de remélem azt nem akarod bemagyarázni hogy ez az első hír amibe ezt beírtad
-
janeko
őstag
válasz Sirandrish #8 üzenetére
jovan na, most már tudom, köszi.. kb 1 hete nem nagyon vagyok, így valószínű lemaradtam erről a hír-ről
-
-
törölt tag
Opera szintén működik.
-
_Toka_
senior tag
Vagy valaki, aki az oldal motorjában Firefox alatt is láthatóvá tudja tenni a videok linkjét...
Az a kék "e"-betűs például mutatja...
(#4) Sirandrish: Nem mindenki jár erre minden nap... Peace!
(#8) Sirandrish: Mondom, hogy nem mindenki jár erre minden nap... Én pl. azt nem tudtam, hogy ő ezt nem ritkán beírja ide...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nissan 350Z, nem 370.
-
Sirandrish
legenda
kb 1miliószor 2milió hírnél le lett irva hogy a firefox nem jeleniti meg mostanság ezeket a vidiket...az EXPLORER VISZONT IGEN!!!!
-
Sirandrish
legenda
elég uncsi egy video de a graf az jó lesz
-
D.Orion
veterán
Csak a videó hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest