Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_mate
tag
Ez wii-s trailer látszik amikor ráragasztja azt a vynilt ahogy remeg a kurzor.DS-en elmegy 6 éves korig.De ami rohadt idegesítő h az egész pálya ugyan olyan! semmi sem változik!
és a végtelen nitro! Olyan szar ez mint az iphonos uc.Suhognak a Fuck.
-
Misi 007
őstag
A neve úgy is eladja majd!
A kis srácoknak meg tökéletes... -
twollah
nagyúr
Ennel tobbet is tud a Wii.
-
félisten
Jaja, pont ezt utálom én is sok autós játékban.
Dehát amcsiban ez a menő, Ázsiában meg pláne (mert amcsiban is)...Need For Speed Ferrari?
Vagy Forza Ferrari PC-re?Mindezt az NFS Porsche Unleashed stílusában.
A Ferrari helyére jöhet más is, aminek érces hangja, és nagy múltja van.Vagy egy olyan játék, ami az Insane és a Track Mania (régi Stunts) keveréke.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
fgabor33
csendes tag
Ahhoz képest,hogy Wii-re és DS-re jelenik meg a grafikával nincs bajom...
Viszont tényleg szomorú, hogy mi lett az nfs-ből...évek óta csak dobálják ki a rossznál rosszabb játékokat ezzel a névvel...és mindezt csak a pénz miatt... -
BiP
nagyúr
Szerintem Wii-hez képest jól néz ki nagyon. Más kérdés, hogy az NFS-hez semmi köze.
Én abban reménykedem, hogy a játékkészítők lassan kiélik már ezt a Freestyle, Customize tököm mániát, és a normális játékokból kiszedik ezeket a ronda elemeket. -
HyP3b0y
senior tag
Nekem tetszik, hozza egy wii és egy dsi teljesítményét és olyan, mint a burnout csak low-end grafikával(tényleg olyan, mint az iphone-omon az NFSU meg az asphalt esetleg real racing).
Egy kicsit azért sajnálom, hogy tényleg adják az NFS nevét ilyenhez..."ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
dunc
nagyúr
DS-re nem rossz,de meg kell majd nézni psp-re a grand turismot.
-
Csabee.
nagyúr
ez felháborító számomra hogy a NeedForSpeed adja hozzá a nevét ehhez a "játék"hoz.. kegyetlen rossz
Üdv: Csabee.
-
XuChi
addikt
Ez valami hányinger. Ócska, ronda, gagyi. Ki képes ezzel a szemét mocsokkal játszani?? Az ea már ennél lejjebb hova tudna még sűlyedni???????? Ez nem játék hanem agysorvasztó mocsok.
-
Sicilian
addikt
Most komolyan, kinek van igénye ilyen játékra...
Ez nagyon gagyi, mintha az egész valami barbie világban játszódna.nothing is true everything is permitted..
-
Ricco_hun
senior tag
És mi a helyzet a Need For Speed World Online-nal?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
Vapor
aktív tag
hát ez kb. úgy néz ki mint az asphalt legújabb verziója egy jobb telón...
vagy ez most telós trailer?szerk.: tudom, de azért többet vártam volna...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: SaLa17
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest